RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuw wegdek op jaagpad tussen Beernem en Moerbrugge - update 23 juni

  omleiding werken jaagpad 23 juni
  Om fietsers meer comfort te bieden, pakt De Vlaamse Waterweg nv het jaagpad langs het kanaal Gent-Oostende aan. Dit vanaf maandag 8 juni in zowel Beernem als Oostkamp. De Westdijk wordt daarbij grondig vernieuwd en als alles vlot verloopt, is het jaagpad begin augustus klaar. Tijdens de werken is er een omleiding, tussen de twee werkfasen kan het jaagpad gebruikt worden.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 15 juni 2020

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 15 juni
  In deze nieuwsbrief lees je de laatste stand van zaken over de rioleringswerken in de Tinhoustraat, Blind Ezelstraat en Oedelemsteenweg.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 11 mei 2020

  Omleiding Vaart Noord 11 mei
  Op donderdag 14 en vrijdag 15 mei worden de kruispunten van de Sint-Jorisstraat met Galgeveld en de Maria-Aaltersteenweg geasfalteerd. Daarna worden deze kruispunten opnieuw opengesteld voor verkeer. Mogelijks neemt de aannemer nog een deel van de rijbaan in om verder te werken in de bermen, maar dan zal dit gebeuren met verkeerslichten.
 • Wist je dat… Je je kan inschrijven op een nieuwsbrief bij wegenwerken in je buurt?

  nieuwsbrief 14 februari
  Momenteel hebben we drie grote werken in Beernem: de rioleringswerken in Oostveld, Zeldonk en Pluime, de aanleg van het nieuwe fietspad in de Sint-Jorisstraat en de herinrichting van de stationsomgeving. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over deze werken? Dat kan! Schrijf je via het e-loket in om nieuwsbrieven te ontvangen over deze werken.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
1-5 Van 5