RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Veiligheid

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Gratis fietslabeling op zaterdag 17 juni

  Fietsmarkering 17 juni
  Op zaterdag 17 juni ben je tussen 8.00 en 12.00 u welkom aan Het Schepenhuys in Oedelem om je fiets te laten labelen. Dat is volledig gratis! Het labelen gebeurt met een moeilijk verwijderbare sticker op het frame van je fiets. Je gelabelde fiets is hiermee uniek en minder interessant voor fietsdieven.
 • Wees alert voor valse e-mails

  SafeOnWeb app 12 april
  We stellen vast dat er af en toe valse e-mails in omloop zijn! Geregeld krijgen we van inwoners de melding dat ze een aanmaning ontvangen hebben voor het betalen van een afvalstoffenheffing en rioolbelasting. Dit is een valse e-mail. Klik niet op de link in het bericht en betaal niet! Malafide personen proberen zo aan je persoonlijke gegevens te komen.
 • Registreer je fiets op Bikebank

  logo bikebank 15 juli
  Vind je verloren of gestolen fiets snel terug door je fiets gratis te registreren op Bikebank. Bij diefstal helpt dit je aangifte en bovendien verhoogt dit de kans om je fiets sneller terug te vinden.
 • Check je chip!

  Check je chip 23 juni
  Een verloren gelopen hond of kat is de nachtmerrie van elk baasje. Een correcte registratie is een eerste voorwaarde om het dier terug te kunnen brengen. Sinds 1 mei 2021 zijn alle contactgegevens op de chips van huisdieren automatisch anoniem. Dit maakt het moeilijker om jou te verwittigen als jouw hond of kat wordt gevonden.
1-4 Van 4