naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Nieuwe fietsinfrastructuur in Parkstraat

  Werkzone Parkstraat 18 februari
  Op maandag 18 februari starten er werken in de Parkstraat om de fietsinfrastructuur te verbeteren. Ook het wegdek wordt vernieuwd. De werkzone start ter hoogte van Argenta (kruispunt Parkstraat / Stationsstraat) en loopt tot aan De Loof. Het werk is opgesplitst in drie fasen. Er zijn 40 werkdagen voorzien.
 • Werken t.h.v. kruispunt Knesselarestraat / Hoogstraat

  Kruispunt Knesselarestraat - Hoogstraat 29 januari
  Op disndag 29 januari starten er werken ter hoogte van het kruispunt van de Knesselarestraat met de Hoogstraat. De werken worden uitgevoerd in opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen (AWV). Bij gunstige weersomstandigheden zullen de werken duren tot 7 maart. Het verkeer beschikt tijdens de werken maar over 1 rijstrook. Er zullen driekleurige verkeerslichten staan.
 • Herinrichting Stationsomgeving

  Stationsomgeving 28 januari
  In het kader van de aanleg van het 3de en 4de spoor, zullen Infrabel en NMBS ook het station en de stationsomgeving van Beernem volledig vernieuwen.
 • Werken Schipperstraat en Hoornstraat - update

  10 januari
  De werken die voorzien zijn in het stuk van de Schipperstraat tussen de Knesselarestraat en de Potterstraat worden voorlopige uitgesteld. Er moet eerst riolering geplaatst worden door een andere aannemer vooraleer de wegenwerken kunnen starten. Zodra we de timing hiervan kennen, laten we dit weten.
 • Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk - update 12 november 2018

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 12 november
  Hier lees je een stand van zaken over de rioleringswerken in de Knesselarestraat, Langendonkstraat en de Veldstraat.
 • Werken Beernemsteenweg - Aanleg fietspad

  Fasering Wingene 17 oktober
  In samenwerking met AWV, Aquafin en de VLM zal de gemeente Wingene het eerste deel van de Beernemsteenweg heraanleggen. Tussen de Blauwhuisstraat en de Verlorengoedstraat wordt een nieuw fietspad aangelegd. Ook het centrum Wildenburg wordt volledig heraangelegd. De werken worden opgesplitst in acht verschillende fases. De werken startten op 2 juli 2018. Deze eerste fase zal tot juni 2019 duren.
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
1-7 Van 7