RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Veiligheid

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Vier de jaarovergang zonder vuurwerk en wensballonnen

  Ik knal zonder vuurwerk 01 december
  Vuurwerk zorgt elk jaar voor slachtoffers bij mensen en dieren. Daarom is er tijdens deze eindejaarsperiode een vuurwerkverbod in de ganse zone van Politiezone Het Houtsche (Beernem, Oostkamp en Zedelgem). Ook het oplaten van wensballonnen is verboden wegens het risico op brand. We wensen je veilige feesten!
 • Modder op de weg, pas je rijstijl aan

  Modder op de weg 21 september
  Tijdens oogsttijd is er extra drukte op de wegen. Landbouwers en loonwerkers rijden met hun machines en oogst van en naar de velden. Het is dus extra opletten geblazen. Vooral als het weer slechter wordt want dan is er risico op modder op de weg! Breng begrip op voor de landbouwers die hun oogst moeten binnenhalen. Pas je snelheid en rijstijl aan.
 • Wees alert voor valse e-mails

  SafeOnWeb app 12 april
  We stellen vast dat er af en toe valse e-mails in omloop zijn! Geregeld krijgen we van inwoners de melding dat ze een aanmaning ontvangen hebben voor het betalen van een afvalstoffenheffing en rioolbelasting. Dit is een valse e-mail. Klik niet op de link in het bericht en betaal niet! Malafide personen proberen zo aan je persoonlijke gegevens te komen.
 • Registreer je fiets op Bikebank

  logo bikebank 15 juli
  Vind je verloren of gestolen fiets snel terug door je fiets gratis te registreren op Bikebank. Bij diefstal helpt dit je aangifte en bovendien verhoogt dit de kans om je fiets sneller terug te vinden.
1-4 Van 4