RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Sporteldag op maandag 27 juni

  Sporteldag 27 juni
  Op maandag 27 juni vindt de IGOS-sporteldag plaats in Sportpark Drogenbrood. 50-plussers kunnen die dag kennis maken met tal van recreatieve sportactiviteiten. Zowel de zeer sportieve als minder sportieve sportelaars kunnen verschillende sportactiviteiten uitproberen.
 • Kanaalzwemmen tijdens de zomer

  kanaalzwemmen 02 juni
  Tijdens de zomermaanden, van donderdag 2 juni tot en met donderdag 15 september kunnen sporters wekelijks in het kanaal zwemmen.
 • Gratis lessenreeks Start 2 Beachvolleybal

  Start 2 Volley 06 mei
  Wil je samen met je vriend of vriendin leren beachvolleyballen? Schrijf je dan in voor onze gratis lessen Start 2 Beachvolleybal in Sportpark Drogenbrood.
 • We zoeken onze Gouden Beren!

  gouden beren 31 maart
  We gaan opnieuw op zoek naar de sterkste sportprestaties van dit jaar.
 • Lessenreeks krachttraining voor 60-plussers

  krachttraining 01 maart
  Wanneer we ouder worden, neemt onze spierkracht en spiermassa af. Krachttraining kan dit proces uitstellen. Het is ook de ideale manier om aan valpreventie te doen. Daarom breiden we het sportel-aanbod uit met een gratis lessenreeks krachttraining voor 60-plussers.
 • Werken nieuwe zwembad starten op 8 maart

  Buitenzicht nieuw zwembad 23 februari
  Op dinsdag 8 maart start de firma ACH Bouw, in opdracht van TMVW, met de bouw van het nieuwe zwembad in sportpark Drogenbrood. Het zwembad wordt tegen de sporthal aangebouwd, op de vrije zone tussen de cafetaria en het cyclocrossparcours. Als alles meezit, opent het nieuwe zwembad haar deuren in het najaar van 2023.
 • Overzicht kampen in Beernem

  sportkamp 02 februari
  Op zoek naar een vakantiekamp voor je kind? In Beernem is er een groot aanbod!
 • Vernieuwd skatepark aan Den Akker

  Oplevering skatepark 04 januari
  Skaters kunnen zich sinds 4 januari uitleven op het nieuwe betonnen skatepark aan sporthal Den Akker in Oedelem.
 • Groen licht voor gunning bouw zwembad

  Allemaal blije gezichten bij de zwemmers #igbeernem 29 oktober
  Het college van burgemeester en schepenen zet het licht op groen voor de gunning van de bouw van het nieuwe zwembad in sportpark Drogenbrood.
 • Gouden Beren 2019-2020 uitgereikt

  Winnaars Gouden Beren 13 september
  Op vrijdag 10 september vond de uitreiking van de Gouden Beren en de kampioenenviering plaats. Tijdens een show met verschillende optredens deelden we, samen met de adviesraad Sport en Beweging, vijf Gouden Beren. Daarnaast hebben we alle sportkampioenen van de voorbije periode gehuldigd.
 • Sportelen

  sportelen 01 september
  Vanaf september starten we opnieuw ons sportelaanbod op. Je kan elke week komen Sportelen. Enkel tijdens de schoolvakanties lassen we even een pauze in. Heb je ook interesse om mee te sportelen? We bieden badminton, onderhoudsgym en Linedance aan!
 • Wil je meer bewegen? Doe beroep op een Bewegen op verwijzing coach!

  Bewegen op verwijzing coach Severine 23 juni
  Doe een beroep op een Bewegen Op Verwijzing-coach. Deze coach zal samen met jou een beweegplan op maat opstellen, zodat jij meer kan bewegen. Op jouw tempo, in jouw buurt en tegen een lage prijs. Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel!
1-12 Van 12