naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst Communicatie en ICT

 • Alle berichten
 • Wist je dat… Je je kan inschrijven op een nieuwsbrief bij wegenwerken in je buurt?

  nieuwsbrief 14 februari
  Momenteel hebben we drie grote werken in Beernem: de rioleringswerken in Oostveld, Zeldonk en Pluime, de aanleg van het nieuwe fietspad in de Sint-Jorisstraat en de herinrichting van de stationsomgeving. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over deze werken? Dat kan! Schrijf je via het e-loket in om nieuwsbrieven te ontvangen over deze werken.
 • Open blad februari 2020

  cover open blad 27 januari
  Lees hier de nieuwste editie van Open blad. We gaan dieper in op het meerjarenplan 2020-2025. Bij elk van de vier speerpunten (bruisend en ondernemend, ecologisch en gezond, sociaal en zorgzaam en participatie) lichten we enkele (nieuwe) zaken toe. Maak kennis ook met onze nieuwe reeks 'Beiretoppers' over historisch en inspirerend Beernems erfgoed, met als eerste topper 'D'Afspanning'.
 • Van adviesraden naar kernraden - Deel uitmaken van kernraad 2020?

  kernraad 2020 20 januari
  We geloven in de talenten van onze inwoners en in het belang van inspraak in het beleid. Heb je interesse om deel te nemen aan 1 of meerdere kernraden? Heb je het talent om het bestuur te adviseren? Maak je dan zo snel mogelijk bekend via www.beernem.be/kernraad 2020.
 • Welkom nieuwe inwoners

  nieuwe inwoners 21 november
  Op dinsdag 19 november ontvingen we onze nieuwe inwoners in O.C. De Kleine Beer. Na de verwelkoming door de burgemeester kregen ze een rondleiding in het gemeentehuis, de bib en het Sociaal Huis. We sloten af met een gezellige receptie met Beernemse streekproducten. De inwoners konden kennismaken met het bestuur, de buurtambassadeurs, De Woonwinkel, de politie (inbraakpreventie) en LDC Mirte.
 • Participatietraject Beernem 2.0

  nieuws - Beernem 2.0 17 november
  We hebben de inwoners betrokken bij de opmaak van het meerjarenplan door middel van een participatietraject onder begeleiding van !DROPS. 13 inwoners zijn vijf woensdagavonden samen gekomen om beregoede ideeën uit te werken voor de toekomst van Beernem. Daarna mochten alle Beernemnaars, via een online enquête stemmen op die ideeën.
 • Zit je op Instagram? Gebruik de hashtag #igbeernem!

  igbeernem 15 mei
  Instagram is dé app om foto’s te delen. Trek je een foto in Beernem, tag die dan met #igbeernem! Wie weet, verschijnt hij vroeg of laat in ons infoblad Open blad, op onze sociale media of op www.beernem.be. De laatste pagina van Open blad bijvoorbeeld bevat elke maand 11 leuke Instagramfoto's.
1-6 Van 6