RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Burger

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Geboortebos aangeplant voor kindjes uit 2022

  Geboortebos Beernem 27 november
  Alle ouders van kindjes die in 2022 geboren zijn in Beernem, mochten zaterdag een boom komen planten in het speelbos achter de kerk van Oostveld.
 • Is je huisnummer leesbaar? Ook 's nachts?

  reflecterend huisnummerplaatje 12 april
  Een goed leesbaar (ook in het donker!) huisnummer kan van levensbelang zijn. In geval van nood is elke minuut dat een dokter, ziekenwagen of brandweer langer moet zoeken een minuut teveel. Is je huisnummer niet goed leesbaar? Dan kan je een gratis een reflecterend huisnummerplaatje aanvragen.
 • Heb je een rijbewijs in bankkaartmodel? Controleer de geldigheid!

  rijbewijs in bankaartmodel 09 februari
  Sinds 8 april 2013 reikt onze gemeente rijbewijzen in bankkaartmodel uit. Deze rijbewijzen hebben een geldigheid van 10 jaar. Het is (nog) niet mogelijk om de houders van zo’n rijbewijs te verwittigen wanneer hun rijbewijs gaat vervallen. Controleer dus zelf de geldigheid. Je vindt de geldigheidsdatum op de voorkant van je rijbewijs.
 • Maak (online) je afspraak voor bezoek aan gemeentehuis en Sociaal Huis

  Maak online je afspraak 19 mei
  Kom je naar het gemeentehuis, maak dan vooraf een afspraak (behalve op dinsdag). Werken op afspraak betekent dat je geen kostbare tijd verliest. Bovendien kunnen wij ons beter en gerichter voorbereiden op je bezoek. Ook voor een bezoek aan het Sociaal Huis vragen we om vooraf een afspraak te maken.
 • Attesten aanvragen? Doe het online!

  verschillende schermen 16 februari
  Je hoeft niet voor alles naar het gemeentehuis te komen. Sommige dingen kan je ook gewoon online regelen, bv. als je een document nodig hebt.
1-5 Van 5