RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Veiligheid

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Gratis fietsmarkering op woensdag 25 mei

  Fietsmarkering 25 mei
  Op woensdag 25 mei ben je tussen 13.30 en 18.00 u welkom aan het politiebureel in de Bargelaan om je fiets te laten markeren. Dat is volledig gratis! Het labelen gebeurt met een moeilijk verwijderbare sticker. Je gelabelde fiets is hiermee uniek en minder interessant voor fietsdieven.
 • PZ Het Houtsche licht haar veiligheidsbeeld en -aanpak 2021 toe

  Het houtsche 26 april
  Tijdens de politieraadzitting van 20 april 2022 lichtte politiezone Het Houtsche het veiligheidsbeeld en de aanpak omtrent criminaliteit en verkeer toe. De meeste fenomenen dalen met uitzondering van ongevallen met stoffelijke schade en bepaalde verkeersinbreuken.
 • Check je chip!

  Check je chip 23 juni
  Een verloren gelopen hond of kat is de nachtmerrie van elk baasje. Een correcte registratie is een eerste voorwaarde om het dier terug te kunnen brengen. Sinds 1 mei 2021 zijn alle contactgegevens op de chips van huisdieren automatisch anoniem. Dit maakt het moeilijker om jou te verwittigen als jouw hond of kat wordt gevonden.
 • Eerste hulp bij verdachte berichten

  email-fraude 28 mei
  Een mail of bericht is verdacht wanneer het van een bekende website lijkt te komen, maar er niet professioneel uitziet of spelfouten bevat. Let ook op de weblink: er kunnen speciale tekens instaan, om zo echte websites te imiteren. Krijg je een verdachte mail of bericht met een onbekende link? Klik hier dan niet op. Stuur het bericht ook niet door naar je contacten.
1-4 Van 4