RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst communicatie en IT

  • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

  • Open blad april 2024

    Cover open blad april 03 april
    De nieuwste editie van Open blad viel vorige week bij de inwoners in de bus. Je kan Open blad hier online lezen. Veel leesplezier!
  • Gedragen en duurzaam toekomstbeeld voor kerken

    Toekomst kerken 20 oktober
    Via een heus inspraaktraject hebben inwoners meegewerkt aan een gedragen en duurzaam toekomstbeeld voor de Sint-Petruskerk en de Heilige Maria Moeder Godskerk. De toekomstmogelijkheden zijn verwerkt in een eindrapport dat als inspiratiebron kan dienen voor de betrokken kerkbesturen.
  • Adviesraden opnieuw samengesteld

    adviesraden 2022-2024 15 maart
    De adviesraden voor de periode 2022-2024 zijn samengesteld. We tellen in totaal bijna 100 gemotiveerde inwoners. Hun belangrijkste taak is het adviseren van het bestuur bij het nemen van bepaalde beslissingen.
  • Nieuw logo versterkt de identiteit van Beernem

    Nieuw logo voor Beernem 30 april
    Op elk rondpunt en aan de gemeentelijke gebouwen wapperen vlaggen met het nieuwe logo van Beernem. Het logo is er al sinds vorig jaar, maar de afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met de ontwikkeling en implementatie van onze nieuwe huisstijl. Zo is ook het maandelijks infoblad volledig vernieuwd en zal je het logo kunnen spotten op de voertuigen van de technische dienst.
1-4 Van 4