naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature assistent-dienstleider bibliotheek

  jobs 17 oktober
  We zoeken een halftijds assistent-dienstleider voor de bibliotheek. Indiensttreding is voorzien op 1 februari 2018. Interesse? Dien dan uiterlijk op maandag 13 november je kandidatuur in.
 • Vacature technisch beambte groendienst en recyclagepark

  jobs 17 oktober
  Heb jij of ken jij iemand met groene vingers? We werven een statutair medewerker aan voor de groendienst en het recyclagepark. De voorziene datum indiensttreding is 1 februari 2018. Solliciteren kan tot en met maandag 13 november.
 • Jobstudent-redder op maandag en/of woensdagvoormiddag

  jobs website 02 oktober
  Studeer je nog en wil je graag werken als redder? Dat treft! Momenteel zoeken we voor het Bloemendalezwembad jobstudenten-redders om te werken op vaste dagen. Kandidaten moeten uiteraard wel in het bezit zijn van een Hoger Reddersbrevet. Solliciteren kan tot 6 november via het e-loket.
 • Vacature tijdelijke begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 29 september
  Voor de buitenschoolse kinderopvang zijn we steeds op zoek naar tijdelijke begeleid(st)ers voor 19 uur per week. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder op variabele tijdstippen

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-5 Van 5