naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk - update 30 mei 2018

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 30 mei
  Hier lees je een stand van zaken over de rioleringswerken in de Knesselarestraat, Pluime en de Veldstraat.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 29 mei 2018

  Vullaertstraat 29 mei
  Tussen de N. Fonteynestraat en de Bruggestraat en in de Wagenweg is de riolering volledig aangelegd. De aannemer is nu volop bezig met het plaatsen van de boordstenen en de aanleg van de fundering. Eind deze week of volgende week wordt de onderlaag asfalt aangelegd.
 • Werken in de Hoornstraat – Schipperstraat

  Kruispunt Potterstraat - Schipperstraat start van de werken 09 april
  De Hoornstraat en de Schipperstraat worden opnieuw aangelegd. De werken starten op 9 april in de Schipperstraat, vlak na het kruispunt met de Potterstraat, en schuiven gefaseerd op richting Hoornstraat. Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Schipperstraat en vervolgens de Hoornstraat
 • Rioleringswerken Vullaertstraat

  Rioleringswerken Vullaertstraat 09 november
  Op 20 november 2017 start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Vullaertstraat, tussen de Bruggestraat en de Groenstraat. Met dit project wordt het afvalwater van de betrokken inwoners, dat nu nog ongezuiverd in de Groenstraatbeek belandt, aangesloten op het waterzuiveringsnetwerk.
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
1-5 Van 5