RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuurdienst

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Waterlek O.C. De Kleine Beer

  waterlek O.C. De Kleine Beer 14 september
  Door een waterlek is het niet meer mogelijk om bepaalde zalen in O.C. De Kleine Beer te huren. We werken met man en macht om die zalen zo snel te herstellen, maar voor de polyvalente zaal zal dit nog een hele tijd duren. Heb je binnenkort bij ons een zaal gehuurd? Dan mag je van ons een telefoontje verwachten. We zoeken voor iedereen een oplossing.
 • Cultuuragenda 2023-24

  Cover cultuuragenda 27 juni
  Mis niets van onze concerten, voorstellingen, films, workshops, lezingen… met de nieuwe cultuuragenda die begin deze week bij alle inwoners (behalve Linda) in de bus gevallen is.
 • Tiener Techniekacademie: schrijf je in

  tiener techniekacademie 19 juni
  Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je op zoek naar een leuke hobby? In de Tiener Techniekacademie neem je deel aan workshops waar je onder begeleiding van 2 techniekcoaches boeiende technische STEM-projecten maakt. Je gaat bovendien op bedrijfsbezoek!
 • Nieuw: UiTPAS, jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd

  uitpas kaart 16 januari
  Koop vanaf 16 januari de UiTPAS, spaar punten en scoor voordelen. Wie het financieel moeilijk heeft, krijgt bovendien 80% korting met de UiTPAS.
 • Sprekende Stenen op begraafpark Sint-Amandus

  bezielers van Sprekende Stenen 20 juni
  Is een begraafplaats voor jou een plek waar je liever snel weer weggaat? Of maakt het je net nieuwsgierig, als je wandelt langs die rijen stenen, die oude namen en verweerde foto’s, de data op de stenen… Wat als die stenen zouden kunnen spreken, wat zouden we dan te weten komen? Podcastmakers Emma Vanpaemel en Elke Vanhaecke zochten het voor je uit. Want “Als de stenen op een kerkhof konden spreken was er evenveel ambiance als in een café.”
1-5 Van 5