naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Huis van het Kind

 • Sluitingsdagen kinderopvang ‘t Knipoogje 2019

  jeroentje bko 31 december
  Bekijk hier de sluitingsdagen van de buitenschoolse kinderopvang ’t Knipoogje voor het jaar 2019:
 • Inschrijvingsavond buitenschoolse kinderopvang ’t Knipoogje

  bko 22 oktober
  Gaat je kind na de herfstvakantie voor de eerste keer naar de buitenschoolse kinderopvang? Dan moet je je kind op voorhand inschrijven. Dit kan tijdens de inschrijvingsavond op dinsdag 22 oktober om 19.30 u in de vergaderzalen van sporthal Drogenbrood. We starten de avond met een woordje uitleg over de kinderopvang en daarna kan je je kind(eren) inschrijven.
 • Vacature begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 17 september
  We zoeken 3 deeltijdse kinderbegeleid(st)ers voor onze buitenschoolse kinderopvang. Je bezorgt kinderen uit het lager en kleuteronderwijs een fijne tijd voor en/of na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Het aantal contracturen, tot maximum 20 uur per week, is te bepalen in onderling overleg. Solliciteren kan tot en met dinsdag 8 oktober.
 • Vrijwilliger worden bij Consultatiebureau Kind en Gezin?

  vrijwilliger consultatiebureau 17 september
  Ga je graag met kleine kindjes om? Zoek je sociaal contact? Sluit dan aan bij de vrijwilligers van het consultatiebureau van Kind en Gezin! Als vrijwilliger help je ongeveer 1 keer per maand een paar uurtjes in de voormiddag of 's avonds. Je onthaalt de ouders en hun kindjes in het consultatiebureau en je meet en weegt de baby’s.
 • Splinternieuwe kinderopvang in Sint-Joris

  BKO Sint-Joris 06 september
  De kinderen van Sint-Joris kunnen voor en na de schooluren terecht in de nieuwe buitenschoolse kinderopvang in Huis van het Kind (Lattenklieversstraat 46). De locatie biedt een mooie, lichtrijke en open speelruimte. Er is ook een leuke speelzone buiten.
 • Nieuw in Beernem: de Pamperbank

  Pamperbank 03 september
  Heb jij ook luiers op overschot? Gooi die dan zeker niet weg, maar deponeer ze in de Pamperbank. Met alle luiers die in de Pamperbank terechtkomen, helpen we mensen die het financieel moeilijk hebben. Jouw bijdrage maakt het verschil! Samen kunnen we ervoor zorgen dat de aankoop van luiers minder zwaar doorweegt op het budget van gezinnen die het moeilijk hebben.
 • Op zoek naar stageplaats in de kinderopvang?

  jobs website 29 augustus
  Volg je via volwassenenonderwijs de opleiding begeleider (buitenschoolse) kinderopvang? Ben je op zoek naar een stageplaats in regio Brugge? Bij IBO ‘t Knipoogje kan je een stage volgen. Interesse?
 • Lokaal Overleg Kinderopvang zoekt nieuwe leden

  baby 22 augustus
  Het lokaal overleg kinderopvang (LOK) is een gemeentelijke adviesraad die het gemeentebestuur adviseert rond alles wat te maken heeft met kinderopvang. Om de zes jaar wordt LOK opnieuw samengesteld. We zijn op zoek naar nieuwe leden.
 • Huis van het Kind: activiteiten en infoavonden

  gezinsbond en hvhk 21 augustus
  Samen met de Gezinsbond organiseert Huis van het Kind activiteiten en vormingen. Deze vormingen zijn gratis (behalve het vormingsmoment 'Omgaan met een hoogsensitief kind). Vergeet wel niet om je in te schrijven. Ook voor de gratis vormingen vragen we om in te schrijven.
 • Mijlpaalkaarten

  Bijna weekend! Ligt jouw kids-id al klaar #illustration #postcard #newborn #huisvanhetkind #igbeernem #softtouch. 09 april
  Elke pasgeboren baby ontvangt van Huis van het Kind deze superleuke mijlpaalkaartjes. Met een mijlpaalkaart leg je bijzondere momenten vast van mijlpalen uit de eerste levensjaren van je baby. Eerste wandeling in Bulskampveld? Eerste kids-ID? Eerste keer naar de bib? Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken. Dit zorgt voor leuke en mooie herinneringen voor later!
 • Monitor kinderopvang in september en/of in de herfstvakantie

  monitor zomervakantie 24 januari
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen tussen 2,5 en 12 jaar te begeleiden in de kinderopvang voor de maand september en/of in de herfstvakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren die in het bezit zijn van een pedagogisch diploma (of het 2de jaar succesvol afgerond hebben van een pedagogische opleiding) of leerkrachten en zorgkundigen.
1-11 Van 11