RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sportdienst

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Squashen in sporthal De Zande

  squash 05 oktober
  Wil jij ook leren squashen? Of ben je al een gedreven squashspeler en wil je graag recreatieve wedstrijdjes spelen? Schrijf je dan snel in voor de squashavonden in sporthal De Zande. Elke dinsdagavond kan je van 5 oktober tot en met 14 december gratis komen squashen: van 19.00 tot 20.00 u: initiatie squash en van 20.00 tot 21.00 u: vrij squashen
 • Gouden Beren 2019-2020 uitgereikt

  Winnaars Gouden Beren 13 september
  Op vrijdag 10 september vond de uitreiking van de Gouden Beren en de kampioenenviering plaats. Tijdens een show met verschillende optredens deelden we, samen met de adviesraad Sport en Beweging, vijf Gouden Beren. Daarnaast hebben we alle sportkampioenen van de voorbije periode gehuldigd.
 • Sportelen

  sportelen 01 september
  Vanaf september starten we opnieuw ons sportelaanbod op. Je kan elke week komen Sportelen. Enkel tijdens de schoolvakanties lassen we even een pauze in. Heb je ook interesse om mee te sportelen? We bieden badminton, onderhoudsgym en Linedance aan!
 • Terugbetaling tickets, tienbeurtenkaart of jaarabonnement zwembad

  Zondagochtend-kilometertje. ??? #zwemmenvoortwee #igbeernem 25 augustus
  Het Bloemendalezwembad is definitief gesloten. Wie nog tickets, een tienbeurtenkaart of een abonnement heeft, kan een aanvraag voor terugbetaling indienen. Met een jaarabonnement kun je ook in het zwembad van Zedelgem en Oostkamp terecht.
 • Zwembad sluit definitief de deuren

  Foto zwembad Bloemendale 19 juli
  Het zwembad, dat al preventief gesloten was, sluit definitief de deuren. Het gemeentebestuur besliste samen met zwembadbeheerder FARYS dat het niet langer verantwoord is om het zwembad, dat dateert van 1972, open te houden. De huidige problemen zijn te omvangrijk waardoor de veiligheid niet meer gewaarborgd kan worden.
 • Neem met je club deel aan 'Maand van de sportclub'

  maand van de sportclub 16 juni
  Sport Vlaanderen organiseert van 1 tot en met 30 september de 'Maand van de sportclub'. Tijdens deze maand zetten we onze Beernemse sportclubs extra in de kijker. Schrijf dus zeker je club in voor de maand van de sportclub en schrijf je in als deelnemer of ambassadeur.
 • Oproep ambassadeurs looproutes

  loper 19 februari
  We willen zoveel mogelijk inwoners aan het sporten en bewegen krijgen. Om je hierbij te helpen, creëren we nieuwe looproutes in je buurt. We willen dit samen met jou doen. Wil jij ambassadeur worden en de nieuwe looproutes helpen uittekenen?
1-7 Van 7