naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Bibliotheek

 • Zoek de schat van Vlieg in de bib!

  Schat van Vlieg 27 juni
  Ooit al eens van de bib geproefd? Schuif mee aan tafel en waag je aan toffe opdrachtjes. Verzamel zo stukjes van een recept. Moet je plots een olifantenhaar in de soep draaien? Dan liep er vast iets verkeerd. In een allerlaatste test stellen we letterlijk je smaakpapillen op de proef. Draai aan de spinner en proef een jellybean. Met een beetje geluk proef je heerlijke chocolade, maar pas op voor d
 • Oproep leden Raad van Beheer bibliotheek en gemeenschapscentrum

  Logo Kleine Beer 19 juni
  Onlangs is de bibliotheekraad en de Raad van Beheer van het gemeenschapscentrum samengesmolten tot één raad: de Raad van Beheer bibliotheek en gemeenschapscentrum. We zijn op zoek naar leden voor deze nieuwe raad van beheer.
 • Boek nu je vakantieliteratuur!

  bib zomerliteratuur 11 juni
  Geen overvolle valiezen deze zomer. In de bib staat “handtasliteratuur” centraal: e-boeken en dwarsliggers. Al onze zomerliteratuur past perfect in je handtas, rugzak of reiskoffer.
 • De Fundels-app in een nieuw jasje!

  11 juni
  Heb je al gehoord van Fundels? Dat zijn e-boeken voor kleuters, maar het is veel meer dan een gewoon e-boek! Het verhaal wordt voorgelezen, de personages bewegen als in een tekenfilm, en achteraf kan je spelletjes spelen.
1-4 Van 4