RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Jeugd

Lijst nieuwsberichten

 • Skatepark opnieuw open

  sk8erboy 18 mei
  Fijn nieuws voor de skaters onder ons: vandaag, maandag 18 mei, heropent het skatepark in Oedelem. Ook het skatetoestel aan O.C. De Kleine Beer wordt terug gezet.
 • Studeren in "silent place"

  studeren in Beernem 18 mei
  Binnenkort kan je terug buitenshuis studeren in Beernem. We bieden voor studenten hoger onderwijs enkele plaatsen aan in een “silent place” voor zij die thuis geen goede studiesituatie hebben. Deze plaatsen zijn beperkt en voorbehouden aan mensen die echt geen alternatieven hebben.
 • Wetenschap en technologie bij je thuis

  techniekacademie thuis 07 april
  Via ‘Techniekacademie Thuis’ komt de wereld van wetenschap, techniek en technologie gewoon naar je huis. Je vindt er creatieve STEM- en doe-projecten om kinderen thuis aan het werk te zetten, boeiende vlogs en tal van leuk websites en wedstrijden. Doe mee en ga een van onze STEM-uitdagingen aan. Wie weet win jij wel een van onze mooie prijzen.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 13 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
 • Jobstudent animator Grabbelpas

  animator Grabbelpas 27 januari
  Ben je nog op zoek naar een vakantiejob deze zomer? En ga je graag met kinderen om? Misschien is animator bij de Grabbelpas wel iets voor jou? Of zou je liever in onze kinderopvang werken? Solliciteren kan via het e-loket!
 • Gitaarlessen voor jongeren

  Gitaarlessen 09 januari
  Wil jij graag gitaar leren spelen? Dat kan! In samenwerking met Jeugdhuis The Nooddle en Tamboeri vzw organiseren we gitaarlessen voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Leer in 10 lessen gitaar spelen en dit zonder voorkennis! Je moet dus geen notenleer kennen om de lessen te volgen. Je brengt enkel een gitaar mee naar de lessen. Er is plaats voor maximum 15 personen.
1-6 Van 6