naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Ondernemen

 • Foodtruck Festival Beernem

  FTF Beernem 2019 21 juni
  Na het succes van vorige jaren strijken er opnieuw heel wat heerlijke foodtrucks neer in Beernem! Dit jaar op het grasplein aan O.C. De Kleine Beer op 21, 22 en 23 juni. Kom met vrienden en familie de sfeer opsnuiven, proef van de gerechtjes en geniet van de achtergrondmuziek gebracht vanuit een centrale DJ-booth.
 • Bouwbeurs Beernem

  Bouwbeurs Beernem 08 mei
  De derde editie van Bouwbeurs Beernem vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni in de tent aan O.C. De Kleine Beer. Twee dagen vol inspiratie om te bouwen, verbouwen en decoreren met lokale ondernemingen. In de tent, goed voor zo’n 900m², zullen zo'n 50 lokale ondernemingen hun diensten en producten aanprijzen rond bouwen, verbouwen, wonen, tuin en decoratie. De toeging is gratis.
 • Oproep Bizz Awards 2019

  Bizz awards 26 april
  In november 2019 is het zover! Dan reiken we opnieuw de Bizz Awards uit aan verdienstelijke ondernemers. Je kan een onderneming nomineren binnen de categorie 'onderneming van het jaar' en de categorie 'onderneming met een innovatief of duurzaam product of aanpak'.
 • Toeristische gids

  toeristische gids cover 26 april
  Alle toeristische troeven van Beernem zijn vervat in één gids: de Toeristische gids van Beernem.
 • Uit eten in Beernem

  Cover Uit eten in Beernem 18 april
  Uit eten in Beernem, 34 x lekker tafelen! Je vindt er alle adresjes om lekker te eten in Beernem. Een overzichtelijke indeling ('restaurants', 'eetcafés & ontbijt', 'frituren' en 'broodjes, pasta & pita') zorgt ervoor dat je snel de juiste locatie vindt om je honger te stillen.
 • Q-label voor toeristische dienst

  q-label 16 april
  De toeristische dienst van Beernem heeft een verlenging gekregen voor 3 jaar van het Q-label. Het Q-label is een kwaliteitslabel uitgereikt door Westtoer. Kwaliteit en klantentevredenheid zijn meer dan ooit belangrijke aandachtspunten voor de toeristische sector, zo ook voor onze toeristische dienst. We zijn dan ook enorm tevreden dat we het Q-label kunnen behouden voor de komende drie jaar.
 • Wandelen en fietsen langs de Beelden van Jef Claerhout

  Jef Claerhoutroute 12 juni
  Twee fietsroutes en twee wandelingen in het Brugse Ommeland bieden je volop de kans om kunst en recreatie te combineren. Via het knooppuntennetwerk van het Brugse Ommeland kan je de beelden van Beernemnaar Jef Claerhout bewonderen en de visie van de kunstenaar erop nalezen.
 • Deelnemende handels- en horecazaken joyn-kaart en BEERNEM.KADO

  Visit Beernem logo 25 april
  Bekijk hier het meest recente overzicht van de handels- en horecazaken die deelnemen aan de joyn-kaart en bij wie je dus ook terecht kan met je Beernem.kado:
1-8 Van 8