naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 14 december

  Vullaertstraat 14 december
  Met de feestdagen voor de deur willen we je graag informeren over de stand van zaken en de situatie tijdens het Kerstverlof van de aannemer van 22 december tot 5 januari 2018. De aannemer stelt alles in het werk om de planning aan te kunnen houden maar het weer moet het natuurlijk wel toelaten.
 • Werken sanering Egypte – update 14 december 2017

  Sanering Egypte 14 december
  Met de feestdagen voor de deur willen we je graag informeren over de stand van zaken en de situatie tijdens het kerstverlof van de aannemer van 22 december tot 5 januari 2018. De gemeente, Aquafin en de aannemer doen hun uiterste best om de planning aan te houden maar het weer moet het natuurlijk wel toelaten.
 • Start van het archeologisch onderzoek langs spoorlijn

  Info buurtbewoners Infrabel 13 december
  In het voorjaar van 2018 start het archeologisch onderzoek langs de spoorlijn tussen Aalter en Beernem. Dit archeologisch onderzoek gaat vooraf aan de infrastructuurwerken in het kader van de aanleg van het 3e en 4e spoor en het afschaffen van overwegen.
 • Aansluiting Oostveld, Pluime, Zeldonk - Update 15 november 2017

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 15 november
  Bij de eerste spadesteek is vastgesteld dat de watermaatschappij haar aanpassingen ter hoogte van Knesselarestraat 201-217, tevens het beginpunt voor de rioleringswerken, niet correct heeft uitgevoerd. Daardoor ligt de waterleiding in de weg voor de aanleg van de nieuwe riolering.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 10 november

  Vullaertstraat 10 november
  Vanaf maandag 13 november wordt de signalisatie geplaatst en starten de voorbereidende werken (oa. filters plaatsen). Doorgang is op dat ogenblik nog mogelijk voor plaatselijk verkeer. Vanaf maandag 20 november start de aannemer met de rioleringswerken en is er geen doorgang meer mogelijk t.h.v. CleanLeaseFortex.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat

  Rioleringswerken Vullaertstraat 09 november
  Op 20 november 2017 start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Vullaertstraat, tussen de Bruggestraat en de Groenstraat. Met dit project wordt het afvalwater van de betrokken inwoners, dat nu nog ongezuiverd in de Groenstraatbeek belandt, aangesloten op het waterzuiveringsnetwerk.
 • Aansluiting Oostveld, Pluime, Zeldonk - Update 6 november 2017

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 06 november
  De rioleringswerken zijn vandaag gestart. De werken situeren zich momenteel op het grondgebied van Knesselare waar een collector wordt gebouwd in de Kloosterstraat. Daarna schuiven de werken op richting Oedelem. Er is dus geen doorgaand verkeer meer mogelijk tussen Oedelem en Knesselare.
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
1-8 Van 8