RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Corona

Lijst nieuwsberichten

 • De sociale bubbel kort uitgelegd.

  icoontje veilig winkelen 31 juli
  De sociale bubbel is je gezin + 5 contacten met een max. van 10 personen in het totaal. Kinderen -12 jaar niet meegerekend. Deze sociale bubbel bestaat voor de ganse maand augustus uit dezelfde personen. In deze sociale bubbel moet er geen sociale afstand worden bewaard. Enkel met deze sociale bubbel kan je zittende activiteiten doen zoals horeca bezoek, een optreden bijwonen, …
 • Paraschol - programma

  Paraschol 31 juli
  De coronacrisis heeft onze activiteitenkalender volledig overhoop gehaald. Maar geen nood, we bieden je een uniek format aan. Tijdens de maanden juli en augustus richten we het grasplein aan O.C. De Kleine Beer in als evenementenplein. We voorzien een podium van 50m² en een tent voor catering of bar. We willen dit plein laten bruisen! Daarvoor doen we beroep op jullie.
 • Op reis? Bij terugkeer formulier invullen!

  op reis 30 juli
  Vanaf zaterdag 1 augustus ben je verplicht een formulier in te vullen als je 48u in het buitenland verblijft!
 • Corona maatregelen, de sociale bubbel wordt kleiner - update 27 juli

  corona 28 juli
  Op de Nationale Veiligheidsraad van maandag 27 juli heeft premier Sophie Wilmès aangekondigd dat er vanaf woensdag 29 juli bijkomende maatregelen worden genomen in verband met de sociale bubbel, het alleen winkelen, registratieplicht, aantallen voor privé feesten en evenementen.
 • Mondmasker verplicht op de drukke plaatsen in het provinciaal domein Bulskampveld.

  speelplein bulskampveld 28 juli
  Voor iedereen die een bezoekje brengt aan het provinciaal domein Bulskampveld is het dragen van een mondmasker verplicht op de drukke plaatsen.
 • Dagelijkse COVID-19 updates van Sciensano

  COVID-19 dashboard 24 juli
  Wil je de dagelijkse COVID-19 updates volgen dan kan je dit via het COVID-19 dashboard.
 • Uniforme coronarichtlijnen voor Beernem, Oostkamp en Zedelgem

  Genoten van een topoptreden van @xqueeze in #igbeernem 24 juli
  Beernem, Oostkamp en Zedelgem trekken de richtlijnen voor corona in de horeca door naar evenementen op hun grondgebied: dragen van een mondmasker en registratieplicht. Daarnaast mogen er maximum 200 mensen deelnemen aan een evenement op één locatie.
 • Mondmasker verplicht in winkel, bib, bioscoop, O.C. De Kleine Beer, kerk ... - update 23 juli

  mondmaskers 23 juli
  Sinds zaterdag 11 juli moet je verplicht een mondmasker dragen in winkels en winkelcentra, in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken. Vanaf zaterdag 25 juli wordt de mondmaskerplicht nog verder uitgebreid.
 • Asbest opnieuw toegelaten op recyclagepark vanaf 15 juli

  recyclagepark 08 juli
  Vanaf woensdag 15 juli kan je opnieuw asbest naar het recyclagepark brengen. Breng de parkwachters vooraf op de hoogte van je gewenste aanvoer van asbestafval. Je kan hen tijdens de openingsuren bereiken op 050 79 07 33. Pak het afval bij voorkeur in, zo houd je het veilig voor jezelf en voor de aanwezigen op het recyclagepark.
1-9 Van 9