RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Jeugd

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Werken aan nieuw speelplein Beukendreef gestart

  beukendreef 25 november
  De werken aan het vernieuwde speelplein Beukendreef zijn van start gegaan. Als alles goed gaat, zijn deze rond het begin van de maand december afgerond. In tussentijd is het speelplein even niet toegankelijk.
 • Ga mee op Sinterklaaszoektocht

  sinterklaaszoektocht 18 november
  Sinterklaas is bijna terug in het land! Maar er is een probleem: de Pieten zijn de weg een beetje kwijt. Help jij om hen terug te vinden?
 • Nieuwe kindergemeenteraad verkiest kinderburgemeester

  kgr 2022 - 2023 16 november
  Op de eerste bijeenkomst van de kindergemeenteraad voor schooljaar 2022 - 2023 hebben de kersverse raadsleden een nieuwe kinderburgemeester verkozen. Aftredend kinderburgemeester Louise Van de Casteele gaf haar sjerp door aan haar opvolger, Silke De Spiegelaere uit het vijfde leerjaar van Stimuland. Proficiat!
 • Resultaten enquête speelplein Beukendreef

  beukendreef 21 juni
  In het kader van de vernieuwing van speelplein Beukendreef, konden buurtbewoners, leden van de betrokken jeugdbewegingen en bezoekers van de buitenschoolse kinderopvang (BKO) een enquête invullen.
 • Warme William bank biedt luisterend oor

  warme william 17 december
  Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt én graag een luisterend oor aanbiedt. De bank toert rond in Beernem. We willen de veerkracht en het mentaal welzijn van onze jongeren versterken en we zetten hiervoor dus de Warme William bank in.
1-5 Van 5