naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature halftijds sporthalverantwoordelijke

  vacature 13 april
  We hebben momenteel twee halftijdse functies vacant bij de sportdienst, waaronder de job van halftijds sporthalverantwoordelijke. Solliciteren kan tot en met dinsdag 15 mei. Een combinatie met de functie van halftijds redder is mogelijk als je over de nodige kwalificaties beschikt.
 • Vacature halftijds technisch assistent redder

  vacature 13 april
  We hebben momenteel twee halftijdse functies vacant bij de sportdienst, waaronder de job van halftijds technisch assistent redder. Een combinatie met de functie van halftijds sporthalverantwoordelijke is mogelijk. Solliciteren kan tot en met dinsdag 15 mei.
 • Vacature technisch beambten schoonmaak

  vacature 13 april
  We leggen een wervingsreserve aan voor deeltijdse medewerkers (minimum 4 en maximum 25 uur) voor schoonmaak van onze gemeentelijke gebouwen. Geïnteresseerd? Dien dan uiterlijk op dinsdag 15 mei je sollicitatie in.
 • Jobstudent monitor kinderopvang in de zomervakantie

  monitor zomervakantie 23 maart
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar te begeleiden in de kinderopvang tijdens de zomervakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 06 maart
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent animator Grabbelpas?

  animator Grabbelpas 13 februari
  Iedere zomer storten de Grabbelpassers zich in een avontuur. Ze organiseren activiteiten vol fantasie, spanning, humor en uitdaging voor kinderen. Gaat je hart al wat sneller slaan wanneer je dit leest? Word je dit jaar minstens 16 jaar? Word dan animator bij Grabbelpas!
 • Vacature tijdelijke begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 29 september
  Voor de buitenschoolse kinderopvang zijn we steeds op zoek naar tijdelijke begeleid(st)ers voor 19 uur per week. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder op variabele tijdstippen

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-8 Van 8