RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & Sociaal Huis

Lijst nieuwsberichten

 • Beluister de gemeenteraad / OCMW-raad van 17 september 2020

  micro 22 september
  We nemen elke zitting van de gemeente- en OCMW-raad op. Eerstdaags na de zitting staat de geluidsopname op www.beernem.be. Je vindt de geluidsopname ook op het Youtubekanaal van gemeente Beernem.
 • Zorg dat je niets mist door griep

  nieuws - bescherm je tegen de griep 22 september
  De COVID-19 epidemie maakt het dit jaar extra belangrijk voor risicogroepen om zich te laten vaccineren tegen de griep. Behoor je tot de risicogroep (dit jaar ook 50-65-jarigen!), laat je dan vaccineren tussen midden oktober en midden december. Het vaccin beschermt pas goed na twee weken en is maar goed voor één winterperiode.
 • Vacature poetshulp aan huis

  jobs website 15 september
  Het OCMW-Sociaal Huis zoekt een deeltijdse poetshulp om de poetsdienst te versterken in het kader van tewerkstelling met dienstencheques. Als poetshulp verricht je niet enkel poetswerk, maar ook strijkwerk bij zorgbehoevende gezinnen, bejaarden of alleenstaanden. Geïnteresseerd? Lees dan zeker verder.
 • Beernemse Buzzeboxen

  De Buzzeboxen in de bibliotheek 14 september
  Vanaf oktober kunnen kinderen en jongeren uit kwetsbare gezinnen een ‘Buzzebox’ ontlenen. Sommige gezinnen hebben niet altijd voldoende middelen om hun kinderen een leuke tijdsbesteding te bezorgen. De coronamaatregelen brachten bovendien extra uitdagingen voor deze mensen met zich mee. Voor hen hebben we nu de Beernemse Buzzeboxen.
 • Plantjesactie Kom op tegen Kanker

  kotk logo 31 augustus
  In september kan je opnieuw azalea’s kopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Omwille van het coronavirus zullen er dit jaar geen vrijwilligers op pad gaan om de plantjes huis aan huis te verkopen. Wel kan je azalea’s kopen in de bibliotheek van Beernem, vanaf 21 september, en voor het eerst ook online.
1-5 Van 5