RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Atletiekpiste Tom Compernolle langer verlicht

  atletiekpiste 29 januari
  Vanaf nu brandt de verlichting op de atletiekpiste elke maandag en woensdag van 17.00 tot 21.00 u.
 • Opening zwembad Drogenbrood

  Nieuws OK - zwembad 11 januari
  De opening van het nieuwe zwembad is voorzien op zaterdag 13 april.
 • Gezocht: iconische gravelroute

  gravel 19 december
  Sport Vlaanderen gaat op zoek naar ‘iconische gravelroutes’ in Vlaanderen. Beernem is een ideale kandidaat met onder meer landschapspark Bulskampveld en Beverhoutsveld. Wil je hier aan meehelpen? Laat dan van je horen!
 • Gezocht: iconische gravelroute

  Gravel 12 december
  Sport Vlaanderen gaat op zoek naar ‘iconische gravelroutes’ in Vlaanderen. Beernem is een ideale kandidaat met onder meer landschapspark Bulskampveld en Beverhoutsveld. Sport Vlaanderen wil een beroep doen op sporters die de streek door en door kennen en willen meewerken aan het uitstippelen van een officiële gravelroute. Iets voor jou? Neem dan contact op met de Sportdienst.
 • Huldiging van onze sportkampioenen

  Sportkampioenen 15 november
  Tijdens de kampioenenviering heeft het gemeentebestuur 45 Beernemse sporters en hun trainers gehuldigd. Ze hebben het voorbije sportjaar minstens een provinciale titel behaald, alleen of met hun ploeg. Dikke proficiat aan alle sporters!
 • Werken nieuwe zwembad starten op 8 maart 2022

  Buitenzicht nieuw zwembad 23 februari
  Op dinsdag 8 maart 2022 is de firma ACH Bouw, in opdracht van Farys, gestart met de bouw van het nieuwe zwembad in sportpark Drogenbrood. Het zwembad wordt tegen de sporthal aangebouwd, op de vrije zone tussen de cafetaria en het cyclocrossparcours.
1-6 Van 6