naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Werken in de Hoornstraat – Schipperstraat

  Kruispunt Potterstraat - Schipperstraat start van de werken 09 april
  De Hoornstraat en de Schipperstraat worden opnieuw aangelegd. De werken starten op 9 april in de Schipperstraat, vlak na het kruispunt met de Potterstraat, en schuiven gefaseerd op richting Hoornstraat. Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Schipperstraat en vervolgens de Hoornstraat
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 30 maart 2018

  Vullaertstraat 30 maart
  Hier lees je een stand van zaken over de rioleringswerken in de Vullaertstraat en de Wagenweg.
 • Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk - update 30 maart 2018

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 30 maart
  Hier lees je een stand van zaken over de rioleringswerken in de Knesselarestraat, Pluime en de Veldstraat.
 • Werken sanering Egypte – update 13 maart 2018

  Sanering Egypte 13 maart
  De Sijselestraat wordt t.h.v. de Danegemstraat afgesloten voor alle verkeer vanaf maandag 19 maart tot eind maart. Tijdens de afsluiting wordt de toplaag geasfalteerd en plaatst de aannemer een middengeleider ter hoogte van de Danegemstraat. Het verkeer wordt omgeleid via Brugge en Maldegem. Fietsers kunnen door.
 • Werken sanering Egypte – update 2 maart 2018

  Plan Sanering Egypte 02 maart
  Zodra de weersomstandigheden het toelaten wordt de Sijselestraat afgesloten voor alle verkeer om (onder meer) de toplaag te asfalteren. Deze afsluiting zal vermoedelijk twee weken duren.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 16 februari

  Vullaertstraat 16 februari
  Vanaf maandag 19 februari voert de aannemer voorbereidende werken uit in de zone tussen de wagenweg en de N. Fonteynestraat. Aan de kant van de oneven huisnummers wordt de zijstrook opgebroken voor het plaatsen van filters.
 • Vernieuwen De Lange Stukken en Hertenpad

  12 februari
  In de week van 19 februari (afhankelijk van de weersomstandigheden) starten de werken voor de vernieuwing van De lange Stukken en Hertenpad. In de eerste fase worden de wandelpaden aangepakt. Deze zijn dan tijdelijk niet bruikbaar voor fietsers en voetgangers.
 • Werken sanering Egypte – update 2 februari 2018

  Sanering Egypte 02 februari
  Hier volgt stand van zaken over de rioleringswerken in de Sijselestraat en omgeving.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat - update 24 januari

  Vullaertstraat 24 januari
  De aannemer is volop bezig met de aanleg van de riolering tussen CleanLeaseFortex en de N. Fonteynestraat. Aansluitend worden de nieuwe boordstenen, fundering en verhardingen aangelegd in deze zone.
 • Start van het archeologisch onderzoek langs spoorlijn

  Info buurtbewoners Infrabel 13 december
  In het voorjaar van 2018 start het archeologisch onderzoek langs de spoorlijn tussen Aalter en Beernem. Dit archeologisch onderzoek gaat vooraf aan de infrastructuurwerken in het kader van de aanleg van het 3e en 4e spoor en het afschaffen van overwegen.
 • Rioleringswerken Vullaertstraat

  Rioleringswerken Vullaertstraat 09 november
  Op 20 november 2017 start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Vullaertstraat, tussen de Bruggestraat en de Groenstraat. Met dit project wordt het afvalwater van de betrokken inwoners, dat nu nog ongezuiverd in de Groenstraatbeek belandt, aangesloten op het waterzuiveringsnetwerk.
 • Aansluiting Oostveld, Pluime, Zeldonk - Update 6 november 2017

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 06 november
  De rioleringswerken zijn vandaag gestart. De werken situeren zich momenteel op het grondgebied van Knesselare waar een collector wordt gebouwd in de Kloosterstraat. Daarna schuiven de werken op richting Oedelem. Er is dus geen doorgaand verkeer meer mogelijk tussen Oedelem en Knesselare.
 • Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 oktober
  Op 6 november 2017 start het project ‘Aansluiting Oostveld – Pluime - Zeldonk’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel wat betekent dat het afvalwater en het regenwater afzonderlijk worden afgevoerd.
 • Rioleringswerken Sijselestraat en omgeving "Sanering Egypte"

  Sanering Egypte 08 augustus
  Op maandag 8 augustus start het project ‘Sanering Egypte’. Dit project voorziet in de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel. Het project zal het afvalwater van ongeveer 250 inwoners van Beernem en Damme opvangen. Tegelijk wordt een nieuw fietspad aangelegd langs de Sijselestraat.
1-14 Van 14