RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

Lijst nieuwsberichten

 • Herinrichting stationsomgeving - update 31 maart 2021 - Infobericht Infrabel

  Infrabel werken stationsomgeving 31 maart
  Infrabel werkt verder aan de vernieuwing van het station. Meer specifiek gaan ze wegenwerken uitvoeren voor de aanleg van het Stationsplein en de Sint-Jorisstraat. Je kan het infobericht van Infrabel onderaan dit nieuwsbericht kan downloaden. Dit werd ook aan de buurtbewoners bezorgd.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 23 maart 2021 - Infobericht Infrabel

  Infrabel werken stationsomgeving 23 maart
  Infrabel werkt verder aan de aanleg van het derde en vierde spoor. Vanaf 29 maart tot 30 april wordt op weekdagen ook 's nachts gewerkt en er kan geluidshinder zijn. Je kan het infobericht van Infrabel onderaan dit nieuwsbericht kan downloaden. Dit werd ook aan de buurtbewoners bezorgd.
 • Spoorwegbrug Vijverstraat afgesloten - update 2 maart 2021

  infrabel werken stationsomgeving 02 maart
  Om de aanleg van het 3de en 4de spoor in Beernem mogelijk te maken moet de passage onder de brug aan de Vijverstraat/Galgeveld hoger en breder gemaakt worden. De brug is daarom afgesloten voor alle verkeer sinds vrijdag 15 januari 2021. De brug gaat opnieuw open op maandagochtend 10 mei 2021.
 • UPDATE: Spoorwegbrug Vijverstraat afgesloten vanaf vrijdag 15 januari

  infrabel werken stationsomgeving 15 januari
  Om de aanleg van het 3de en 4de spoor in Beernem mogelijk te maken moet de passage onder de brug aan de Vijverstraat/Galgeveld hoger en breder gemaakt worden. De brug zal daarom afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf vrijdag 15 januari (en dus niet vanaf maandag 11 januari zoals eerder aangekondigd). Passage onder de brug is mogelijk tem 12 januari. De brug blijft afgesloten tot eind april 2021.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
1-5 Van 5