naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & Sociaal Huis

 • 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

  logo samen veerkrachtig 01 oktober
  Verschillende Beernemse zorgorganisaties slaan de handen in elkaar om geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken tijdens de Vlaamse 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tussen 1 en 10 oktober.
 • Wie zijn onze buurtambassadeurs?

  Buurtambassadeur 30 mei
  Het is belangrijk dat inwoners uit een buurt of wijk elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Daarom werd op initiatief van de Seniorenraad en het Sociaal Huis ‘de buurtambassadeur’ een nieuw leven ingeblazen. De buurtambassadeur is een ‘antenne’ en een tussenschakel tussen de bewoners en de gemeente/Sociaal Huis.
 • Fantastische Unified sportdag in Beernem

  Unified sportdag 03 mei
  Wat een mooie dag was het op donderdag 26 april. Op die dag kwamen honderden atleten naar sportpark Drogenbrood. Mensen met en zonder verstandelijke beperking hebben er gans de dag samen gesport en gefeest!
 • BE-Alert verwittigt je bij noodsituatie

  Be-Alert 30 maart
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking in Beernem? Schrijf je in op BE-Alert om op de hoogte te zijn van een noodsituatie en om de nodige instructies te krijgen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand).
 • Klusjesdienst Sociaal Huis

  klusjesdienst 21 maart
  Eindelijk … de lente is terug in het land! Het gras begint te groeien, struiken moeten dringend gesnoeid worden, de moestuin mag gespit worden, … Ben je niet meer in staat om dit zelf te doen, dan kan je terecht bij de klusjesdienst van het Sociaal Huis.
 • Hang rookmelders en creëer zo een brandveilige leefomgeving

  hang rookmelders 30 januari
  Heb jij al rookmelders hangen? Weet je dat er in België jaarlijks nog meer dan 100 mensen sterven in een woningbrand? Dat kan voorkomen worden door het plaatsen van een rookmelder, wat de West-Vlaamse hulpverleningszones graag bekrachtigen.
1-6 Van 6