RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst Communicatie en ICT

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Fase 4 van het afbouwplan

  corona 01 juli
  Sinds 8 juni is vrijheid de regel en wat niet mag de uitzondering. Dit blijft zo aangehouden, maar er zijn weer heel wat minder dingen verboden.
 • Gemeentehuis en Sociaal Huis op afspraak

  telefoon 29 juni
  De gemeentelijke diensten en het Sociaal Huis werken momenteel enkel op afspraak. Maak een afspraak via 050 28 91 20 (gemeentehuis) of 050 78 82 40 (Sociaal Huis). Zo zijn er geen wachtrijen en kunnen we tussenin voldoende ontsmetten.
 • Politiezone Het Houtsche heeft nieuwe korpschef

  Nieuwe korpschef 17 juni
  Veerle Dhont legde maandag 15 juni haar eed af als korpschef van politiezone Het Houtsche. Ze is daarbij de eerste vrouwelijke korpschef in West-Vlaanderen. Eind december 2019 wuifde de politiezone korpschef Eddy Van Daele uit na 18 jaar dienst. Commissaris Alain Van Acker heeft als waarnemend korpschef de fakkel tijdelijk overgenomen. Veerle Dhont is nu voor 5 jaar aan zet.
 • Open blad juni 2020

  cover open blad 25 mei
  Lees hier de nieuwste editie van Open blad. Je leest er over onze vernieuwde dienstverlening: het Sociaal Huis en de gemeentelijke diensten werken op afspraak. Zo vermijden we wachtrijen. Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte, dan kan je telefonisch geholpen worden. 2 juni gaat de bib weer open, maar voor wie niet tot in de bib geraakt, is er de dienst 'bib aan huis'.
 • Samen gaan we veilig vooruit vanaf 4 mei

  maatregelen vanaf 4 mei 04 mei
  De federale regering besliste dat de eerste versoepeling vanaf 4 mei kan plaatsvinden. Wat houdt deze versoepeling concreet in? Je leest het hier.
 • Kernraden 2020-2022 samengesteld

  nieuws - Kernraad 2020 13 maart
  Begin maart zijn de nieuwe kernraden 2020-2022 samengesteld. Elke adviesraad, m.u.v. de GECORO en het Lokaal Overleg Kinderopvang, bestaat voortaan uit een kernraad. Dit is een vaste kern tussen de 6 en 12 personen die adviezen schrijft voor het college.
 • Wist je dat… Je je kan inschrijven op een nieuwsbrief bij wegenwerken in je buurt?

  nieuwsbrief 14 februari
  Momenteel hebben we drie grote werken in Beernem: de rioleringswerken in Oostveld, Zeldonk en Pluime, de aanleg van het nieuwe fietspad in de Sint-Jorisstraat en de herinrichting van de stationsomgeving. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over deze werken? Dat kan! Schrijf je via het e-loket in om nieuwsbrieven te ontvangen over deze werken.
 • Zit je op Instagram? Gebruik de hashtag #igbeernem!

  igbeernem 15 mei
  Instagram is dé app om foto’s te delen. Trek je een foto in Beernem, tag die dan met #igbeernem! Wie weet, verschijnt hij vroeg of laat in ons infoblad Open blad, op onze sociale media of op www.beernem.be. De laatste pagina van Open blad bijvoorbeeld bevat elke maand 11 leuke Instagramfoto's.
1-8 Van 8