RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sociaal huis

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Wachtlijst sociale woning

  Vivendo 15 mei
  Sta je op de wachtlijst voor een sociale woning? Lees dan snel verder!
 • Centraal inschrijvingsregister voor een sociale woning

  Logo sociaal huis 25 maart
  Wil je een sociale woning huren? Dan moet je je vanaf nu online inschrijven in het nieuwe Centraal Inschrijvingsregister (CIR).
 • Word digihelper in een digipunt

  digihelpers 22 december
  We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag in een digipunt willen helpen. Bij een digipunt kunnen onze inwoners gratis terecht (zonder afspraak). Digihelpers helpen hen met vragen over smartphone, tablet en computer.
 • Vandaag opent het derde digipunt

  Digipunt Flora 04 september
  Deze namiddag opent het digipunt in Lokaal dienstencentrum Flora, Bruggestraat 7. Dit is het derde digipunt in Beernem. Daarnaast hebben we met de Komkommer ook een mobiel digipunt. In het digipunt van Flora kan je elke maandag tussen 14.00 en 16.00 u terecht.
 • Welkom in het tweede digipunt in Covias

  Digipunt Covias 14 juli
  In Covias, Stationsstraat 127, hebben we een tweede digipunt. Voortaan ben je elke dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur en vrijdag tussen 9:00 en 11:30 u welkom voor al je digitale vragen.
 • Eerste digipunt in bib Beernem

  Digipunt Beernem 15 juni
  Op zaterdag 3 juni opende het eerste digipunt in de bibliotheek van Beernem. In het digipunt kunnen inwoners gratis een computer met internet gebruiken en staat een digihelper klaar om te helpen met digitale vragen. Het digipunt is elke zaterdag open van 10.00 tot 12.00 u.
 • Nieuwe sociale superette ‘Den Uniek’

  logo DenUniek 02 juni
  Vandaag opent voor de eerste maal de sociale superette ‘DenUniek’. We vormen hierbij de voedselbedeling om naar een kleine buurtwinkel met vaste winkelrekken en frigo’s en bieden een ruim aanbod aan van voeding en verzorgingsproducten. Voortaan kunnen inwoners dus zelf kiezen wat ze kopen. Want ook mensen in armoede hebben het recht om te kiezen wat ze eten.
 • Voor € 4,00 of € 11,00 naar de psycholoog, niet zo’n gek idee!

  jongere bij psycholoog 14 september
  Er wordt op alle vlakken erg veel van ons verwacht. Soms kan het te veel worden. Je geest en je lichaam geraken overbelast. Je voelt je slecht in je vel. Daarom wil de overheid dat iedereen een goede toegang zou hebben tot professionele psychische ondersteuning zodat mensen zich kunnen laten begeleiden door een psycholoog.
 • Beernem is Pleegzorggemeente

  pleegzorggezin 07 juni
  Beernem ontving vrijdag het ‘Pleegzorglabel’ van Pleegzorg West-Vlaanderen. Als warme, kindvriendelijke en zorgzame gemeente willen we dat elk kind het goed heeft. Daarom maken we pleegzorg meer bekend bij onze inwoners en willen we Beernemse gezinnen warm maken voor pleegzorg.
1-9 Van 9