RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dienst lokale economie

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Veilig winkelen in Beernem

  Veilig winkelen in Beernem 26 maart
  Winkelen mag, maar bij niet-essentiële winkels moet je op voorhand een afspraak maken. Hou je bovendien aan volgende voorwaarden: gebruik alcoholgel, respecteer voldoende afstand, mondmasker is verplicht, winkel alleen (of met twee personen van hetzelfde huishouden) en maximum een half uur. De preventiemaatregelen moeten zichtbaar aangekondigd zijn (gebruik handgel, dragen mondmasker, max aantal personen toegelaten in winkel). Er is een verbod op alcoholverkoop na 20 u en een verbod op het verkopen van vuurwerk.
 • Toelating tot het plaatsen van een tentje bij de handelszaak

  visit beernem 23 oktober
  De voorbije maanden konden bezoekers van handelszaken meestal genieten van gunstige weersomstandigheden en was het niet erg om eventjes buiten te wachten. Het weer zal stilaan beginnen veranderen en daarom geven we toelating aan handelaars om voor hun zaak een tentje of tijdelijke constructie te plaatsen op het openbaar domein.
 • Beernemse streekproducten

  Beernemse streekproducten verfwaaier 08 oktober
  Beernem... mysterieus en verrassend lekker!! Beernem, mysterieus en verrassend lekker! We hebben het label 'Beernems streekproduct' uitgereikt aan elf Beernemse ondernemers. Benieuwd?
 • Overzicht Huis-aan-huis-levering, afhaalmaaltijden en voedingsautomaten

  Visit Beernem Web product 19 mei
  Onze horecazaken hebben jammer genoeg de deuren moeten sluiten door de coronamaatregelen. Heel wat onder hen zochten oplossingen om hun klanten te blijven bedienen. Ze leveren maaltijden aan huis of je kan bij hen maaltijden afhalen. Uiteraard kan je ook in de coronaperiode terecht bij de 24/7 voedingsautomaten. We hebben het voor jou opgelijst waar je afhaalmaaltijden kan bestellen.
 • Corona steunmaatregelen voor ondernemers

  visit beernem 28 april
  Voor heel wat zelfstandigen en ondernemers zijn het moeilijke tijden. Sommigen zijn genoodzaakt om te sluiten, andere mogen werken, maar zien hun omzet dalen … Om zelfstandigen en ondernemingen te ondersteunen en om te voorkomen dat ze in zware financiële problemen komen door deze coronacrisis zijn er heel wat steunmaatregelen uitgewerkt.
1-5 Van 5