naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature beleidscoördinator – mens

  jobs website 27 februari
  Tweede oproep voor de vacature van de nieuwe functie 'beleidscoördinator – mens'. Solliciteren kan tot 25 maart 2019.
 • Vacature begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 25 februari
  We hebben 2 vacante plaatsen voor deeltijdse kinderbegeleid(st)ers in onze buitenschoolse opvanglocaties. Je werkt voor- en/of naschools, op woensdagnamiddag en op schoolvrije dagen. Het aantal contracturen, tot maximum 20 uur, is te bepalen in onderling overleg. Zo proberen we ook de combinatie met een andere deeltijdse job mogelijk te maken. Solliciteren kan tot en met maandag 18 maart.
 • Vacature technisch assistenten groendienst

  jobs 25 februari
  Heb jij of ken jij iemand met groene vingers? We leggen een wervingsreserve aan voor nieuwe voltijdse medewerkers bij onze groendienst. Solliciteren kan tot en met maandag 18 maart.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 18 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent animator Grabbelpas?

  animator Grabbelpas 29 januari
  Iedere zomer storten de Grabbelpassers zich in een avontuur. Ze organiseren activiteiten vol fantasie, spanning, humor en uitdaging voor kinderen. Gaat je hart al wat sneller slaan wanneer je dit leest? Word je dit jaar minstens 16 jaar? Wil je onze kinderen tussen 2,5 en 12 een onvergetelijke zomer bezorgen? Word dan animator bij Grabbelpas!
 • Jobstudent monitor kinderopvang in de zomervakantie

  monitor zomervakantie 24 januari
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar te begeleiden in de kinderopvang tijdens de zomervakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen. Bovendien moet je in het bezit zijn van een pedagogisch diploma (of het 2de jaar succesvol afgerond hebben van een pedagogische opleiding).
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder op variabele tijdstippen

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-7 Van 7