RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sportdienst

  • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

  • Atletiekpiste Tom Compernolle langer verlicht

    atletiekpiste 29 januari
    Vanaf nu brandt de verlichting op de atletiekpiste elke maandag en woensdag van 17.00 tot 21.00 u.
  • Opening zwembad Drogenbrood

    Nieuws OK - zwembad 11 januari
    De opening van het nieuwe zwembad is voorzien op zaterdag 13 april.
  • Gezocht: iconische gravelroute

    gravel 19 december
    Sport Vlaanderen gaat op zoek naar ‘iconische gravelroutes’ in Vlaanderen. Beernem is een ideale kandidaat met onder meer landschapspark Bulskampveld en Beverhoutsveld. Wil je hier aan meehelpen? Laat dan van je horen!
  • Gezocht: iconische gravelroute

    Gravel 12 december
    Sport Vlaanderen gaat op zoek naar ‘iconische gravelroutes’ in Vlaanderen. Beernem is een ideale kandidaat met onder meer landschapspark Bulskampveld en Beverhoutsveld. Sport Vlaanderen wil een beroep doen op sporters die de streek door en door kennen en willen meewerken aan het uitstippelen van een officiële gravelroute. Iets voor jou? Neem dan contact op met de Sportdienst.
  • Pak de Kroon in de Ronde van Beirnem

    Ronde van Beirnem 26 maart
    Beernem is Dorp van de Ronde in 2023, 2025 en 2027. Samen met de Beernemse wielerclubs zetten we dit extra in de verf met een nieuwe fietsroute binnen de gemeentegrenzen: de Ronde van Beirnem, een niet-bepijlde fietsroute van ongeveer 50 km.
  • Werken nieuwe zwembad starten op 8 maart 2022

    Buitenzicht nieuw zwembad 23 februari
    Op dinsdag 8 maart 2022 is de firma ACH Bouw, in opdracht van Farys, gestart met de bouw van het nieuwe zwembad in sportpark Drogenbrood. Het zwembad wordt tegen de sporthal aangebouwd, op de vrije zone tussen de cafetaria en het cyclocrossparcours.
1-6 Van 6