naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Bibliotheek

 • Expo ‘ex libris’: grote kunst in klein formaat

  Ex libris 25 februari
  De bib stelt een verzameling ex librissen tentoon. De verzameling is ter beschikking gesteld door de Vlaamse ex librisvereniging Graphia vzw en door verzamelaars Lode Duerinck, Dirk Mattelaere en wijlen Gilbert Vandermoere. De expo toont originele en gepersonaliseerde ex librissen van nationale en internationale kunstenaars in verschillende technieken en thema’s.
 • Starten met de computer

  29 januari
  Hoe zoek ik informatie op het internet? Een e-mail sturen, hoe doe ik dat? Hoe werk ik veilig op mijn toestel? Hoe bewaar ik mijn documenten en foto's? Zijn dit vragen die je je weleens stelt? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Als absolute beginner krijg je uitleg, stap voor stap, op jouw tempo. De lessen starten op dinsdag 29 januari en vinden telkens plaats van 9 tot 12 u in de Marichalzaal.
 • Voorlezen & knutselen ‘De kleine walvis in de winter’

  poes milo 26 januari
  Iedere maand kan je kind genieten van een voorleesmoment met een workshop rond het thema van het boek. Onze voorlezers vertellen het verhaal van de kleine walvis in de winter. Daarna volgt een creatieve uitwerking. Voor kinderen van het tweede kleuter tot en met het tweede leerjaar.
 • CoderDojo Beernem zoekt vrijwilligers!

  Coderdojo 05 december
  Gepassioneerd door ICT? Samen ontdekken, leren of helpen organiseren? Help mee bij CoderDojo Beernem! CoderDojo organiseert gratis workshops ‘programmeren’ voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar. Een Dojo wordt door vrijwilligers voorbereid en gegeven.
1-4 Van 4