RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuwsbrief rioleringswerken Sijselestraat – Update 29 april 2022

  fase 1 29 april
  De rioleringswerken starten op maandag 2 mei 2022. Er zal geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Danegemstraat vanaf de Sijselestraat tot en met huisnummer 11. Ter hoogte van het kruispunt wordt het verkeer geregeld met verkeerslichten. Lees hier de nieuwsbrief over de eerste fase van de werken.
 • Vijf weekends geen treinverkeer

  infrabel 19 april
  Infrastructuurbeheerder Infrabel voert tijdens 5 opeenvolgende weekends (23-24 april, 30 april-1 mei, 7-8 mei, 14-15 mei en 21-22 mei) grote werken uit in het kader van de aanleg van het 3de en 4de spoor tussen Gent en Brugge. Het treinverkeer tussen Gent en Brugge wordt tijdens deze 5 weekends volledig onderbroken.
 • Werken Scherpestraat - Nieuwsbrief 14 maart 2022

  fasering Zuiddamme 14 maart
  Hier lees je een stand van zaken over de werken in de Scherpestraat.
 • Hinder voor fietsers en voetgangers op jaagpad langs kanaal richting Brugge

  fundering noodbrug aan kanaal 11 februari
  Oostkamp start op maandag 28 februari met de heraanleg van de Moerbrugsestraat tussen de nieuwe spoorwegbrug en het kanaal. Tegelijkertijd zijn er onderhoudswerken aan de kanaalbrug. Dit heeft een impact op het jaagpad. Van 15 februari tot 25 februari is er een onderbreking tussen Beernem en Moerbrugge. Van 28 februari tot begin juni is er een onderbreking tussen Moerbrugge en Steenbrugge.
 • Project Zuiddamme - doortocht Beernem - Oedelem onderbroken

  fasering Zuiddamme 26 januari
  Op 7 februari 2022 starten de werken in de werken in de Scherpestraat. Vanaf dan is de doorgang tussen Beernem en Oedelem onderbroken. Er is een omleiding voorzien, ook voor fietsers en de bussen van De Lijn.
 • Parking Bruggestraat 7-9 tijdelijk afgesloten voor bouw van dienstencentrum

  werken Bruggestraat 7-9 25 mei
  De openbare parking ter hoogte van Bruggestraat 7-9 is tijdelijk afgesloten omwille van de bouw van een tweede dienstencentrum in Beernem. Deze werken zijn eind mei 2021 gestart en zullen een 5-tal maanden in beslag nemen. Daarna kan je de parking opnieuw gebruiken. Er is nog een openbare parking in de Govaertstraat (zijstraat J. Creytensstraat) en achter de kerk (toegang via Markt).
1-6 Van 6