naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Secretariaat

 • Alle berichten
 • Gemeenteraad en OCMW-raad reiken eretitels uit

  ere-titels 27 september
  Na het afsluiten van de vorige legislatuur komen een aantal voormalige mandatarissen in aanmerking voor een eretitel. Deze mandatarissen hebben ingestemd met het ontvangen van een ere-titel: Johan De Rycke, Carine Janssens, Albert Neyt, Danny Tant, Hilde Vandevyver, Dorine Geirnaert, Eddy Sypré en Luc Van Hoecke.
 • Beluister de gemeenteraad van 19 september 2019

  micro 20 september
  Sinds 2019 kan je elke gemeenteraad/OCMW-raad beluisteren. We nemen de zitting op en eerstdaags zetten we het audioverslag op de website. Zo kan je ook thuis mee volgen wat er in de gemeenteraad gezegd geweest is.
 • Nieuwe algemeen directeur voor gemeente/OCMW

  Els Declerck 02 september
  Op 31 augustus ging algemeen directeur Jan Claeys met pensioen. Jan startte op 1 juli 1992 als algemeen directeur van het Sociaal Huis in Beernem. Sinds 1 mei 2014 werd hij daarnaast ook algemeen directeur van het gemeentebestuur. Hij wordt opgevolgd door Els Declerck (zie foto). Els was voorheen beleidscoördinator.
 • Zitdag burgemeester: elke dinsdag van 17 tot 18u

  29 augustus
  Burgemeester Jos Sypré heeft elke dinsdag zitdag in het gemeentehuis van 17.00 tot 18.00 u. Je kan (ook buiten de uren van z'n zitdag) een afspraak maken via z'n kabinetsmedewerker op het nummer 050 28 91 47 of via burgemeester@beernem.be.
1-4 Van 4