RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst Communicatie en ICT

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Nieuw: Maak online je afspraak bij dienst Burgerzaken

  Maak online je afspraak 19 mei
  Kom je naar het gemeentehuis, maak dan vooraf een afspraak (behalve op dinsdag). Werken op afspraak betekent dat je geen kostbare tijd verliest. Bovendien kunnen wij ons beter en gerichter voorbereiden op je bezoek. Een afspraak maken kan vanaf nu ook online.
 • Open blad mei 2022

  cover open blad 26 april
  De nieuwste editie van Open blad valt binnenkort bij alle inwoners in de bus. Je kan Open blad ook online lezen. Veel leesplezier!
 • Gastgezin zijn voor vluchtelingen uit Oekraïne?

  Oekraine vlag en vredesduif 16 maart
  Overweeg je om Oekraïense vluchtelingen bij je thuis op te vangen? Hou er dan rekening mee dat je als gastgezin een aantal verantwoordelijkheden hebt tegenover de mensen die je opvangt.
 • Adviesraden opnieuw samengesteld

  adviesraden 2022-2024 15 maart
  De adviesraden voor de periode 2022-2024 zijn samengesteld. We tellen in totaal bijna 100 gemotiveerde inwoners. Hun belangrijkste taak is het adviseren van het bestuur bij het nemen van bepaalde beslissingen.
 • Informatiewebsite -en nummer over situatie Oekraïne

  Oekraine vlag en vredesduif 09 maart
  De Federale overheid en de Vlaamse overheid maakten elk een informatiewebsite met alle informatie voor Belgen in Oekraïne, maar ook als ondersteuning voor Oekraïners in België en personen die op de vlucht zijn. Er is ook een informatienummer waar je terecht kan met vragen.
 • Nieuw logo versterkt de identiteit van Beernem

  Nieuw logo voor Beernem 30 april
  Op elk rondpunt en aan de gemeentelijke gebouwen wapperen vlaggen met het nieuwe logo van Beernem. Het logo is er al sinds vorig jaar, maar de afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met de ontwikkeling en implementatie van onze nieuwe huisstijl. Zo is ook het maandelijks infoblad volledig vernieuwd en zal je het logo kunnen spotten op de voertuigen van de technische dienst.
 • Zit je op Instagram? Gebruik de hashtag #igbeernem!

  igbeernem 15 mei
  Instagram is dé app om foto’s te delen. Trek je een foto in Beernem, tag die dan met #igbeernem! Wie weet, verschijnt hij vroeg of laat in ons infoblad Open blad, op onze sociale media of op www.beernem.be. De laatste pagina van Open blad bijvoorbeeld bevat elke maand 11 leuke Instagramfoto's.
1-7 Van 7