RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Burger

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Geboortedreef aangeplant voor kindjes uit 2021

  Geboortedreef Beernem 26 november
  Alle kinderen die in 2021 in Beernem geboren zijn, mochten zaterdag een boom komen planten langs het Vossenpad in Beernem.
 • Jade is 16.000ste inwoner van Beernem

  Jade 08 juli
  Jade is onze 16.000ste inwoner! We hebben Jade samen met haar ouders, Hanne Gevaert en David Geers, en haar grootouders, Bea, Dirk, Linde en Tom, feestelijk ontvangen op het gemeentehuis. Jade ontving een rompertje van Beernem met daarop de tekst ´de jongste inwoner van Beernem´. We geven dit niet enkel aan Jade. Voortaan ontvangen alle pasgeborenen dit cadeautje. We willen daarmee ons nieuwe logo nog eens extra in de verf zetten en ook onze samenwerking met Huis van het Kind.
 • Nieuw: Maak online je afspraak

  Maak online je afspraak 19 mei
  Kom je naar het gemeentehuis, maak dan vooraf een afspraak (behalve op dinsdag). Werken op afspraak betekent dat je geen kostbare tijd verliest. Bovendien kunnen wij ons beter en gerichter voorbereiden op je bezoek. Een afspraak maken kan vanaf nu ook online.
 • Attesten aanvragen? Doe het online!

  verschillende schermen 16 februari
  Je hoeft niet voor alles naar het gemeentehuis te komen. Sommige dingen kan je ook gewoon online regelen, bv. als je een document nodig hebt.
1-4 Van 4