RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Vacatures

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Vacature Assistent Dienstleider Bibliotheek (vervanging zwangerschap 26,6 u)

  jobs website 07 juni
  We zijn op zoek naar een assistent dienstleider bibliotheek voor een vervanging (26,6 u). Periode: augustus tot en met december 2021. Solliciteren kan tot en met 20 juni. We nodigen de kandidaten die voldoen aan het profiel (bachelordiploma, studierichting, ervaring of interesses) uit op maandag 28 juni voor een sollicitatieproef.
 • Vacature begeleiders buitenschoolse kinderopvang (deeltijds)

  jobs 07 juni
  We zoeken begeleiders voor de buitenschoolse kinderopvang. In deze deeltijdse job zorg je voor kinderen uit het lager en kleuteronderwijs, voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en op vakantiedagen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Vacature Beleidscoördinator Ruimte

  jobs website 07 juni
  We hebben een vacature voor de functie 'Beleidscoördinator Ruimte'. Solliciteren kan tot donderdag 24 juni 2021.
 • Vacature deskundige Landbouw (halftijds)

  jobs website 27 mei
  We zijn op zoek naar een halftijds deskundige Landbouw. Voor deze functie is een bachelordiploma (of daarmee gelijkgesteld) vereist. Solliciteren kan tot en met 20 juni.
 • Vacature deskundige Milieuhandhaving (halftijds)

  jobs website 27 mei
  We zijn op zoek naar een halftijds deskundige Milieuhandhaving. Voor deze functie is een bachelordiploma (of daarmee gelijkgesteld) vereist. Solliciteren kan tot en met 20 juni.
 • Vacature technisch assistent sanitair

  jobs website 27 mei
  Ben jij de persoon die zoeken voor het technisch onderhoud en herstel van de gemeentelijke gebouwen en patrimonium? Stel je dan zeker kandidaat voor de functie van technisch assistent sanitair. Solliciteren kan tot en met 20 juni.
 • Vacature samenwerkende onthaalouder

  vacature 27 april
  Heb je een warm hart voor kinderen? Wil je hen ondersteunen bij het zetten van hun eerste stapjes in de wereld? Hou je ervan om kinderen te verzorgen en hen dagelijks te verwelkomen in jouw opvang? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! De dienst voor Onthaalgezinnen is op zoek naar een onthaalouder die wil samenwerken met een collega in de nieuwe groepsopvang ‘De Berenwelpjes’ (Sint-Joris).
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 23 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
1-8 Van 8