RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & sociaal huis

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Vacature poetshulpen aan huis

  jobs website 24 juni
  Het sociaal huis zoekt (deeltijdse) poetshulpen om bij gezinnen thuis te poetsen en te strijken. Geïnteresseerd? Solliciteer via het e-loket. We nodigen je dan uit voor de selectieproef op dinsdag 20 augustus.
 • Luister naar de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 20 juni

  Geluidsopname GR 21 juni
  Op donderdag 20 juni was er gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn. Beluister de zitting via het YouTubekanaal van gemeente Beernem.
 • Agenda gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 20 juni

  #igbeernem scouts goed vertegenwoordigd op de zitting gemeenteraad #scoutsbeernem 20 juni
  Op donderdag 20 juni is er om 19.30 u gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn (OCMW-raad) in de raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen die wil, kan de zitting bijwonen. Je kan onderaan dit nieuwsbericht de agenda van beide raden downloaden. Bij de agenda van de gemeenteraad zie je ook de vragen en suggesties die aan bod zullen komen.
 • Word digihelper in een digipunt

  digihelpers 22 december
  We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag in een digipunt willen helpen. Bij een digipunt kunnen onze inwoners gratis terecht (zonder afspraak). Digihelpers helpen hen met vragen over smartphone, tablet en computer.
 • Vandaag opent het derde digipunt

  Digipunt Flora 04 september
  Deze namiddag opent het digipunt in Lokaal dienstencentrum Flora, Bruggestraat 7. Dit is het derde digipunt in Beernem. Daarnaast hebben we met de Komkommer ook een mobiel digipunt. In het digipunt van Flora kan je elke maandag tussen 14.00 en 16.00 u terecht.
 • Welkom in het tweede digipunt in Covias

  Digipunt Covias 14 juli
  In Covias, Stationsstraat 127, hebben we een tweede digipunt. Voortaan ben je elke dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur en vrijdag tussen 9:00 en 11:30 u welkom voor al je digitale vragen.
 • Eerste digipunt in bib Beernem

  Digipunt Beernem 15 juni
  Op zaterdag 3 juni opende het eerste digipunt in de bibliotheek van Beernem. In het digipunt kunnen inwoners gratis een computer met internet gebruiken en staat een digihelper klaar om te helpen met digitale vragen. Het digipunt is elke zaterdag open van 10.00 tot 12.00 u.
 • Nieuwe sociale superette ‘Den Uniek’

  logo DenUniek 02 juni
  Vandaag opent voor de eerste maal de sociale superette ‘DenUniek’. We vormen hierbij de voedselbedeling om naar een kleine buurtwinkel met vaste winkelrekken en frigo’s en bieden een ruim aanbod aan van voeding en verzorgingsproducten. Voortaan kunnen inwoners dus zelf kiezen wat ze kopen. Want ook mensen in armoede hebben het recht om te kiezen wat ze eten.
 • We zoeken Digihelpers

  digihelpers 22 maart
  Ben je graag bezig met digitale media? Heb je zin om andere mensen te leren werken met hun smartphone, tablet of computer? Dan ben jij de toekomstige Digihelper die we zoeken!
 • Voor € 4,00 of € 11,00 naar de psycholoog, niet zo’n gek idee!

  jongere bij psycholoog 14 september
  Er wordt op alle vlakken erg veel van ons verwacht. Soms kan het te veel worden. Je geest en je lichaam geraken overbelast. Je voelt je slecht in je vel. Daarom wil de overheid dat iedereen een goede toegang zou hebben tot professionele psychische ondersteuning zodat mensen zich kunnen laten begeleiden door een psycholoog.
 • Beernem is Pleegzorggemeente

  pleegzorggezin 07 juni
  Beernem ontving vrijdag het ‘Pleegzorglabel’ van Pleegzorg West-Vlaanderen. Als warme, kindvriendelijke en zorgzame gemeente willen we dat elk kind het goed heeft. Daarom maken we pleegzorg meer bekend bij onze inwoners en willen we Beernemse gezinnen warm maken voor pleegzorg.
1-11 Van 11