RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Gemeenteraad

Lijst nieuwsberichten

 • Gemeente- en OCMW-raad via livestream

  gemeenteraad via Youtube 17 december
  Donderdag 17 december om 19.30 u start de live uitzending van de gemeente- en OCMW-raad. Omwille van de coronamaatregelen komen de raadsleden niet fysiek bijeen. Ze vergaderen digitaal en je kan dit thuis meevolgen. Onderaan dit nieuwsbericht kan je de agenda downloaden, mét de vragen en suggesties die aan bod zullen komen.
 • Gemeenteraad en OCMW-raad in 2021

  #igbeernem #vergaderzaal #gemeenteraad 17 december
  In Beernem komt de gemeente- en OCMW-raad (bijna) elke maand bijeen in de raadzaal van het gemeentehuis (tweede verdieping). In 2021 is er op volgende donderdagen gemeenteraad, telkens om 19.30 u: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 22 april, 3 juni, 1 juli, 16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december. Iedereen is welkom om de gemeenteraad bij te wonen. Behalve in tijden van corona. Sinds november 2020 vindt de gemeenteraad online plaats.
 • Bekijk de gemeenteraad / OCMW-raad van 17 december 2020

  Livestream GR 20 november
  Donderdag 17 december kon je de gemeente- en OCMW-raad digitaal meevolgen. Wie donderdag niet meevolgde, kan de gemeente- en OCMW-raad ook nog achteraf bekijken op ons YouTubekanaal.
 • Bekijk de gemeenteraad / OCMW-raad van 19 november 2020

  Livestream GR 20 november
  Donderdag 19 november kon je de gemeente- en OCMW-raad voor de eerste keer digitaal meevolgen. Wie donderdag niet meevolgde, kan de gemeente- en OCMW-raad ook nog achteraf bekijken op ons YouTubekanaal.
 • Gemeente- en OCMW-raad via livestream

  gemeenteraad via Youtube 19 november
  Donderdag 19 november om 19.30 u start de gemeente- en OCMW-raad en die kan je voor de eerste keer digitaal meevolgen. Omwille van de coronamaatregelen komen de raadsleden niet fysiek bijeen in O.C. De Kleine Beer, maar ze zullen digitaal vergaderen. Voor de allereerste keer kan je dus de gemeente- en OCMW-raad thuis meevolgen. Onderaan dit nieuwsbericht kan je de agenda downloaden, mét de vragen en suggesties die aan bod zullen komen.
1-5 Van 5