RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuur en Erfgoed

Lijst nieuwsberichten

 • Infomomenten Academie Beeldende Kunst bij KUMA Beernem

  Beeldhouwen - oriëntatie 18+ 26 mei
  Hou je van tekenen en creatief bezig zijn? Dan ben je bij de Academie Beeldende Kunst aan het goede adres! Er zijn ateliers voor kinderen, jongeren en volwassenen. Twijfel je nog een beetje? De KUMA organiseert infomomenten. Ga gerust een kijkje nemen. De infomomenten vinden plaats in domein Kleuterweelde.
 • Beiretoppers in de kijker: expo en fietstocht

  Beiretopper 24 april
  Op zaterdag 24 en zondag 25 april viert het hele land Erfgoeddag met een feestweekend. Tijdens dit weekend kan je de expo Beiretoppers bezoeken in de bibliotheek. Combineer het bezoek aan de expo met de Beiretoppersfietstocht. Je fietst langs meerdere TOPPERS en andere mooie plekjes in onze gemeente.
 • Help ons levend erfgoed in kaart brengen

  Levend erfgoed 29 maart
  We gaan op zoek naar markante bomen en struiken, die ons kunnen vertellen over de geschiedenis van Beernem. Wil je meehelpen? Word dan vrijwilliger!
 • Cultuuragenda 2020-2021

  Cover cultuuragenda 02 oktober
  De nieuwe Cultuuragenda is in de bus gevallen. Iets later dan gewoonlijk. Daar zit corona uiteraard voor iets tussen. Maar net in deze moeilijke tijden wil het team van O.C. De Kleine Beer en de bibliotheek, samen met haar beheerraad, alles op alles zetten om toch cultuur tot bij jou te brengen. Update 29 oktober 2020 - omwille van de verstrengde coronamaatregelen zijn O.C. De Kleine Beer, Het Schepenhuys en de Sinjo gesloten. Wie tickets heeft, wordt persoonlijk gecontacteerd.
1-4 Van 4