RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Toerisme

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuwe website Visit Beernem

  Printscreen website visit beernem 27 april
  Na een ongewoon 2020 durven we toch vooruit kijken naar een beter 2021: een nieuw toeristisch seizoen met een vernieuwde website van Visit Beernem: www.visitbeernem.be. Wil je graag wat meer info over onze fiets- en wandelroutes, bezienswaardigheden of verborgen plekjes in Beernem? Neem dan zeker een kijkje op de website. Je vindt er ook al onze horecazaken en logies terug en je kan er de Beernem.kado aankopen.
 • Beiretoppers in de kijker: expo en fietstocht

  Beiretopper 24 april
  Op zaterdag 24 en zondag 25 april viert het hele land Erfgoeddag met een feestweekend. Tijdens dit weekend kan je de expo Beiretoppers bezoeken in de bibliotheek. Combineer het bezoek aan de expo met de Beiretoppersfietstocht. Je fietst langs meerdere TOPPERS en andere mooie plekjes in onze gemeente.
 • Met de fiets naar het vaccinatiecentrum langs de knooppunten

  kaartje mobiliteit 21 maart
  Voor wie naar het vaccinatiecentrum fietst, hebben we mooie fietsroutes uitgestippeld via de knooppunten van het fietsnetwerk Brugse Ommeland. Volg de knooppunten tot knooppunt 56 en volg vanaf daar de pijlen naar het vaccinatiecentrum. Fiets na je vaccinatie terug naar knooppunt 56 en zet vanaf daar je route verder.
 • Camperterrein ‘Kanaaloever’ opnieuw open

  Camperterrein ‘Kanaaloever’ 08 februari
  Het camperterrein ‘Kanaaloever’ is opnieuw open vanaf maandag 8 februari 2021.
 • Beernemse streekproducten

  Beernemse streekproducten verfwaaier 08 oktober
  Beernem... mysterieus en verrassend lekker!! Beernem, mysterieus en verrassend lekker! We hebben het label 'Beernems streekproduct' uitgereikt aan elf Beernemse ondernemers. Benieuwd?
1-5 Van 5