naar inhoud
RSS Activiteiten

Activiteitenoverzicht : Cursus of workshop

Uit in Beernem

 • Ouder-kind workshop voorlezen voor kinderen tot 3 jaar

  op za 26 okt

  Hoe kan je voorlezen aan jonge kinderen en welke boekjes zijn daarvoor geschikt? Dat kom je te weten in deze interactieve workshop. Een doos vol mooie boeken, een verteldoek, een kamishibai... meer hebben we niet nodig. Tijdens de workshop gaan kinderen vrij op ontdekking en spelen we hierop in. Spontaniteit is het sleutelwoord. Je krijgt heel wat tips om zelf aan de slag te gaan. Heb je nog ...

 • Voorlezen en knutselen: Hoera, het is herfst!

  op za 26 okt
  Vlieg

  Na een gezellig voorleesmomentje in de bib, kunnen de kinderen knutselen rond het thema herfst. Voor kinderen van 4 - 7 jaar. We knutselen met materialen uit het bos. Deden jullie al een boswandeling? Breng zoveel mogelijk sparappels, beukenootjes, eikelhoedjes,... mee. Hoe meer spulletjes, hoe leuker de werkjes.

 • Voorlezen en knutselen: Kniebel knabbel knuisje

  op za 16 nov
  Vlieg

  Ga mee op sprookjespad en dompel je onder in de wereld van bekende en minder bekende sprookjes. We lezen verschillende sprookjes voor tussen de prachtige levensgrote sprookjesfiguren uit de expo. Daarna maken we elk ons eigen peperkoeken huisje. Voor kinderen van het tweede kleuter tot en met het tweede leerjaar.

1-3 Van 3

Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.
uit in vlaanderen