RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Overleiestraat tijdelijk onderbroken in Knesselare

  omleiding 15 november
  Vanaf 15 november start men met de aanleg van een fietspad langs het kanaal in de Overleiestraat, net over de Beernemse grens in Knesselare. Auto's moeten omrijden via Knesselare centrum. Voor fietsers is er een plaatselijke omleiding voorzien. De werken, en de bijhorende omleiding, duren tot eind maart 2022.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 22 oktober 2021

  fase 1 en 2 Stationsplein 22 oktober
  De volgende stap in de afwerking van de stationsomgeving is het plaatsen van de fietsenstallingen ter hoogte van beide toegangshellingen. Er komen ook luifels boven de fietsenstallingen zodat de fietsen overdekt staan. De aannemer werkt eerst aan kant Stationsplein, daarna komt kant Sint-Jorisstraat aan bod.
 • Nieuwsbrief werken Sijselestraat – Update 14 oktober 2021

  fasering Sijselestraat 14 oktober
  De werken in fase 1 verlopen vlot. We kunnen dus sneller overgegaan naar fase 2 dan oorspronkelijk voorzien. Als alles volgens schema verloopt, start de aannemer op maandag 18 oktober met fase 2.
 • Nieuwsbrief werken Sijselestraat – Update 14 september 2021

  fasering Sijselestraat 16 september
  De wegverharding van de Sijselestraat, tussen Markt en Melkweg, is in slechte staat en wordt vervangen door een asfaltverharding. Deze werken starten op donderdag 16 september 2021. Vanaf dan wordt de Sijselestraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding voorzien. Voetgangers kunnen blijven gebruik maken van het voetpad. Ook fietsers kunnen, mits afstappen, het voetpad gebruiken.
1-4 Van 4