RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuwsbrief werken Sijselestraat – Update 14 september 2021

  fasering Sijselestraat 16 september
  De wegverharding van de Sijselestraat, tussen Markt en Melkweg, is in slechte staat en wordt vervangen door een asfaltverharding. Deze werken starten op donderdag 16 september 2021. Vanaf dan wordt de Sijselestraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding voorzien. Voetgangers kunnen blijven gebruik maken van het voetpad. Ook fietsers kunnen, mits afstappen, het voetpad gebruiken.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 3 september 2021

  nieuwe toegangshelling station 07 september
  Vanaf maandag 6 september kan je de nieuwe tunnel onder de sporen gebruiken. Dat betekent dat je niet langer langs de brug van spoor/kant moet wisselen. Volgende week wordt de trap afgebroken. Ook de fietsenstalling verhuist.
 • Parking Bruggestraat 7-9 tijdelijk afgesloten voor bouw van dienstencentrum

  werken Bruggestraat 7-9 25 mei
  De openbare parking ter hoogte van Bruggestraat 7-9 is tijdelijk afgesloten omwille van de bouw van een tweede dienstencentrum in Beernem. Deze werken zijn eind mei 2021 gestart en zullen een 5-tal maanden in beslag nemen. Daarna kan je de parking opnieuw gebruiken. Er is nog een openbare parking in de Govaertstraat (zijstraat J. Creytensstraat) en achter de kerk (toegang via Markt).
 • Herinrichting stationsomgeving - update 13 mei 2021 - Infobericht Infrabel

  Infrabel werken stationsomgeving 13 mei
  Infrabel werkt verder aan de vernieuwing van het station. Je kan het infobericht van Infrabel, over de nog uit te voeren werken, onderaan dit nieuwsbericht downloaden. Dit werd ook aan de buurtbewoners bezorgd.
1-4 Van 4