RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Actuele wegenwerken

Lijst nieuwsberichten

 • Herinrichting stationsomgeving - update 3 december 2020 - Infobericht Infrabel

  Infrabel werken stationsomgeving 03 december
  In december voert Infrabel bepaalde werken uit in het kader van de herinrichting van de stationsomgeving. Welke werken dit zijn, wanneer deze werken plaatsvinden en de impact van de werken kan je nalezen in het infobericht van Infrabel dat je onderaan dit nieuwsbericht kan downloaden. Dit werd ook aan de buurtbewoners bezorgd.
 • Proefopstelling met parkeervakken in de Knesselarestraat - geef je mening

  Proefopstelling met geschrankte parkeervakken in de Knesselarestraat 25 november
  In samenwerking met Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) staat er momenteel een proefopstelling met parkeervakken in de Knesselarestraat, dit in het gedeelte tussen de Beernemstraat en de Oudezakstraat. Opmerkingen en suggesties over deze proefopstelling zijn welkom en kan je mailen naar mobiliteit@beernem.be. Dit kan nog tot dinsdag 15 december.
 • Herinrichting Oudezakstraat en M. Matthysstraat op schema

  Kruispunt Oudezakstraat en Knesselarestraat 23 november
  De Oudezakstraat en de M. Matthysstraat worden momenteel heringericht. De werken verlopen volgens schema. De Oudezakstraat wordt een eenrichtingsstraat vanaf de toegang van de parking (achter de kerk). De toegelaten rijrichting is die van de parking richting de Knesselarestraat. De volledige Oudezakstraat wordt bovendien een fietsstraat.
 • Nieuwsbrief werken Sint-Jorisstraat – update 9 oktober 2020

  fasering werken Sint-Jorisstraat 09 oktober
  Door de hevige regenval van vorig weekend en begin deze week hebben de werken vertraging opgelopen. De ondergrond en fundering waren te drassig om verder te kunnen werken. Hierdoor kan het kruispunt Kauter nog niet opengesteld worden op zaterdag 10 oktober.
 • Spoorwegbrug wordt veiliger - uitgesteld

  Wingene Steenweg 28 september
  We willen de verkeersveiligheid en het comfort voor fietsers verbeteren op de spoorwegbrug in de Wingene Steenweg. Daarom zal Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) het brugdek vernieuwen: de parkeerstrook op de brug verdwijnt, het fietspad wordt breder en er komt een afscheiding tussen het fietspad en de rijweg.
 • Herinrichting stationsomgeving - update 25 september 2019 - Perrons verhuizen naar andere kant Wingene Steenweg vanaf 1 oktober

  werken station 25 september
  Om de werken aan de sporen en aan de stationsomgeving in alle veiligheid te kunnen uitvoeren, wordt het stationsplein volledig afgesloten vanaf 1 oktober 2019. Het stationsplein, de huidige perrons en de onderdoorgangen zullen vanaf 1 oktober niet meer toegankelijk zijn. De perrons worden tijdelijk verplaatst naar de andere kant van de Wingene Steenweg (richting Oostkamp).
1-6 Van 6