RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Veiligheid

Lijst nieuwsberichten

 • Je zoon/dochter stuurt je een betaalverzoek via WhatsApp?

  whatsapp berichten 03 december
  Krijg je via WhatsApp een dringend betaalverzoek? Opgepast, er kan sprake zijn van fraude. Oplichters doen zich voor als familielid of kennis dat een nieuw gsm-nummer heeft. In de berichten vraagt het ‘familielid’ via WhatsApp om een flinke geldsom te storten. Let op want dit is geen familielid of kennis, maar een oplichter.
 • Campagne 'Zet je licht aan!' pakt uit met street tags

  Street tag Zet je licht aan 20 november
  Veel fietsers gaan zonder licht op pad. Dat is levensgevaarlijk! Wil je als fietser ook in het donker zichtbaar zijn, dan is goede fietsverlichting onmisbaar. Om fietsers aan deze boodschap te herinneren, zie je op verschillende plaatsen street tags met de boodschap ‘ZET JE LICHT AAN!’.
 • Afspraak maken bij politie kan ook online

  Het houtsche 02 september
  Wie een afspraak wil maken bij de politie, kan dit voortaan ook online doen. Een online afspraak maken, biedt heel wat voordelen:
 • Rookmelders vanaf 2020 verplicht

  Cartoon Eva Mouton - sensibilisatie rookmelders 01 oktober
  Een rookmelder: een overbodige luxe die bovendien een irritant geluid maakt? Hoog tijd om daar nog eens over na te denken! Als je de kans krijgt om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen bij brand, dan klinkt dat irritante geluid gegarandeerd als muziek in de oren!
1-4 Van 4