RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Huis van het Kind

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Geboortedreef aangeplant voor kindjes uit 2021

  Geboortedreef Beernem 26 november
  Alle kinderen die in 2021 in Beernem geboren zijn, mochten zaterdag een boom komen planten langs het Vossenpad in Beernem.
 • Vacature begeleiders buitenschoolse kinderopvang

  jobs 01 augustus
  We zoeken deeltijdse begeleiders voor de buitenschoolse kinderopvang. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jade is 16.000ste inwoner van Beernem

  Jade 08 juli
  Jade is onze 16.000ste inwoner! We hebben Jade samen met haar ouders, Hanne Gevaert en David Geers, en haar grootouders, Bea, Dirk, Linde en Tom, feestelijk ontvangen op het gemeentehuis. Jade ontving een rompertje van Beernem met daarop de tekst ´de jongste inwoner van Beernem´. We geven dit niet enkel aan Jade. Voortaan ontvangen alle pasgeborenen dit cadeautje. We willen daarmee ons nieuwe logo nog eens extra in de verf zetten en ook onze samenwerking met Huis van het Kind.
 • Sluitingsdagen buitenschoolse kinderopvang 2022

  jeroentje bko 31 december
  Bekijk hier de sluitingsdagen van de buitenschoolse kinderopvang voor het kalenderjaar 2022:
 • Warme William bank biedt luisterend oor

  warme william 17 december
  Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt én graag een luisterend oor aanbiedt. De bank toert rond in Beernem. We willen de veerkracht en het mentaal welzijn van onze jongeren versterken en we zetten hiervoor dus de Warme William bank in.
 • Hoe je kind inschrijven in de buitenschoolse kinderopvang?

  Tjek 21 september
  Start je kind binnenkort in de buitenschoolse kinderopvang? Dan moet je je kind op voorhand inschrijven. In de brochure ‘Aan de slag met het ouderportaal’ vind je alle informatie over ons inschrijvingsprogramma 'Tjek'. Je kan de brochure onderaan dit nieuwsbericht downloaden. Heb je nog vragen? Dan kan je de dienst Kinderopvang contacteren.
1-6 Van 6