RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst Communicatie en ICT

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Open blad december 2022

  cover open blad 30 november
  De nieuwste editie van Open blad valt binnenkort bij alle inwoners in de bus. Je kan Open blad ook online lezen. Veel leesplezier!
 • Gedragen en duurzaam toekomstbeeld voor kerken

  Toekomst kerken 20 oktober
  Via een heus inspraaktraject hebben inwoners meegewerkt aan een gedragen en duurzaam toekomstbeeld voor de Sint-Petruskerk en de Heilige Maria Moeder Godskerk. De toekomstmogelijkheden zijn verwerkt in een eindrapport dat als inspiratiebron kan dienen voor de betrokken kerkbesturen.
 • Nieuw: Maak online je afspraak

  Maak online je afspraak 19 mei
  Kom je naar het gemeentehuis, maak dan vooraf een afspraak (behalve op dinsdag). Werken op afspraak betekent dat je geen kostbare tijd verliest. Bovendien kunnen wij ons beter en gerichter voorbereiden op je bezoek. Een afspraak maken kan vanaf nu ook online.
 • Gastgezin zijn voor vluchtelingen uit Oekraïne?

  Oekraine vlag en vredesduif 16 maart
  Overweeg je om Oekraïense vluchtelingen bij je thuis op te vangen? Hou er dan rekening mee dat je als gastgezin een aantal verantwoordelijkheden hebt tegenover de mensen die je opvangt.
 • Adviesraden opnieuw samengesteld

  adviesraden 2022-2024 15 maart
  De adviesraden voor de periode 2022-2024 zijn samengesteld. We tellen in totaal bijna 100 gemotiveerde inwoners. Hun belangrijkste taak is het adviseren van het bestuur bij het nemen van bepaalde beslissingen.
 • Informatiewebsite over situatie Oekraïne

  Oekraine vlag en vredesduif 09 maart
  De Federale overheid en de Vlaamse overheid maakten elk een informatiewebsite met alle informatie voor Belgen in Oekraïne, maar ook als ondersteuning voor Oekraïners in België en personen die op de vlucht zijn. Er is ook een informatienummer waar je terecht kan met vragen.
 • Nieuw logo versterkt de identiteit van Beernem

  Nieuw logo voor Beernem 30 april
  Op elk rondpunt en aan de gemeentelijke gebouwen wapperen vlaggen met het nieuwe logo van Beernem. Het logo is er al sinds vorig jaar, maar de afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met de ontwikkeling en implementatie van onze nieuwe huisstijl. Zo is ook het maandelijks infoblad volledig vernieuwd en zal je het logo kunnen spotten op de voertuigen van de technische dienst.
1-7 Van 7