naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuur

 • Erfgoeddag ‘Lattekot 2.0’

  erfgoeddag 28 april
  Op zondag 28 april is het Erfgoeddag en maken we van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met hét ambacht van Sint-Joris en Beernem, het lattenklieven. We zetten de deuren van het atelier van de lattenkliever, het 'lattekot', terug open. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Leer lattenklieven tijdens een interactieve demo, bekijk beelden van weleer of luister naar een straf verhaal.
 • Cultuuragenda voorjaar 2019

  Cover cultuuragenda 29 januari
  Bekijk hier de nieuwe cultuuragenda met alle culturele activiteiten die plaatsvinden dit voorjaar. Bestel online je tickets voor een concert of voorstelling in O.C. De Kleine Beer.
 • Winnaars cultuurprijzen 'Muziek en Dans'

  winnaars cultuurprijzen 21 januari
  Op vrijdag 18 januari zijn in O.C. De Kleine Beer de Cultuurprijzen uitgereikt binnen het thema ‘Muziek en Dans’. Annelies Van Parys werd verkozen tot winnares van het Beerlanderke. Onze inwoners stemden voor de Goodheart Linedancers, wat hen de Publieksprijs opleverde. Johan De Vuyssere mocht de Carrièreprijs in ontvangst nemen en de Skaters van Beernem wonnen de prijs voor jong Beernems talent.
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 06 december
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
 • Wandelen en fietsen langs de Beelden van Jef Claerhout

  Jef Claerhoutroute 12 juni
  Twee fietsroutes en twee wandelingen in het Brugse Ommeland bieden je volop de kans om kunst en recreatie te combineren. Via het knooppuntennetwerk van het Brugse Ommeland kan je de beelden van Beernemnaar Jef Claerhout bewonderen en de visie van de kunstenaar erop nalezen.
1-5 Van 5