RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Werken derde en vierde spoor - Infobericht Infrabel

  infrabel 10 november
  Infrabel werkt verder aan het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge. Je kan het infobericht van Infrabel, over de uit te voeren werken, onderaan dit nieuwsbericht downloaden. Dit werd ook aan de buurtbewoners bezorgd. Concreet wordt er gewerkt tussen 10 en 19 november. Tijdens de weekends van 12-13 november en 3-4 december is het treinverkeer onderbroken.
 • Oeverversteviging ter hoogte van de jachthaven

  24 oktober
  In opdracht van de Vlaamse Waterweg wordt de oever van het Kanaal Gent-Oostende ter hoogte van de jachthaven hersteld. Uit eerdere inspectie bleek de bestaande oever te verzakken. Hierdoor zou het loopvlak van de steiger binnen afzienbare tijd in het water belanden. Om dit te vermijden besliste De Vlaamse Waterweg nv in overleg met de Beernemse Watersportvereniging (BWSV) een nieuwe oeververdediging aan te brengen in damplanken.
 • Werken Scherpestraat - Update 12 september 2022

  fasering Zuiddamme 12 september
  Vanaf dinsdag 13 september wordt het wegdek verder opgebroken richting Oedelem. Ook het kruispunt Berendonkstraat / Scherpestraat wordt afgesloten. De verbinding Zuiddammestraat / Beernemstraat blijft wel mogelijk via het straatje naast de elektriciteitscabine, zowel voor fietsers als voor het autoverkeer. De Berendonkstraat zal voorlopig enkel bereikbaar zijn vanuit de Akkerstraat.
 • Project Zuiddamme - doortocht Beernem - Oedelem onderbroken

  fasering Zuiddamme 26 januari
  Op 7 februari 2022 starten de werken in de werken in de Scherpestraat. Vanaf dan is de doorgang tussen Beernem en Oedelem onderbroken. Er is een omleiding voorzien, ook voor fietsers en de bussen van De Lijn.
 • Parking Bruggestraat 7-9 tijdelijk afgesloten voor bouw van dienstencentrum

  werken Bruggestraat 7-9 25 mei
  De openbare parking ter hoogte van Bruggestraat 7-9 is tijdelijk afgesloten omwille van de bouw van een tweede dienstencentrum in Beernem. Je kan parkeren op de openbare parking in de Govaertstraat (zijstraat J. Creytensstraat) of op de openbare parking achter de kerk (toegang via Markt).
1-5 Van 5