RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

Lijst nieuwsberichten

 • Goede voornemens: een fitter Beernem

  Fitter 2021 01 januari
  In 2021 gaan we samen voor een fitter Beernem. Neem deel aan de challenges en maak wekelijks kans om een prijs te winnen.
 • Paassportkamp

  Paassportkamp 21 december
  In de tweede week van de paasvakantie (12-16 april) organiseren we in sportpark Drogenbrood een sportkamp voor kinderen van de lagere school. We verdelen de kinderen in drie groepen (1ste en 2de leerjaar, 3de en 4de leerjaar, 5de en 6de leerjaar) en werken voor elke groep een leuk sportaanbod uit.
 • We zoeken onze Gouden Beren en sportkampioenen

  Sportmedaille 15 december
  In 2019 en 2020 zijn er sterke prestaties geleverd door onze Beernemse sporters. We zetten die graag in de kijker tijdens onze sportshow op vrijdag 19 maart in O.C. De Kleine Beer. Ken je kandidaten voor een Gouden Beer? Of ben je zelf kampioen geworden? Laat het ons weten voor vrijdag 29 januari.
 • Zwembad gaat opnieuw open op dinsdag 1 december

  zwembad 01 december
  Vanaf dinsdag 1 december kan er opnieuw gezwommen worden. Er mogen er maximum 26 personen per tijdslot komen zwemmen. Reserveer wel op voorhand je plaats. Gezinnen moeten alle personen ingeven, ook de kinderen. Privé-lessen kunnen met max. 4 personen (incl. lesgever). Wie op dinsdag 1 december nog wil komen zwemmen, kan bellen naar 050 28 91 38.
 • Sporten opnieuw mogelijk voor kinderen tot en met 12 jaar – mondmaskerplicht aan stationsomgeving blijft

  #throwback naar de voorlopig laatste match van onze U7 (trainer Jerke) tegen SK Eernegem! #igbeernem #kfcsintjorissportief 16 november
  Het aantal coronabesmettingen in Beernem is aanzienlijk verminderd. Dit heeft ertoe geleid dat we gedaald zijn van alarmfase 4 naar alarmfase 2. Daarom laat de burgemeester indoor- en outdoor sportactiviteiten in clubverband opnieuw toe vanaf maandag 16 november. De mondmaskerplicht in de stationsomgeving van Beernem blijft gelden.
 • Sporten in sportzaal De Zande

  Sportzaal in De Zande 22 september
  Om het tekort aan plaats in sporthallen Den Akker en Drogenbrood op te vangen, werken we (opnieuw) samen met Gemeenschapsinstelling De Zande. Verenigingen kunnen er terecht in de sporthal en de danszaal, beiden voorzien van een parketvloer. Je kan de sportaccommodatie in De Zande gebruiken voor trainingen en initiaties, maar niet voor competitie.
1-6 Van 6