RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuur en Erfgoed

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Beernem en Raakvlak lanceren educatief project ‘Vondsten(f)luisteraars’

  Vondstenfluisteraars 23 oktober
  Met 'Vondsten(f)luisteraars' gaan leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar aan de slag met intrigerende archeologische voorwerpen uit Beernem en onze buurgemeentes. Die worden gekoppeld aan een hedendaags thema, zoals identiteit, symboliek en zelfzorg.
 • Cultuuragenda 2023-24

  Cover cultuuragenda 27 juni
  Mis niets van onze concerten, voorstellingen, films, workshops, lezingen… met de nieuwe cultuuragenda die begin deze week bij alle inwoners (behalve Linda) in de bus gevallen is.
 • Nieuw: UiTPAS, jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd

  uitpas kaart 16 januari
  Koop vanaf 16 januari de UiTPAS, spaar punten en scoor voordelen. Wie het financieel moeilijk heeft, krijgt bovendien 80% korting met de UiTPAS.
 • Sprekende Stenen op begraafpark Sint-Amandus

  bezielers van Sprekende Stenen 20 juni
  Is een begraafplaats voor jou een plek waar je liever snel weer weggaat? Of maakt het je net nieuwsgierig, als je wandelt langs die rijen stenen, die oude namen en verweerde foto’s, de data op de stenen… Wat als die stenen zouden kunnen spreken, wat zouden we dan te weten komen? Podcastmakers Emma Vanpaemel en Elke Vanhaecke zochten het voor je uit. Want “Als de stenen op een kerkhof konden spreken was er evenveel ambiance als in een café.”
1-4 Van 4