RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Dorp van de Ronde

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Presentatie infoavond Dorp van de Ronde

  Presentatie infoavond Dorp van de Ronde 14 november
  Op donderdag 10 november vond er een infoavond plaats over Dorp van de Ronde. Je kan de presentatie hier downloaden.
 • Dorp van de Ronde: doorgeven activiteit

  Dorp van de ronde 10 november
  Zondag 2 april is Beernem Dorp van de Ronde. Dit is een unieke belevenis voor Beernem. De Ronde van Vlaanderen passeert in Oedelem, Oostveld, Beernem en Sint-Joris. We doen een oproep aan iedereen die iets organiseert op 2 april om zijn event door te geven. Wie een event wil organiseren op openbaar domein moet zijn event aanvragen voor 22 december.
 • Dorp van de Ronde: oproep vrijwilligers

  Dorp van de ronde 10 november
  Zondag 2 april is Beernem Dorp van de Ronde. Dit is een unieke belevenis voor Beernem. De Ronde van Vlaanderen passeert in Oedelem, Oostveld, Beernem en Sint-Joris. We zijn nog op zoek naar heel wat vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Wil je als vrijwilliger meewerken op de dag van de Ronde, tijdens de opbouw of tijdens de afbraak? Laat het ons weten!
 • Dorp van de Ronde: promo / label 'Dorp van de Ronde' voor je activiteit

  Dorp van de ronde 10 november
  Organiseer jij iets tussen 1 januari en 2 april dat verwijst naar de koers of naar de Ronde van Vlaanderen? Dan kan je event het label ‘Dorp van de Ronde’ verkrijgen. Op die manier geniet je mee van de promo over Dorp van de Ronde. Het label kan je aanvragen via de dienst Feestelijkheden.
 • Beernem in 2023 dorp van de Ronde van Vlaanderen

  Beernem Dorp van de Ronde 16 september
  We kondigen met veel trots aan dat Beernem Dorp van de Ronde is op zondag 2 april. Dit is de kers op de taart voor Beernem dat al veel inspanningen heeft geleverd om van Beernem een fietsgemeente te maken.
1-5 Van 5