naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Vervangende bussen tussen Gent-Sint-Pieters en Brugge.

  20 december
  Naar aanleiding van werken aan de sporen in Beernem legt De Lijn vervangende bussen in op het traject Gent – Brugge tijdens de weeknachten van 6 tot en met 10 januari, van 13 tot en met 17 januari, van 20 tot en met 24 januari en van 27 tot en met 31 januari. Er zijn ook bussen tijdens de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 en tijdens deze weekends: 11 - 12 januari en 25 - 26 januari.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 18 december 2019

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 18 december
  Hier volgt wat info over de stand van zaken van de rioleringswerken.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat - update 29 november

  Werken Sint-Jorisstraat 29 november
  In de Sint-Jorisstraat wordt een vrijliggend dubbelrichtingsfietspad aangelegd vanaf de Miseriestraat tot de Kauter. Het grootste deel van dit fietspad zal achter de bestaande bomenrij aangelegd worden. De kruispunten langs dit traject worden ook aangepakt om de zichtbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Aannemer APK Wegenbouw voert deze werken uit. De werken starten op dinsdag 7 januari 2020.
 • Herinrichting Stationsomgeving - update 15 november 2019

  situatie vanaf 18 november 2019 15 november
  Lees hier een overzicht van de werken tot het einde van het jaar aan de stationsomgeving. Je kan de volledige brief onderaan dit nieuwsbericht downloaden. Buurtbewoners krijgen deze brief ook in de bus.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
 • Werken Beernemsteenweg - Aanleg fietspad - fase 2

  Fasering Wingene 18 september
  In samenwerking met AWV, Aquafin en de VLM zal de gemeente Wingene het eerste deel van de Beernemsteenweg heraanleggen. Tussen de Blauwhuisstraat en de Verlorengoedstraat wordt een nieuw fietspad aangelegd. Ook het centrum Wildenburg wordt volledig heraangelegd. De werken worden opgesplitst in acht verschillende fases. De werken startten op 2 juli 2018.
1-6 Van 6