RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst Communicatie en ICT

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Welkom op afspraak

  telefoon - bel voor afspraak 28 februari
  Omwille van de verstrengde coronamaatregelen vragen we om op voorhand een afspraak te maken om langs te komen, ook op dinsdag. Dit geldt voor al onze diensten, behalve de bib en het recyclagepark (behalve op zaterdag, dan is het op afspraak - zie hieronder). Maak een afspraak via 050 28 91 20 (gemeentehuis), 050 78 82 40 (Sociaal Huis), 050 28 91 37 (Huis van het Kind), 050 28 91 38 (sport), 050 79 99 00 (cultuur) en 050 28 91 34 (jeugd).
 • Verstrengde lockdown - update 25 januari 2021

  corona 25 januari
  Om de import en verdere verspreiding van nieuwe virusvarianten tegen te gaan besliste het Overlegcomité op vrijdag 22 januari om tijdelijk een verbod in te voeren op verplaatsingen voor recreatief-toeristische doeleinden van en naar België. Ook het aantal dagen in verplichte quarantaine wordt verlengd naar 10 dagen.
 • Bewoners wzc's gevaccineerd

  een bewoner van wzc Rusterloo krijgt vaccin toegediend van arts 15 januari
  Op vrijdag 15 januari zijn de bewoners van onze drie woonzorgcentra gevaccineerd. In wzc’s Rusterloo, Mariawende en Patershof is op vrijdag 15 januari de arts langsgekomen om het vaccin toe te dienen. Daarmee zijn de eerste inwoners van Beernem gevaccineerd! #laatjevaccineren
 • Laat je vaccineren tegen COVID-19

  vaccinatie spuit 14 januari
  Vaccinatie is de belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie (eindelijk) achter ons te laten. Om terug met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te bezoeken, of naar een restaurant, café, concert of het voetbalstadion te gaan.
 • Beernemnaars krijgen vaccin in De Valkaart Oostkamp

  vaccinatie spuit 13 januari
  Er worden twee vaccinatiecentra opgericht voor de gemeenten Beernem, Oostkamp, Jabbeke en Zedelgem. De Valkaart in Oostkamp en De Groene Meersen in Zedelgem zullen de komende maanden dienst doen als vaccinatiecentrum. De vier gemeenten zijn volop bezig met het inrichten van de centra.
 • Verstrengde lockdown - update 13 januari 2021

  corona 13 januari
  Het overlegcomité heeft een tussentijdse evaluatie gedaan en bevestigt de bestaande regels.
 • Plooikalendertje 2021

  plooikalender 08 januari
  Nieuw jaar, nieuw plooikalendertje! Het kalendertje bevat de contactgegevens, openingsuren en sluitingsdagen van de gemeentediensten, het Sociaal Huis, Het Schepenhuys, de Knipoogjes, het recyclagepark, de bibliotheken en het zwembad. Neem gerust een plooikalendertje mee bij je bezoek aan het gemeentehuis, Sociaal Huis, recyclagepark, zwembad of de bibliotheek.
 • Gebruik de wenskaarten van Open blad

  wenskaarten 22 december
  Happy Near You! Merry kiss kiss! Heb je de wenskaarten gevonden in Open blad? Gebruik ze om al je wensen te verspreiden. Of schrijf een kaartje voor wie eenzaam is of die wel een opkikkertje kan gebruiken. Wil je nog meer kaartjes? Je kan ze gratis ophalen in de bib, het gemeentehuis of het Sociaal Huis!
 • Open blad januari 2021

  cover open blad 22 december
  Open blad, editie januari, is bij alle inwoners in de bus gevallen. Ontdekte je de vier wenskaarten binnenin? Schrijf gerust een kaartje voor wie eenzaam is of voor wie je een hart onder de riem wil steken. Wie nog meer kaartjes wil schrijven, kan er nog ophalen in de bib, het gemeentehuis of het Sociaal Huis.
 • Gouverneur neemt bijkomende coronamaatregelen

  corona 03 november
  Op 29 oktober besliste de gouverneur om een enkele aanvullende maatregelen in te voeren in West-Vlaanderen. Zijn besluit is aangepast op 2 november. De maatregelen van de gouverneur komen bovenop de reeds bestaande maatregelen.
 • Actuele info over het coronavirus

  FAQ Corona 01 oktober
  Het coronavirus beheerst nog altijd ons dagelijkse leven. De maatregelen waaraan we ons moeten houden, worden af en toe aangepast rekening houdend met het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens.
 • Beernem wordt sterk merk met krachtig en modern logo

  Nieuw logo voor Beernem 17 juli
  Dit is het nieuwe logo dat Beernem op de kaart moet zetten. We zijn fier op Beernem en we willen dit ook zo uitdragen. Daarom willen we onze gemeente nog duidelijker in beeld brengen. We doen dit met een krachtig en modern logo, ontworpen door Nele Serlet van het grafisch bureau NS’Sense.
 • Zit je op Instagram? Gebruik de hashtag #igbeernem!

  igbeernem 15 mei
  Instagram is dé app om foto’s te delen. Trek je een foto in Beernem, tag die dan met #igbeernem! Wie weet, verschijnt hij vroeg of laat in ons infoblad Open blad, op onze sociale media of op www.beernem.be. De laatste pagina van Open blad bijvoorbeeld bevat elke maand 11 leuke Instagramfoto's.
1-13 Van 13