RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Corona

 • Alle berichten

Lijst nieuwsberichten

 • Herfstvaccin tegen corona

  vaccinatiecentrum de valkaart social web 19 augustus
  Vanaf half september krijgt elke volwassene in Vlaanderen de kans om met een herfstvaccinatie zijn bescherming tegen Covid-19 te versterken. Ook vaccinatiecentrum De Valkaart bereidt zich hierop voor. We versturen binnenkort de uitnodigingen voor de inwoners van Beernem en Oostkamp.
 • Vaccinatiecentrum De Valkaart blijft open tijdens de zomermaanden

  vaccinatiecentrum de valkaart social web 21 juni
  Het vaccinatiecentrum voor de inwoners van Beernem en Oostkamp blijft open tijdens de zomermaanden. Er wordt geprikt op woensdag 10 augustus en op woensdag 7 september, telkens van 16.00 tot 18.00 u. Passen deze moment niet, dan kan je naar het callcenter bellen op het nummer 050 40 49 40 (enkel in de voormiddag). Een medewerker kan dan een afspraak maken in het vaccinatiecentrum de Groene Meersen in Zedelgem waarmee we samenwerken. Daar wordt er geprikt op 19 juli en op 30 augustus vanaf 17.00 u.
 • Tweede boostervaccinatie voor 80-plussers van Beernem en Oostkamp

  vaccinatiecentrum de valkaart social web 17 mei
  Alle inwoners vanaf de leeftijd van 80 jaar uit Oostkamp en Beernem ontvangen een uitnodiging voor een tweede boostervaccinatie in vaccinatiecentrum De Valkaart. De eerste uitnodigingen zijn ondertussen verstuurd.
 • Wil je gevaccineerd worden? Bel callcenter

  vaccinatiecentrum de valkaart social web 09 mei
  Wie nog een vaccinatie wenst, kan contact opnemen met ons callcenter op 050 40 49 40. Het callcenter is bereikbaar elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 u.
 • Vaccinatiecentrum blijft open

  vaccinatiecentrum de valkaart social web 18 oktober
  Het vaccinatiecentrum De Valkaart blijft open voor het toedienen van de coronavaccins.
1-5 Van 5