naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuur

 • Cultuurprijzen: breng je stem uit

  beerlanderke 28 november
  In oktober deden we een oproep voor kandidaten voor de Cultuurprijzen. We stellen graag de genomineerden voor het Beerlanderke en de publieksprijs aan je voor. De publieksprijs gaat naar de kandidaat met het meeste aantal publieksstemmen. Elke inwoner kan in december zijn stem uitbrengen. Iedereen heeft 1 stem.
 • Trage wegen krijgen historische naam

  Inwandelen trage weg tussen Nonnedreef en Schaerestraat 13 november
  Wellicht maak je in Beernem af en toe gebruik van een trage weg? Trage wegen zijn veilige fiets- en wandelverbindingen, short cuts als het ware, tussen 2 plaatsen.
 • Boek ‘Beernem herdenkt 100 jaar Groote Oorlog - Hoe beleefde Beernem de WO I?’

  Cover boek Hoe beleefde Beernem de Eerste Wereldoorlog 28 oktober
  Dit jaar is het 101 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog. Vorig jaar, n.a.v. 100 jaar einde WOI, hebben we het boek 'Beernem herdenkt 100 jaar Groote Oorlog - Hoe beleefde Beernem WO I?' uitgebracht. Het is nog altijd te koop in het gemeentehuis of Het Schepenhuys (tijdens de openingsuren). Je betaalt er € 18,00 voor.
 • Cultuuragenda 2019-2020

  Cover cultuuragenda 18 juni
  Half juni valt de nieuwe Cultuuragenda 2019-2020 in de bus. De cultuuragenda bundelt het gevarieerde ‘UiT in Beernem’-aanbod met tal van theatervoorstellingen, concerten, films, cursussen, lezingen, expo’s … Er is voor elk wat wils! De ticketverkoop start op dinsdag 18 juni.
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 06 december
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
1-5 Van 5