naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Vacatures

 • Vacature administratief medewerker

  vacature 30 april
  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op niveau C. Je werkt voltijds of deeltijds en staat in voor de algemene administratieve ondersteuning en het onthaal binnen de gemeentelijke dienst(en) waar je tewerkgesteld wordt. Geïnteresseerd? Dien dan uiterlijk op dinsdag 21 mei je kandidatuur in.
 • Vacature deskundige financiën

  jobs website 30 april
  Het OCMW-Sociaal Huis heeft momenteel een vacature voor een voltijds deskundige financiën voor gemeente en OCMW. Voor deze functie is een bachelordiploma vereist. Onder leiding van de financieel directeur sta je mee in voor het voeren van de boekhouding en het behouden van de financiële stabiliteit van de organisatie. Solliciteren kan tot en met dinsdag 21 mei.
 • Vacature maatschappelijk assistent en coördinator schoonmaak

  jobs website 30 april
  Het OCMW-Sociaal Huis heeft een vacature voor een voltijds medewerker op B-niveau. De functie is opgedeeld in maatschappelijk werk (50%) en coördinatie schoonmaak (50%). Heb je een bachelordiploma maatschappelijk werk of sociale verpleegkunde en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteren kan tot en met dinsdag 21 mei.
 • Vacature Oostkustpolder: ratten- en exotenbestrijder / technisch medewerker

  16 april
  Het bestuur van de Oostkustpolder gaat over tot de aanwerving van een voltijds ratten- en exotenbestrijder / technisch medewerker. De hoofdtaak bestaat uit het opsporen en bestrijden van schadelijke organismen. Daarnaast help je af en toe de sluismeester bij allerhande buitenwerken.
 • Vacature tijdelijke begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 27 maart
  Voor de buitenschoolse kinderopvang zijn we steeds op zoek naar tijdelijke begeleid(st)ers voor 20 uur per week. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent animator Grabbelpas

  animator Grabbelpas 29 januari
  Iedere zomer storten de Grabbelpassers zich in een avontuur. Ze organiseren activiteiten vol fantasie, spanning, humor en uitdaging voor kinderen. Gaat je hart al wat sneller slaan wanneer je dit leest? Word je dit jaar minstens 16 jaar? Wil je onze kinderen tussen 2,5 en 12 een onvergetelijke zomer bezorgen? Word dan animator bij Grabbelpas!
 • Jobstudent monitor kinderopvang in de zomervakantie

  monitor zomervakantie 24 januari
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar te begeleiden in de kinderopvang tijdens de zomervakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen. Bovendien moet je in het bezit zijn van een pedagogisch diploma (of het 2de jaar succesvol afgerond hebben van een pedagogische opleiding).
1-7 Van 7