RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Veiligheid

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Infoavond computercriminaliteit

  computercriminaliteit 19 december
  Op maandag 19 december om 19.30 u is er in O.C. De Kleine Beer een infoavond over cyberveiligheid. Tijdens deze toelichting door politiemensen van de politiezone Het Houtsche krijg je inzicht in het fenomeen cybercrime en heel wat tips en tricks om cybercrime te herkennen en zo de cybercriminelen een stapje voor te zijn.  Je centen blijven zo waar ze horen: bij jou!
 • Modder op de weg, pas je rijstijl aan

  Modder op de weg 07 september
  Tijdens oogsttijd is er extra drukte op de wegen. Landbouwers en loonwerkers rijden met hun machines en oogst van en naar de velden. Het is dus extra opletten geblazen. Vooral als het weer slechter wordt want dan is er risico op modder op de weg! Breng begrip op voor de landbouwers die hun oogst moeten binnenhalen. Pas je snelheid en rijstijl aan.
 • Registreer je fiets op Bikebank

  logo bikebank 15 juli
  Vind je verloren of gestolen fiets snel terug door je fiets gratis te registreren op Bikebank. Bij diefstal helpt dit je aangifte en bovendien verhoogt dit de kans om je fiets sneller terug te vinden.
 • Check je chip!

  Check je chip 23 juni
  Een verloren gelopen hond of kat is de nachtmerrie van elk baasje. Een correcte registratie is een eerste voorwaarde om het dier terug te kunnen brengen. Sinds 1 mei 2021 zijn alle contactgegevens op de chips van huisdieren automatisch anoniem. Dit maakt het moeilijker om jou te verwittigen als jouw hond of kat wordt gevonden.
1-4 Van 4