naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Aansluiting Oostveld, Pluime, Zeldonk - Update 15 november 2017

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 15 november
  Bij de eerste spadesteek is vastgesteld dat de watermaatschappij haar aanpassingen ter hoogte van Knesselarestraat 201-217, tevens het beginpunt voor de rioleringswerken, niet correct heeft uitgevoerd. Daardoor ligt de waterleiding in de weg voor de aanleg van de nieuwe riolering.
 • Aanleg openbare parking t.h.v. Bruggestraat 7-9

  Bruggestraat 7-9 13 november
  Op maandag 13 november start aannemer RTS met de aanleg van de nieuwe parking ter hoogte van Bruggestraat 7 en 9. Er komen achteraan op het braakliggend terrein 21 openbare parkeerplaatsen.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 10 november

  Vullaertstraat 10 november
  Vanaf maandag 13 november wordt de signalisatie geplaatst en starten de voorbereidende werken (oa. filters plaatsen). Doorgang is op dat ogenblik nog mogelijk voor plaatselijk verkeer. Vanaf maandag 20 november start de aannemer met de rioleringswerken en is er geen doorgang meer mogelijk t.h.v. CleanLeaseFortex.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat

  Rioleringswerken Vullaertstraat 09 november
  Op 20 november 2017 start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Vullaertstraat, tussen de Bruggestraat en de Groenstraat. Met dit project wordt het afvalwater van de betrokken inwoners, dat nu nog ongezuiverd in de Groenstraatbeek belandt, aangesloten op het waterzuiveringsnetwerk.
 • Aansluiting Oostveld, Pluime, Zeldonk - Update 6 november 2017

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 06 november
  De rioleringswerken zijn vandaag gestart. De werken situeren zich momenteel op het grondgebied van Knesselare waar een collector wordt gebouwd in de Kloosterstraat. Daarna schuiven de werken op richting Oedelem. Er is dus geen doorgaand verkeer meer mogelijk tussen Oedelem en Knesselare.
 • Werken Beernemstraat en Scherpestraat afgerond

  Scherpestraat 27 oktober
  De werken zijn volledig afgerond, de signalisatie is weggenomen. Er is dus opnieuw doorgaand verkeer mogelijk in de Scherpestraat en de Beernemstraat!
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
 • Verkeerslichten aan Louisabrug, behalve tijdens de spits

  Louisabrug 13 oktober
  Het voetpad en de balustrade aan de Louisabrug (brug over het kanaal in de Parkstraat) worden vernieuwd. Deze werken, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, starten op woendag 11 oktober. Tussen 9 en 15.30 u wordt er gewerkt en wordt het autoverkeer geregeld met verkeerslichten. Fietsers kunnen door.
 • Verkeerslichten in de Sijselestraat

  Sijselestraat 07 augustus
  Na het bouwverlof werkt de aannemer aan het fietspad in de Sijselestraat. Het verkeer wordt dan geregeld met verkeerslichten.
 • Rioleringswerken Sijselestraat en omgeving "Sanering Egypte"

  Sanering Egypte 08 augustus
  Op maandag 8 augustus start het project ‘Sanering Egypte’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel. Het project zal het afvalwater van ongeveer 250 inwoners van Beernem en Damme opvangen. Tegelijk wordt een nieuw fietspad aangelegd langs de Sijselestraat.
1-10 Van 10