naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & Sociaal Huis

 • Geen Pensioenpunt in juli

  Pensioenpunt 19 juni
  In juli is er geen pensioenpunt in het Sociaal Huis. Het eerstvolgende Pensioenpunt is op 19 juni. Vanaf augustus is er opnieuw Pensioenpunt elke derde dinsdag van de maand, van 9.00 tot 11.00 u voor werknemers en van 9.30 tot 10.30 u voor zelfstandigen..
 • Wie zijn onze buurtambassadeurs?

  Buurtambassadeur 30 mei
  Het is belangrijk dat inwoners uit een buurt of wijk elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Daarom werd op initiatief van de Seniorenraad en het Sociaal Huis ‘de buurtambassadeur’ een nieuw leven ingeblazen. De buurtambassadeur is een ‘antenne’ en een tussenschakel tussen de bewoners en de gemeente/Sociaal Huis.
 • Fantastische Unified sportdag in Beernem

  Unified sportdag 03 mei
  Wat een mooie dag was het op donderdag 26 april. Op die dag kwamen honderden atleten naar sportpark Drogenbrood. Mensen met en zonder verstandelijke beperking hebben er gans de dag samen gesport en gefeest!
 • Winnaars wedstrijd Week van de Zorg

  Winnaars kruiswoordraadsel 03 april
  N.a.v. de Week van de Zorg lieten we de Beernemse bevolking in de maand maart op een speelse manier kennismaken met een aantal zorgtermen. Door het invullen van het kruiswoordraadsel en de schiftingsvraag konden inwoners kans maken op 1 van onze 21 mooie prijzen! Carlos Traen won de hoofdprijs!
 • BE-Alert verwittigt je bij noodsituatie

  Be-Alert 30 maart
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking in Beernem? Schrijf je in op BE-Alert om op de hoogte te zijn van een noodsituatie en om de nodige instructies te krijgen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand).
 • Klusjesdienst Sociaal Huis

  klusjesdienst 21 maart
  Eindelijk … de lente is terug in het land! Het gras begint te groeien, struiken moeten dringend gesnoeid worden, de moestuin mag gespit worden, … Ben je niet meer in staat om dit zelf te doen, dan kan je terecht bij de klusjesdienst van het Sociaal Huis.
 • Ken je kandidaten voor de Prijs voor Inclusie 2019?

  prijs voor inclusie 28 februari
  De Raad voor Personen met een Handicap reikt om de twee jaar de Prijs voor Inclusie uit. De raad wil hiermee mensen, bedrijven, instellingen en/of initiatieven belonen die een grotere verwevenheid tussen mensen met en zonder beperkingen nastreven. Je kan kandidaten of projecten indienen tot 30 november.
 • Hang rookmelders en creëer zo een brandveilige leefomgeving

  hang rookmelders 30 januari
  Heb jij al rookmelders hangen? Weet je dat er in België jaarlijks nog meer dan 100 mensen sterven in een woningbrand? Dat kan voorkomen worden door het plaatsen van een rookmelder, wat de West-Vlaamse hulpverleningszones graag bekrachtigen.
1-8 Van 8