naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Openbare werken en mobiliteit

 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 21 mei 2019

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 21 mei
  De werken in de Knesselarestraat, tussen Zeldonkstraat en Nieuwenhovenstraat, hebben wat langer geduurd dan aanvankelijk gedacht. Dit onder andere door nutsleidingen die in de weg bleken te liggen voor de aanleg van de riolering. We stellen alles in het werk om de Knesselarestraat opnieuw open te stellen voor het verkeer. Dit zal normaal gezien ten laatste in de loop van volgende week zijn.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Schipperstraat’ – update 21 mei 2019

  Kruispunt Potterstraat-Schipperstraat 21 mei
  De aanleg van de riolering op openbaar domein is bijna afgerond. De aanleg van de bovenbouw (rijweg en fietspad), die door een andere aannemer uitgevoerd wordt, start begin juni. Doorgaand verkeer zal niet meer mogelijk zijn.
 • Herinrichting Stationsomgeving - update 25 april 2019

  Stationsomgeving 25 april
  In het kader van de aanleg van het 3de en 4de spoor, zullen Infrabel en NMBS ook het station en de stationsomgeving van Beernem volledig vernieuwen. Op dinsdag 25 juni is er een infomarkt om de fasering en de aanpak van de werken toe te lichten. Iedereen is doorlopend welkom tussen 17.00 en 20.00 u in O.C. De Kleine Beer.
 • Nieuwe fietsinfrastructuur in Parkstraat - update 27 maart

  nieuw fietspad Parkstraat 27 maart
  De Parkstraat is sinds donderdag 28 maart opnieuw open voor alle verkeer! De werken zijn vlot verlopen, onder meer dankzij gunstige weersomstandigheden, dus kunnen we vroeger dan verwacht de Parkstraat opnieuw openstellen.
 • Terreinwerken Landinrichtingsproject Onthaalinfrastructuur Landschapspark Bulskampveld

  Beeld overdekte zitruimte jachthaven 15 maart
  Tussen 1 en 14 april voert de VLM (Vlaamse Landmaatschappij) terreinwerken uit voor het landinrichtingsproject “Onthaalinfrastructuur landschapspark Bulskampveld”. De werken op het grondgebied Beernem zijn verspreid over verschillende zones.
 • Werken Beernemsteenweg - Aanleg fietspad

  Fasering Wingene 17 oktober
  In samenwerking met AWV, Aquafin en de VLM zal de gemeente Wingene het eerste deel van de Beernemsteenweg heraanleggen. Tussen de Blauwhuisstraat en de Verlorengoedstraat wordt een nieuw fietspad aangelegd. Ook het centrum Wildenburg wordt volledig heraangelegd. De werken worden opgesplitst in acht verschillende fases. De werken startten op 2 juli 2018. Deze eerste fase zal tot juni 2019 duren.
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
1-7 Van 7