RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Winkelen en diensten

Lijst nieuwsberichten

 • Overzicht Huis-aan-huis-levering, afhaalmaaltijden en voedingsautomaten - update 6 april

  Visit Beernem Web product 06 april
  Onze horecazaken hebben jammer genoeg de deuren moeten sluiten door de coronamaatregelen. Heel wat onder hen zochten oplossingen om hun klanten te blijven bedienen. Ze leveren maaltijden aan huis of je kan bij hen maaltijden afhalen. Uiteraard kan je ook in de coronaperiode terecht bij de 24/7 voedingsautomaten. We hebben het voor jou opgelijst waar je afhaalmaaltijden kan bestellen.
 • Vraag je erkenning aan voor Beernems Streekproduct

  Beernemse streekproducten 01 april
  Beernem... mysterieus en verrassend lekker! Beernem reikt om de twee jaar het label 'Beernems streekproduct' uit aan producten die verbonden zijn met de streek. Ben je een Beernems bedrijf met een typisch product voor deze streek, stel je dan kandidaat voor zondag 12 april.
 • Vraag je corona hinderpremie aan

  corona 27 maart
  Je kan vanaf nu je aanvraag indienen voor het bekomen van de corona hinderpremie. Dit kan via www.vlaio.be/coronahinderpremie. Aanvragen kan tot en met 5 mei. Elke onderneming die in aanmerking komt, zal de premie uitbetaald krijgen.
 • We hebben het in Beernem: tijdelijke uitgesteld

  We hebben het in Beernem 24 maart
  Van maandag 2 tot vrijdag 27 maart werd de campagne ‘We hebben het in Beernem’ ingepland. Door de corona crisis wordt deze handelsactie tijdelijk uitgesteld totdat alle handelszaken terug actief zijn. Spaar alvast al je stickers en je verzamelboekje. We houden je op de hoogte wanneer we de handelsactie terug opstarten. 
 • Tuin & Dier Lataire en Para Ti winnen Bizz Award

  foto met de winnaars en de genomineerden 19 november
  De winnaars van de 2de editie van de Bizz Awards zijn bekend! Tuin & Dier Lataire mag zich onderneming van het jaar noemen. Para Ti kaapte de prijs weg voor innovatieve en duurzame onderneming.
 • Toeristische gids

  toeristische gids cover 26 april
  Alle toeristische troeven van Beernem zijn vervat in één gids: de Toeristische gids van Beernem.
1-6 Van 6