naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht

 • Code oranje voor droogte

  Terwijl de papa verbouwt, gaat de rest fietsen, met een kleine omweg ?? , recht naar #eefkeshoeveijs. Van #igbeernem naar #igknesselare . Lekker! #korteketen #lekkeroostvlaams #fietserzoektboer 19 juli
  De Vlaamse Droogtecommissie heeft de alarmfase afgekondigd in verband met de droogte in Vlaanderen. Volgens de Droogtecommissie komt de drinkwatervoorziening momenteel nog niet in het gedrang, maar spaarzaam omgaan met water blijft noodzakelijk!
 • Herinrichting Stationsomgeving - update 18 juli 2019

  werken goederenkoer 18 juli
  Hier volgt een update van de werken aan het station. De goederenkoer wordt omgebouwd naar een parking. Daardoor zal je tijdelijk niet door de onderdoorgang kunnen. Er is een nieuwe tijdelijke parking aan voormalige zaal Reigerlo. Vanaf dinsdag 1 oktober bevindt het perron zich aan de kant van de H. d'Ydewallestraat.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk’ – update 17 juli 2019

  Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk 17 juli
  Hier volgt wat info over de stand van zaken van de rioleringswerken in de Zeldonkstraat, Nieuwenhovenstraat en de Bruinbergstraat.
 • Nieuwsbrief ‘Werken Schipperstraat’ – update 17 juli 2019

  Kruispunt Potterstraat-Schipperstraat 17 juli
  De aannemer is momenteel bezig met de aanleg van het fietspad en de voetpaden tussen de Potterstraat en de Knesselarestraat. Daarnaast zal hij ook nog enkele aanpassingen uitvoeren in het eerste stuk van de werken. Hij stelt alles in het werk om de straat op vrijdag 19 juli open te stellen voor het verkeer.
1-4 Van 4