RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

Lijst nieuwsberichten

 • Sporten kan opnieuw in sportzaal De Zande

  Sportzaal in De Zande 22 september
  Om het tekort aan plaats in sporthallen Den Akker en Drogenbrood op te vangen, werken we (opnieuw) samen met Gemeenschapsinstelling De Zande. Verenigingen kunnen er terecht in de sporthal en de danszaal, beiden voorzien van een parketvloer. Je kan de sportaccommodatie in De Zande gebruiken voor trainingen en initiaties, maar niet voor competitie.
 • Beernemse Buzzeboxen

  De Buzzeboxen in de bibliotheek 14 september
  Vanaf oktober kunnen kinderen en jongeren uit kwetsbare gezinnen een ‘Buzzebox’ ontlenen. Sommige gezinnen hebben niet altijd voldoende middelen om hun kinderen een leuke tijdsbesteding te bezorgen. De coronamaatregelen brachten bovendien extra uitdagingen voor deze mensen met zich mee. Voor hen hebben we nu de Beernemse Buzzeboxen.
 • Zwembad vanaf september

  zwembad 25 augustus
  Vanaf september mogen er maximum 40 personen per tijdslot komen zwemmen. Reserveer wel op voorhand je plaats. Gezinnen moeten alle personen ingeven, ook de kinderen. Vanaf september is zwemmen opnieuw betalend.
 • Plannen nieuw zwembad

  ontwerp zwembad Drogenbrood 19 augustus
  Het ontwerp voor het nieuwe zwembad in sportpark Drogenbrood is klaar. De start van de bouwwerken is voorzien in de eerste helft van 2021. Je kan de plannen bekijken in de foyer van de sporthal. Tot 12 september kan je de plannen ook online bekijken
 • Laagdrempelig sporten

  Leuk initiatief van #igbeernem! Zorgt voor mooie en competitieve zomeravonden ?? #tafeltennis 18 augustus
  Hier en daar plaatsten we verschillende sportelementen in de gemeente. Ontdekte jij ze al? Je kan deze vrij gebruiken. Hoe meer, hoe liever uiteraard.
1-5 Van 5