RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Jeugd

Lijst nieuwsberichten

 • Apenparcours - De 100 meter van Beernem

  Het #apenparcours is goedgekeurd! #igbeernem 01 juli
  Kinderen kunnen zich uitleven op het evenwichts- en behendigheidsparcours aan O.C. De Kleine Beer, aan de parking van de kerk in Oedelem en in de Kooldreef in Sint-Joris. Elk parcours is 33,3 m lang. Alles samen is dit dus een ‘apenparcours’ van 100 meter!
 • Schatten van Vlieg: Op zoektocht met het hele gezin

  schatten van vlieg 01 juli
  De ganse zomer lang kan je op zoektocht gaan naar de schatten van Vlieg. Er is een schat te vinden rond de bib van Beernem en een schat rond het Plukhof.
 • Boekje 'Zomer 2020 2.0'

  cover zomer 2020 2.0 27 mei
  De zomervakantie van 2020 zal er door het coronavirus iets anders uitzien. De Jeugddienst en de dienst Kinderopvang hebben de handen in elkaar geslagen om de vakantiewerking aan te passen. Het boekje 'Zomer 2020' is dus volledig herwerkt. Je zal in het boekje meer lezen over de vernieuwde organisatie van de speelpleinwerking deze zomer.
 • Geen Grabbelpas Doe-dingen deze zomer

  doe-dingen 26 mei
  De zomer van 2020 stelt onze werking voor een unieke uitdaging. We zijn blij dat we terug kinderen mogen verwelkomen op onze speelpleinwerking en themakampen. We willen deze zomer een veilige werking uitbouwen. Daarom openen we twee extra speelpleinlocaties. Zo kunnen we op vijf locaties inzetten op een veilige speelpleinbubbel. Dat betekent dat er geen Doe-dingen zullen kunnen doorgaan.
 • Speelpleintjes opnieuw open

  speelplein open 26 mei
  Goed nieuws! Je mag weer spelen op de speelpleintjes in de buurt! Hou wel rekening met de 1,5 meter afstand tot anderen. Kinderen spelen onder toezicht van een volwassene. Is het druk op het speelplein? Wacht dan even op een afstand of keer op een ander moment terug.
 • Skatepark opnieuw open

  sk8erboy 18 mei
  Fijn nieuws voor de skaters onder ons: vandaag, maandag 18 mei, heropent het skatepark in Oedelem. Ook het skatetoestel aan O.C. De Kleine Beer wordt terug gezet.
1-6 Van 6