RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Werken Sijselestraat – update 26 september 2022

  regenwater en afvalwater scheiden tot op huisniveau 30 september
  De aannemer stelt de Sijselestraat vrijdagavond open. Vanaf dan is er opnieuw doorgaand verkeer mogelijk. Voor de resterende duur van de werken zullen er verkeerslichten staan.
 • Werken Scherpestraat - Update 12 september 2022

  fasering Zuiddamme 12 september
  Vanaf dinsdag 13 september wordt het wegdek verder opgebroken richting Oedelem. Ook het kruispunt Berendonkstraat / Scherpestraat wordt afgesloten. De verbinding Zuiddammestraat / Beernemstraat blijft wel mogelijk via het straatje naast de elektriciteitscabine, zowel voor fietsers als voor het autoverkeer. De Berendonkstraat zal voorlopig enkel bereikbaar zijn vanuit de Akkerstraat.
 • Werken Sijselestraat – update 19 juli 2022

  regenwater en afvalwater scheiden tot op huisniveau 19 juli
  Tijdens het verlof van de aannemer is er in de Sijselestraat doorgaand verkeer mogelijk zonder verkeerslichten. Vanaf maandag 8 augustus gaan de rioleringswerken opnieuw van start en wordt de Sijselestraat tussen de Danegemstraat en de Praatstraat afgesloten voor het verkeer. Er is een omleiding voorzien via Brugge en Maldegem.
 • Project Zuiddamme - doortocht Beernem - Oedelem onderbroken

  fasering Zuiddamme 26 januari
  Op 7 februari 2022 starten de werken in de werken in de Scherpestraat. Vanaf dan is de doorgang tussen Beernem en Oedelem onderbroken. Er is een omleiding voorzien, ook voor fietsers en de bussen van De Lijn.
 • Parking Bruggestraat 7-9 tijdelijk afgesloten voor bouw van dienstencentrum

  werken Bruggestraat 7-9 25 mei
  De openbare parking ter hoogte van Bruggestraat 7-9 is tijdelijk afgesloten omwille van de bouw van een tweede dienstencentrum in Beernem. Je kan parkeren op de openbare parking in de Govaertstraat (zijstraat J. Creytensstraat) of op de openbare parking achter de kerk (toegang via Markt).
1-5 Van 5