naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Cultuurdienst

 • Alle berichten
 • Trage wegen krijgen historische naam

  Inwandelen trage weg tussen Nonnedreef en Schaerestraat 13 november
  Wellicht maak je in Beernem af en toe gebruik van een trage weg? Trage wegen zijn veilige fiets- en wandelverbindingen, short cuts als het ware, tussen 2 plaatsen.
 • Boek ‘Beernem herdenkt 100 jaar Groote Oorlog - Hoe beleefde Beernem de WO I?’

  Cover boek Hoe beleefde Beernem de Eerste Wereldoorlog 28 oktober
  Dit jaar is het 101 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog. Vorig jaar, n.a.v. 100 jaar einde WOI, hebben we het boek 'Beernem herdenkt 100 jaar Groote Oorlog - Hoe beleefde Beernem WO I?' uitgebracht. Het is nog altijd te koop in het gemeentehuis of Het Schepenhuys (tijdens de openingsuren). Je betaalt er € 18,00 voor.
 • Cultuuragenda 2019-2020

  Cover cultuuragenda 18 juni
  Half juni valt de nieuwe Cultuuragenda 2019-2020 in de bus. De cultuuragenda bundelt het gevarieerde ‘UiT in Beernem’-aanbod met tal van theatervoorstellingen, concerten, films, cursussen, lezingen, expo’s … Er is voor elk wat wils! De ticketverkoop start op dinsdag 18 juni.
 • Brochures begraafparken

  Cover 08 mei
  De werkgroep begraafplaatsen werkte twee folders uit de begraafparken. De ene folder gaat over de herwaardering en overname van graftekens (je kan bepaalde grafmonumenten in concessie nemen. Voor andere graven zoeken we een peter of meter.). De andere folder gaat over het onderhoud van grafstenen.
1-4 Van 4