naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Wist je dat… Je je kan inschrijven op een nieuwsbrief bij wegenwerken in je buurt?

  nieuwsbrief 14 februari
  Momenteel hebben we drie grote werken in Beernem: de rioleringswerken in Oostveld, Zeldonk en Pluime, de aanleg van het nieuwe fietspad in de Sint-Jorisstraat en de herinrichting van de stationsomgeving. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over deze werken? Dat kan! Schrijf je via het e-loket in om nieuwsbrieven te ontvangen over deze werken.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat - update 7 februari 2020

  Werken Sint-Jorisstraat 07 februari
  De werken in de Sint-Jorisstraat zitten op schema. Maandag 10 februari start de heraanleg van de kruispunten Galgeveld en Maria-Aaltersteenweg. Doorgaand verkeer is vanaf dan niet meer mogelijk in de Sint-Jorisstraat. Er is een omleiding voorzien langs Vaart-Noord en Kauter.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 24 januari 2020

  Kruispunt Knesselarestraat - Tinhoutstraat 24 januari
  Vanaf maandag 27 januari voert de aannemer rioleringswerken uit op het kruispunt Knesselarestraat – Tinhoutstraat. Er zal dan geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Knesselarestraat. Je zal de Tinhoutstraat ook niet in of uit kunnen rijden ter hoogte van de Knesselarestraat. De verbinding Schipperstraat naar de Knesselarestraat (richting Knesselare) blijft wel mogelijk, met verkeerslichten.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
 • Werken Beernemsteenweg - Aanleg fietspad

  Fasering Wingene 18 september
  In samenwerking met AWV, Aquafin en de VLM zal de gemeente Wingene het eerste deel van de Beernemsteenweg heraanleggen. Tussen de Blauwhuisstraat en de Verlorengoedstraat wordt een nieuw fietspad aangelegd. Ook het centrum Wildenburg wordt volledig heraangelegd. De werken worden opgesplitst in acht verschillende fases. De werken startten op 2 juli 2018.
1-5 Van 5