naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Openbare werken en mobiliteit

 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 2 april 2020

  Werken Sint-Jorisstraat 02 april
  De aannemer die de werken in de Sint-Jorisstraat uitvoert, heeft beslist om vanaf vandaag toch verder te werken aan het fietspad. Op de kruispunten met Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg kan hij jammer genoeg niet veel doen omdat hij hier afhankelijk is van onderaannemers.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 23 maart 2020

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 23 maart
  In deze vreemde tijden is het voor iedereen zoeken wat we best kunnen doen. Daarom deze aanpassing. Op vraag van de aannemer zal er toch één ploeg verder werken in de Tinhoutstraat. De ploeg voor de aanleg van de riolering zal verder werken. Met deze ploeg kan de aannemer werken met kraanmannen die in hun kraan blijven en één collega die in de sleuf aanwezig is.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 23 maart 2020

  Werken Sint-Jorisstraat 23 maart
  De aannemer die de werken in de Sint-Jorisstraat uitvoert, heeft besloten om deze week niet te starten. Het is onmogelijk om de sociale afstand tussen de werknemers op elk moment te kunnen garanderen. Zodra we meer info hebben over wanneer de werken terug opstarten, brengen we je op de hoogte.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 18 maart 2020

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 18 maart
  Om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, neemt aannemer Verhelst preventieve maatregelen. Vandaag is voorlopige de laatste werkdag op de werf. De aannemer stelt vandaag nog alles in het werk om de toegankelijkheid van de woningen te verzekeren. Opritten worden voorzien van steenslag, waterafvoeren worden verzekerd en de werf zo ordelijk mogelijk achterlaten.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 17 maart 2020 - werken zijn uitgesteld

  werken station 17 maart
  Infrabel werkt verder aan de aanleg van het 3de en 4de spoor in Beernem. Binnenkort voeren ze voorbereidende werken uit voor het inschuiven van de onderdoorgang. Sommige werken vinden ’s nachts plaats en zullen geluidshinder met zich meebrengen. De Sint-Jorisstraat wordt tijdens het weekend van 21-22 maart afgesloten voor alle verkeer (m.u.v. de bussen van De Lijn)
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 5 maart 2020

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 05 maart
  Hier volgt een stand van zaken over de werken in de Tinhoutstraat, Knesselarestraat, Blind Ezelstraat en Oedelemsteenweg.
 • Wist je dat… Je je kan inschrijven op een nieuwsbrief bij wegenwerken in je buurt?

  nieuwsbrief 14 februari
  Momenteel hebben we drie grote werken in Beernem: de rioleringswerken in Oostveld, Zeldonk en Pluime, de aanleg van het nieuwe fietspad in de Sint-Jorisstraat en de herinrichting van de stationsomgeving. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over deze werken? Dat kan! Schrijf je via het e-loket in om nieuwsbrieven te ontvangen over deze werken.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat - update 7 februari 2020

  Werken Sint-Jorisstraat 07 februari
  De werken in de Sint-Jorisstraat zitten op schema. Maandag 10 februari start de heraanleg van de kruispunten Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg. Doorgaand verkeer is vanaf dan niet meer mogelijk in de Sint-Jorisstraat. Er is een omleiding voorzien langs Vaart-Noord en Kauter.
 • Publieke laadpaal in Lattenklieversstraat t.h.v. kerk

  laadpaal Sint-Joris 26 september
  Beernem heeft een nieuw publieke laadpaal voor elektrische wagens. Deze staat in de Lattenklieversstraat aan de parking t.h.v. de kerk. We hebben nog een laadpaal op de parking van sportpark Den Akker en op de parking van O.C. De Kleine Beer.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
1-10 Van 10