RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Corona

Lijst nieuwsberichten

 • Op afspraak naar het gemeentehuis en Sociaal Huis

  telefoon - bel voor afspraak 31 december
  Maak een afspraak voor je naar het gemeentehuis of Sociaal Huis gaat. Dit kan via 050 28 91 20 of 050 78 82 40 (Sociaal Huis). Op dinsdag ben je welkom zonder afspraak. Zo vermijden we wachtrijen en is iedereen snel geholpen. Vergeet ook je mondmasker niet als je naar het gemeentehuis of het Sociaal Huis gaat.
 • Coronamaatregelen - update 24 september

  corona 24 september
  Op woensdag 23 september kwam de Nationale Veiligheidsraad bijeen. Hier kan je een update lezen van de nieuwe maatregelen.
 • Vraag je gratis Railpass aan voor 30 september

  Hello Belgium gratis Railpass 22 september
  Vraag je?gratis Railpass - de Hello Belgium - aan om meer dan 500 bestemmingen in België te (her)ontdekken. Dien je?aanvraag in voor 30 september en je krijgt je gratis?Railpass per post opgestuurd.??
 • 11 miljoen redenen om 6 gouden regels tegen corona te blijven volhouden

  Grootmoeder 27 augustus
  Er zijn 11 miljoen Belgen, en elke Belg heeft minstens één goede reden om de 6 gouden regels vol te houden en te respecteren. Wil jij volgende zomer opnieuw een festival doen? Wil je snel je grootmoeder opnieuw knuffelen? Wil je opnieuw een verjaardagsfeest geven voor je kindje? wil je opnieuw je vrienden zien, zonder te moeten tellen? Er zijn 11 miljoen redenen om de 6 gouden regels na te leven.
 • Buitenschoolse kinderopvang vanaf 1 september

  Kindje in de bko 25 augustus
  Vanaf 1 september stellen we de opvangplaatsen opnieuw open voor alle kinderen. We vragen je om je kind(eren) af te zetten in het inkomsas en de opvang niet te betreden. Let erop dat je bij het afzetten en ophalen een mondmasker draagt. Tot op vandaag hebben we geen enkel kind of begeleider die positief testte, mede dankzij jouw inspanningen. We willen je hiervoor bedanken.
 • Zwembad vanaf september

  zwembad 25 augustus
  Vanaf september mogen er maximum 40 personen per tijdslot komen zwemmen. Reserveer wel op voorhand je plaats. Gezinnen moeten alle personen ingeven, ook de kinderen. Vanaf september is zwemmen opnieuw betalend.
 • Coronamaatregelen - update 21 augustus

  corona 21 augustus
  Op woensdag 20 augustus kwam de Nationale Veiligheidsraad bijeen. Hier kan je een update lezen van de nieuwe maatregelen.
 • Dagelijkse COVID-19 updates van Sciensano

  COVID-19 dashboard 24 juli
  Wil je de dagelijkse COVID-19 updates volgen dan kan je dit via het COVID-19 dashboard.
 • Mondmasker verplicht in winkel, bib, bioscoop, O.C. De Kleine Beer, kerk ... - update 23 juli

  mondmaskers 23 juli
  Sinds zaterdag 11 juli moet je verplicht een mondmasker dragen in winkels en winkelcentra, in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken. Vanaf zaterdag 25 juli wordt de mondmaskerplicht nog verder uitgebreid.
 • Asbest opnieuw toegelaten op recyclagepark vanaf 15 juli

  recyclagepark 08 juli
  Vanaf woensdag 15 juli kan je opnieuw asbest naar het recyclagepark brengen. Breng de parkwachters vooraf op de hoogte van je gewenste aanvoer van asbestafval. Je kan hen tijdens de openingsuren bereiken op 050 79 07 33. Pak het afval bij voorkeur in, zo houd je het veilig voor jezelf en voor de aanwezigen op het recyclagepark.
 • Corona ondersteuningsplan voor Beernem

  college 03 juli
  Het gewone leven komt opnieuw op gang. Maar we beseffen dat de coronacrisis voor heel wat inwoners, (horeca)zaken, verenigingen … niet evident was. Er zijn al federale en Vlaamse herstelmaatregelen uitgewerkt, maar ook als lokaal bestuur spelen we een belangrijke rol in de heropstart na de crisis. Daarom hebben we een een duurzaam herstelplan ten bedrage van € 490.000 uitgewerkt.
 • Organiseer je een privéfeest? Hou dan rekening met deze regels

  corona 02 juli
  Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, moet je met een aantal maatregelen rekening houden als je een privéfeest organiseert.
 • Beide bibs open, met de nodige voorzorgen

  Wie zoekt die vindt #igbeernem #bibbeernem #teamcarels 18 juni
  De bib in Beernem en de bib in Het Schepenhuys zijn opnieuw open. In bib Het Schepenhuys worden maximum drie bezoekers toegestaan. In bib Beernem is er ook een maximum voorzien van 20 bezoekers.
 • Samen vergaderen kan opnieuw vanaf maandag 15 juni

  O.C. De Kleine beer 09 juni
  Vanaf maandag 15 juni kan je opnieuw bijeenkomen om te vergaderen. In juni kan dit met maximum 20 personen, vanaf juli kan dit met meer dan 20. Daartoe stellen we alle zalen open in O.C. De Kleine Beer, zaal Sinjo, Het Schepenhuys en de vergaderzalen in sporthal Drogenbrood.
1-14 Van 14