RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & Sociaal Huis

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Beluister de gemeenteraad / OCMW-raad van 25 mei 2023

  Geluidsopname GR 26 mei
  Op donderdag 25 mei was er gemeente- en OCMW-raad. Beluister de zitting via het Youtubekanaal van gemeente Beernem.
 • Help je mee plantje verkopen?

  Logo KOTK 04 mei
  Voor de plantjesverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker zoeken we vrijwilligers die azalea’s willen verkopen in september. Binnen onze gemeente zullen we op verschillende locaties azalea’s aanbieden ten voordele van Kom op tegen Kanker. We zoeken vrijwilligers die op die verkooppunten plantjes willen verkopen.
 • Hulp bij invullen belastingaangifte?

  belastingbrief 04 april
  Op dinsdag 13 juni zijn er in O.C. De Kleine Beer 2 experten van de FOD Financiën aanwezig om je te helpen met het invullen van je belastingaangifte. Wil je hierop een beroep doen? Maak dan op voorhand een afspraak bij de onthaalmedewerker van het gemeentehuis via 050 28 91 20.
 • We zoeken Digihelpers

  digihelpers 22 maart
  Ben je graag bezig met digitale media? Heb je zin om andere mensen te leren werken met hun smartphone, tablet of computer? Dan ben jij de toekomstige Digihelper die we zoeken!
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 02 maart
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
 • Maak kennis met onze nieuwe brugfiguur

  Laure 18 januari
  "Mijn kind heeft het moeilijk op school." Voor veel ouders zijn dat herkenbare woorden. De scholen en CLB's bieden hulp, maar je kan daarnaast ook een beroep doen op onze brugfiguur Laure. Laure wil een brug vormen tussen ouders, de school, de buurt en de gemeente.
 • Nieuw: UiTPAS, jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd

  uitpas kaart 16 januari
  Koop vanaf 16 januari de UiTPAS, spaar punten en scoor voordelen. Wie het financieel moeilijk heeft, krijgt bovendien 80% korting met de UiTPAS.
 • Voor € 4,00 of € 11,00 naar de psycholoog, niet zo’n gek idee!

  jongere bij psycholoog 14 september
  Er wordt op alle vlakken erg veel van ons verwacht. Soms kan het te veel worden. Je geest en je lichaam geraken overbelast. Je voelt je slecht in je vel. Daarom wil de overheid dat iedereen een goede toegang zou hebben tot professionele psychische ondersteuning zodat mensen zich kunnen laten begeleiden door een psycholoog.
 • Beernem is Pleegzorggemeente

  pleegzorggezin 07 juni
  Beernem ontving vrijdag het ‘Pleegzorglabel’ van Pleegzorg West-Vlaanderen. Als warme, kindvriendelijke en zorgzame gemeente willen we dat elk kind het goed heeft. Daarom maken we pleegzorg meer bekend bij onze inwoners en willen we Beernemse gezinnen warm maken voor pleegzorg.
1-9 Van 9