naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuurdienst

 • Alle berichten
 • Reveil

  Reveil 01 november
  Reveil doorbreekt op vrijdag 1 november rond zonsondergang de stilte. Dit jaar is iedereen welkom op het begraafpark van Oostveld tussen 17.00 en 18.00 u. Enkele vertellers zorgen voor lokale verhalen. Een poëtische omkadering en sfeervolle muziek van lokale singer-songwriter Waits (Wouter Weets) maken het helemaal af. Breng kaarsen en lampen mee voor extra gezelligheid.
 • Seniorenshow 'Herdenkingsconcert: We'll meet again'

  Seniorenshow 21 oktober
  De Seniorenraad organiseert op maandag 21 oktober om 14.00 u de seniorenshow 'We'll meet again' met Lia Linda & Big Band The Melodymakers. Tickets bedragen € 10,00.
 • Buren bij kunstenaars

  Buren bij kunstenaars 18 oktober
  Buren bij kunstenaars is het jaarlijkse open-atelierweekend in West-Vlaanderen. Beeldende kunstenaars zetten dan de deuren van hun atelier open en gunnen je een kijkje achter de schermen. Het ideale moment om beeldend werk en inspirerende ateliers te ontdekken! Deze Beernemse kunstenaars zetten hun atelier open voor het grote publiek:
 • Cultuurprijs zkt. kandidaat: Wie blinkt uit in theater of literatuur?

  nieuws - cultuurprijzen - beerlanderke 26 september
  Dit jaar staan de Cultuurprijzen in het teken van ‘Theater en literatuur’. Voor ‘het Beerlanderke’, één van de Cultuurprijzen, kan je een persoon of vereniging kandidaat stellen. Uiteraard moet de voorgestelde persoon of vereniging een link hebben met Beernem. Ken je een persoon of vereniging die uitblinkt in theater of literatuur? Stel die dan zeker kandidaat!
 • Cultuuragenda 2019-2020

  Cover cultuuragenda 18 juni
  Half juni valt de nieuwe Cultuuragenda 2019-2020 in de bus. De cultuuragenda bundelt het gevarieerde ‘UiT in Beernem’-aanbod met tal van theatervoorstellingen, concerten, films, cursussen, lezingen, expo’s … Er is voor elk wat wils! De ticketverkoop start op dinsdag 18 juni.
 • Tickets voor O.C.? Doe het online!

  Cover cultuuragenda 19 juni
  Voortaan kan je al je tickets voor een concert of voorstelling in O.C. De Kleine Beer online bestellen én betalen. Dit is een belangrijke stap vooruit in onze digitale dienstverlening.
 • Brochures begraafparken

  Cover 08 mei
  De werkgroep begraafplaatsen werkte twee folders uit de begraafparken. De ene folder gaat over de herwaardering en overname van graftekens (je kan bepaalde grafmonumenten in concessie nemen. Voor andere graven zoeken we een peter of meter.). De andere folder gaat over het onderhoud van grafstenen.
1-7 Van 7