RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

Lijst nieuwsberichten

 • Lessenreeks ‘IPitup-beweegbank’

  IPitupbank sportpark Drogenbrood 09 juni
  Vraag jij je ook af wat je allemaal kan doen met die bank aan de atletiekpiste? Kom het ontdekken tijdens onze lessenreeks ‘IPitup-beweegbank’. Je leert allerlei oefeningen, onder begeleiding van een ervaren lesgever. Je wisselt hierbij oefeningen aan de bank af met cardiovasculaire oefeningen.
 • Kanaalzwemmen tijdens de zomer

  kanaalzwemmen 26 april
  Als alles goed gaat, zullen triatleten en sportieve zwemmers deze zomer in het kanaal kunnen zwemmen. We dienden hiervoor een dossier in bij de Vlaamse Waterweg. De waterkwaliteit moet goed zijn en de Vlaamse waterweg moet groen licht geven.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 23 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
 • Oproep ambassadeurs looproutes

  loper 19 februari
  We willen zoveel mogelijk inwoners aan het sporten en bewegen krijgen. Om je hierbij te helpen, creëren we nieuwe looproutes in je buurt. We willen dit samen met jou doen. Wil jij ambassadeur worden en de nieuwe looproutes helpen uittekenen?
1-4 Van 4