naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature administratief medewerker dienst burgerzaken

  jobs website 08 december
  We zoeken een tijdelijk voltijds administratief medewerker voor de dienst burgerzaken. Indiensttreding is voorzien in januari 2018. Geïnteresseerd? Dien dan uiterlijk op 17 december je kandidatuur in.
 • Vacature deskundige groen

  vacature 30 november
  We hebben momenteel een vacature voor een voltijds deskundige groen. Heb je een bachelordiploma, leidinggevende capaciteiten en is het groenbeheer van ons openbaar domein iets voor jou? Stel je dan zeker kandidaat voor deze functie. Solliciteren kan tot en met maandag 8 januari.
 • Vacature technisch assistent graafmachine

  jobs 30 november
  We werven een statutair medewerker aan voor het uitvoeren van algemene grond- en wegeniswerken met de graafmachine. De voorziene datum indiensttreding is 1 april 2018. Solliciteren kan tot en met maandag 8 januari.
 • Vacature tijdelijke begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 29 september
  Voor de buitenschoolse kinderopvang zijn we steeds op zoek naar tijdelijke begeleid(st)ers voor 19 uur per week. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder op variabele tijdstippen

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-5 Van 5