RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Vacatures

Lijst nieuwsberichten

 • Oproep jobstudenten

  gezocht 01 maart
  We zijn op zoek naar jobstudenten voor tijdens de zomerperiode. We zoeken jobstudenten voor bij de Technische Dienst, dienst Toerisme, poetsen, Jeugddienst, dienst Ruimtelijke Ordening en het onthaal van het gemeentehuis. We zijn ook nog op zoek naar jobstudent-monitoren voor in de kinderopvang en vrijwilligers voor de speelpleinwerking Grabbelpas. Heb je interesse? Vul dan het e-loketformulier in.
 • Vacature buurtwerker

  jobs website 01 maart
  Het OCMW-Sociaal Huis is op zoek naar een voltijdse buurtwerker (B1-B3). Solliciteren kan tot en met maandag 22 maart 2021.
 • Vacature onderhoudsmecanicien / metaalconstructeur

  jobs website 01 maart
  We hebben momenteel een vacature voor de functie van onderhoudsmecanicien / metaalconstructeur. Solliciteren kan tot en met maandag 22 maart.
 • Vacature technisch assistent redder

  vacature 01 maart
  We hebben momenteel twee vacatures voor de functie van technisch assistent redder. Solliciteren kan tot en met maandag 22 maart 2021.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 23 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
1-5 Van 5