RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Afval en recyclagepark

Lijst nieuwsberichten

 • Gratis huisvuilzakken bij medische of financiële problemen

  Gratis huisvuilzakken Sociaal Huis 04 februari
  Voortaan hebben inwoners met bepaalde medische problemen en inwoners met financiële problemen recht op 1 rol grote of twee rollen kleine huisvuilzakken per kalenderjaar. De personen moeten in Beernem gedomicilieerd zijn en thuis wonen.
 • Afvalkalender 2021

  afvalkalender 2021 11 januari
  De afvalkalender 2021 is begin december in de bus gevallen. Heb je de afvalkalender gemist of ben je hem kwijt? Dan kan je in het gemeentehuis (bij het onthaal) een nieuw exemplaar komen halen.
 • Nieuw: recyclagepark op zaterdag voortaan op afspraak

  recyclagepark 09 januari
  Vanaf januari 2021 kan je op zaterdag enkel op afspraak naar het recyclagepark. Zo kunnen we iedereen op een goede en veilige manier begeleiden. Want we stellen vast dat het op zaterdag erg druk kan zijn.
 • Gratis inzameling matrassen op recyclagepark

  matras 06 januari
  Je kan met je oude matrassen gratis terecht op het recyclagepark. Ga je op zaterdag naar het recyclagepark, reserveer dan op voorhand je plaatsje.
 • Asbest opnieuw toegelaten op recyclagepark

  recyclagepark 08 juli
  Je kan opnieuw asbest naar het recyclagepark brengen. Breng de parkwachters vooraf op de hoogte van je gewenste aanvoer van asbestafval. Je kan hen tijdens de openingsuren bereiken op 050 79 07 33. Pak het afval bij voorkeur in, zo houd je het veilig voor jezelf en voor de aanwezigen op het recyclagepark.
1-5 Van 5