RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Vacatures

Lijst nieuwsberichten

 • Vacature technieker sanitair en HVAC

  jobs website 06 april
  Ben jij de persoon die zoeken voor het technisch onderhoud en herstel van de gemeentelijke gebouwen en patrimonium? Stel je dan zeker kandidaat voor de functie van technieker sanitair en HVAC. Solliciteren kan tot en met maandag 3 mei.
 • Vacature begeleiders buitenschoolse kinderopvang

  jobs 30 maart
  We zoeken begeleiders voor de buitenschoolse kinderopvang. In deze deeltijdse job zorg je voor kinderen uit het lager en kleuteronderwijs, voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en op vakantiedagen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Vacature maatschappelijk assistent

  jobs website 30 maart
  Het OCMW-Sociaal Huis is op zoek naar een voltijdse maatschappelijk assistent voor onbepaalde duur (B1-B3). Solliciteren kan tot en met maandag 26 april 2021.
 • Vacature technisch assistent vervoer en openbare werken

  jobs website 30 maart
  We hebben momenteel een vacature voor een voltijds technisch assistent vervoer en openbare werken voor onbepaald duur (D1-D3). Solliciteren kan tot en met maandag 26 april.
 • Oproep jobstudenten

  gezocht 01 maart
  We zijn op zoek naar jobstudenten voor tijdens de zomerperiode. We zoeken jobstudenten voor bij de Technische Dienst, dienst Toerisme, poetsen, Jeugddienst, dienst Ruimtelijke Ordening en het onthaal van het gemeentehuis. We zijn ook nog op zoek naar jobstudent-monitoren voor in de kinderopvang en vrijwilligers voor de speelpleinwerking Grabbelpas. Heb je interesse? Vul dan het e-loketformulier in.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 23 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
1-6 Van 6