RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Wonen, bouwen en verbouwen

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Infosessie ‘Mijn VerbouwPremie’

  de woonwinkel 19 juli
  Heb je verbouwplannen of wil je je woning energiezuinig te maken? Dan wil je uiteraard genieten van een of meerdere premies. De Woonwinkel organiseert samen met het Energiehuis WVI twee gratis infosessies over Mijn VerbouwPremie.
 • Plaatsing IBA's

  25 mei
  Het zoneringsplan bepaalt waar een IBA (individuele behandeling afvalwater) geplaatst moet worden. Aangezien niet alle IBA’s tegelijkertijd kunnen geplaatst worden, stellen we prioriteiten. We geven voorrang aan waterwin-gebieden en milieugevoelige gebieden.
 • Beernem heeft een energieloket

  dakisolatie 07 december
  Inwoners van Beernem kunnen sinds 2017 terecht bij onze energiecoach, William Werbrouck. Voortaan is er elke eerste dinsdag van de maand een energieloket in het Sociaal Huis tussen 9.00 en 12.00 u. Je moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan via 050 25 01 38 of info@dewoonwinkel.be.
 • Conformiteitsattest voor huurwoningen in Vlaanderen

  24 maart
  Wie een woning in Vlaanderen verhuurt, moet ervoor zorgen dat deze volledig in orde is en voldoet aan bepaalde normen. Het conformiteitsattest is een officieel document dat de gemeente aflevert en dat aantoont dat je woning aan de woningkwaliteitsnormen voldoet. In sommige gevallen kan ook Wonen-Vlaanderen een conformiteitsattest afleveren.
1-4 Van 4