RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Huis van het Kind

Lijst nieuwsberichten

 • Sluitingsdagen kinderopvang ‘t Knipoogje 2020

  jeroentje bko 31 december
  Bekijk hier de sluitingsdagen van de buitenschoolse kinderopvang ’t Knipoogje voor het jaar 2020:
 • Vacature begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  superhelden gezocht 19 mei
  We zoeken 2 deeltijdse kinderbegeleid(st)ers voor onze buitenschoolse kinderopvang. We bieden een contract van onbepaalde duur voor 20 uur per week aan. Je bezorgt kinderen uit het lager en kleuteronderwijs een fijne tijd voor en/of na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Indiensttreding is voorzien op maandag 1 juli 2020.
 • Maatregelen buitenschoolse kinderopvang vanaf 4 mei

  jeroentje bko 28 april
  Vanaf 4 mei vangen we de kinderen uit het kleuteronderwijs op in één van de locaties van de buitenschoolse kinderopvang (voor - en naschools). De kinderen uit het lager onderwijs vangen we op in een locatie van de school (voor - en naschools). De kinderen worden op alle locaties opgevangen door de kinderbegeleidsters van de buitenschoolse kinderopvang.
 • Jobstudent monitor in zomervakantie

  Jeugd - buitenschoolse kinderopvang 22 april
  Ben je nog op zoek naar een vakantiejob deze zomer? Ga je graag met kinderen om? En ben je in het bezit van een pedagogisch diploma (of heb je het tweede jaar succesvol afgerond)? Dan is een vakantiejob in de kinderopvang wellicht iets voor jou. Solliciteren kan via het e-loket!
 • Vrijwilliger worden bij Consultatiebureau Kind en Gezin?

  vrijwilliger consultatiebureau 17 september
  Ga je graag met kleine kindjes om? Zoek je sociaal contact? Sluit dan aan bij de vrijwilligers van het consultatiebureau van Kind en Gezin! Als vrijwilliger help je ongeveer 1 keer per maand een paar uurtjes in de voormiddag of 's avonds. Je onthaalt de ouders en hun kindjes in het consultatiebureau en je meet en weegt de baby’s.
 • Nieuw in Beernem: de Pamperbank

  Pamperbank 03 september
  Heb jij ook luiers op overschot? Gooi die dan zeker niet weg, maar deponeer ze in de Pamperbank. Met alle luiers die in de Pamperbank terechtkomen, helpen we mensen die het financieel moeilijk hebben. Jouw bijdrage maakt het verschil! Samen kunnen we ervoor zorgen dat de aankoop van luiers minder zwaar doorweegt op het budget van gezinnen die het moeilijk hebben.
1-6 Van 6