naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuur

 • Reveil

  Reveil 01 november
  Reveil doorbreekt op vrijdag 1 november rond zonsondergang de stilte. Dit jaar is iedereen welkom op het begraafpark van Oostveld tussen 17.00 en 18.00 u. Enkele vertellers zorgen voor lokale verhalen. Een poëtische omkadering en sfeervolle muziek van lokale singer-songwriter Waits (Wouter Weets) maken het helemaal af. Breng kaarsen en lampen mee voor extra gezelligheid.
 • Buren bij kunstenaars

  Buren bij kunstenaars 18 oktober
  Buren bij kunstenaars is het jaarlijkse open-atelierweekend in West-Vlaanderen. Beeldende kunstenaars zetten dan de deuren van hun atelier open en gunnen je een kijkje achter de schermen. Het ideale moment om beeldend werk en inspirerende ateliers te ontdekken! Deze Beernemse kunstenaars zetten hun atelier open voor het grote publiek:
 • Cultuurprijs zkt. kandidaat: Wie blinkt uit in theater of literatuur?

  nieuws - cultuurprijzen - beerlanderke 26 september
  Dit jaar staan de Cultuurprijzen in het teken van ‘Theater en literatuur’. Voor ‘het Beerlanderke’, één van de Cultuurprijzen, kan je een persoon of vereniging kandidaat stellen. Uiteraard moet de voorgestelde persoon of vereniging een link hebben met Beernem. Ken je een persoon of vereniging die uitblinkt in theater of literatuur? Stel die dan zeker kandidaat!
 • Cultuuragenda 2019-2020

  Cover cultuuragenda 18 juni
  Half juni valt de nieuwe Cultuuragenda 2019-2020 in de bus. De cultuuragenda bundelt het gevarieerde ‘UiT in Beernem’-aanbod met tal van theatervoorstellingen, concerten, films, cursussen, lezingen, expo’s … Er is voor elk wat wils! De ticketverkoop start op dinsdag 18 juni.
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 06 december
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
1-5 Van 5