naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

 • Gentlemen’s Cross

  Gentlemen's cyclocross 26 oktober
  Samen met Wielercomité Beernem organiseren we op zaterdag 26 oktober om 9.00 u een recreatieve wedstrijd op ons nieuwe cyclocrossparcours. De wedstrijd is zeer laagdrempelig zodat iedereen kan proeven van cyclocross. Deelnemen kan met een mountainbike, crossfiets of gravelbike.
 • Maand van de sportclub

  maand van de sportclub 01 september
  Van 1 tot en met 30 september organiseert Sport Vlaanderen de maand van de sportclub. Er zijn drie clubs die hieraan deelnemen: Blanco AJV, B-Easy Divers en BBV De Bevers Oedelem.
 • Nieuw cyclocrossparcours in sportpark Drogenbrood

  cyclocrossparcours sportpark Drogenbrood 26 augustus
  Beernem heeft een nieuw cyclocrossparcours! Belgisch bondscoach veldrijden Sven Vanthourenhout werkte mee aan de uitvoering van het project, samen met veldrijder Kenneth Vancompernolle en Wielercomité Beernem. Het cyclocrossparcours is ongeveer 550m lang en is voorzien van heel wat hindernissen zoals verschillende heuvels en schuine hellingen, balken, een wasbord en een zandstrook.
 • Op zoek naar vrijwilligers(werk)?

  Helpende handen gezocht voor het opzetten van onze tunnelserre. Info www.plukhofbeernem.be #igbeernem 06 december
  Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet onmiddellijk waar? Surf dan naar de Beernemse vrijwilligerswebsite. Je vindt er allerlei zoekertjes voor vrijwilligerswerk. Je kan de zoekertjes filteren volgens eigen interesse.
 • Bewegen Op Verwijzing helpt inwoners meer bewegen

  Bewegen op Verwijzing 05 december
  Beernem is gestart met het project Bewegen Op Verwijzing. Dankzij dit project kunnen de huisartsen de inwoners met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Die coach helpt de doorverwezen patiënten om meer te bewegen.
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder op variabele tijdstippen

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-6 Van 6