naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

 • Start 2 Mountainbike

  Start 2 Mountainbike 03 februari
  Vanaf zondag 3 februari organiseren we een reeks van 5 lessen ‘Start 2 Mountainbike’ onder professionele begeleiding. De beginnende mountainbiker vanaf 12 jaar zonder of met beperkte ervaring is welkom. Ook gezinnen met kinderen boven de 12 jaar kunnen deelnemen aan ‘Start 2 Mountainbike’.
 • Gratis infosessie 'Fitmom'

  Boek fitmom 24 januari
  Wil je als mama of papa toch nog tijd vrijmaken om te gaan sporten? Weet jij ook niet hoe je een sportsessie in je drukke leven zou kunnen inlassen? We willen onze mama’s en papa’s aanzetten tot een gezonde en sportieve levensstijl. Daarom nodigden we sportinstructrice, voedingsdeskundige en mama Delphine Steelandt uit op donderdag 24 januari om 19.30 u in Sporthal Drogenbrood.
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 06 december
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
 • Paassportkamp

  Paassportkamp 06 december
  In de tweede week van de paasvakantie is er in sportpark Drogenbrood een sportkamp voor kinderen van het lager onderwijs. Op het programma staan tal van sportieve spelen en boeiende sportinitiaties. Er zijn 3 groepen (1ste en 2de leerjaar, 3de en 4de leerjaar en 5de en 6de leerjaar). Voor elke groep werken we een aangepast sportaanbod uit.
 • Bewegen Op Verwijzing helpt inwoners meer bewegen

  Bewegen op Verwijzing 05 december
  Beernem is gestart met het project Bewegen Op Verwijzing. Dankzij dit project kunnen de huisartsen de inwoners met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Die coach helpt de doorverwezen patiënten om meer te bewegen.
 • Nieuwe voetbalaccommodatie sportpark Drogenbrood

  Nieuwe voetbalaccommodatie Drogenbrood 04 oktober
  Sportpark Drogenbrood blijft uitbreiden. Vrijdag 28 september werd de nieuwe voetbalaccommodatie in Drogenbrood geopend. VVC Beernem en Excelsior Beernem zullen er hun vaste stek hebben.
1-6 Van 6