RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuw wegdek op jaagpad tussen Beernem en Moerbrugge - update 31 juli

  omleiding werken jaagpad 04 augustus
  Om fietsers meer comfort te bieden, pakt De Vlaamse Waterweg nv het jaagpad langs het kanaal Gent-Oostende aan. De Westdijk wordt daarbij grondig vernieuwd. Het bestaande wegdek is ondertussen verwijderd en de onderlaag asfalt is aangelegd. Het aanbrengen van de toplaag duurt 3 dagen en is gepland op 4, 5 en 6 augustus. Fietsers en voetgangers volgen de omleiding.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 8 juli 2020

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 08 juli
  Het rioleringsproject Oostveld, Zeldonk, Pluime, dat het afvalwater van maar liefst 1.130 inwoners opvangt en zuivert, loopt stilaan op z’n einde. Momenteel zijn we nog bezig In de Tinhoutstraat en de Oedelemsteenweg. We stellen alles in het werk om deze straten te asfalteren voor het bouwverlof.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 8 juli 2020

  kruispunt Lattenklieversstraat / Sint-Jorisstraat 08 juli
  Het kruispunt met de Lattenklieversstraat is heraangelegd! Oorspronkelijk was het de bedoeling om de werken ter hoogte van Kauter aansluitend op de werken t.h.v. de Lattenklieversstraat uit te voeren. Omdat er momenteel met meer afstand gewerkt moet worden, vorderen de werken een beetje trager dan oorspronkelijk voorzien. Er is beslist om deze fase pas te starten na het bouwverlof.
1-3 Van 3