RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Corona

Lijst nieuwsberichten

 • Beernem verdeelt mondmaskers aan alle inwoners vanaf 6 jaar

  mondmasker 26 mei
  Deze week vallen de mondmaskers in de Beernemse brievenbussen. Elke Beernemnaar vanaf zes jaar ontvangt een kwalitatief, herbruikbaar stoffen mondmasker. Een team van medewerkers is nu volop bezig met het verdelen van de mondmaskers en de filters in enveloppen per gezin. Daarna worden ze bedeeld in elke Beernemse brievenbus.
 • Geen Grabbelpas Doe-dingen deze zomer

  doe-dingen 26 mei
  De zomer van 2020 stelt onze werking voor een unieke uitdaging. We zijn blij dat we terug kinderen mogen verwelkomen op onze speelpleinwerking en themakampen. We willen deze zomer een veilige werking uitbouwen. Daarom openen we twee extra speelpleinlocaties. Zo kunnen we op vijf locaties inzetten op een veilige speelpleinbubbel. Dat betekent dat er geen Doe-dingen zullen kunnen doorgaan.
 • Speelpleintjes opnieuw open

  speelplein open 26 mei
  Goed nieuws! Je mag weer spelen op de speelpleintjes in de buurt! Hou wel rekening met de 1,5 meter afstand tot anderen. Kinderen spelen onder toezicht van een volwassene. Is het druk op het speelplein? Wacht dan even op een afstand of keer op een ander moment terug.
 • Meest gestelde vragen over Coronavirus - FAQ's update 25 mei

  FAQ Corona 25 mei
  We krijgen heel wat vragen binnen over het Coronavirus. Ook over onze dienstverlening. Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Vooraleer het infonummer te contacteren of te mailen naar corona@beernem.be, is het raadzaam om eerst FAQ's na te lezen. Wie weet, vind je hier al een antwoord op je vragen. De lijst wordt af en toe aangepast.
 • De bib heropent op 2 juni, met de nodige voorzorgen

  Wie zoekt die vindt #igbeernem #bibbeernem #teamcarels 20 mei
  De bib in Beernem opent opnieuw haar deuren op dinsdag 2 juni. We zijn blij om je opnieuw te mogen verwelkomen. Let wel: de bib is tijdelijk niet open op woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag. Bib Het Schepenhuys blijft gesloten. De diensten 'Bib aan huis' en 'Boek een boek' blijven beschikbaar.
1-5 Van 5