RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Sport

Lijst nieuwsberichten

 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 23 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan snel kandidaat!
 • Opening Beernems wielerseizoen

  opening wielerseizoen 22 februari
  Dit jaar zal de opening van het Beernems wielerseizoen in een “corona” jasje gestoken worden. In de plaats van de openingsrit op 1 dag te organiseren, geven we je gans de maand maart de kans om de openingsrit te fietsen. We pijlen een parcours van ongeveer 45 km uit op het grondgebied van Beernem.
 • Oproep ambassadeurs looproutes

  loper 19 februari
  We willen zoveel mogelijk inwoners aan het sporten en bewegen krijgen. Om je hierbij te helpen, creëren we nieuwe looproutes in je buurt. We willen dit samen met jou doen. Wil jij ambassadeur worden en de nieuwe looproutes helpen uittekenen?
 • Paassportkamp

  Paassportkamp 21 december
  In de tweede week van de paasvakantie (12-16 april) organiseren we in sportpark Drogenbrood een sportkamp voor kinderen van de lagere school. We verdelen de kinderen in drie groepen (1ste en 2de leerjaar, 3de en 4de leerjaar, 5de en 6de leerjaar) en werken voor elke groep een leuk sportaanbod uit.
 • Zwembad gaat opnieuw open op dinsdag 1 december

  zwembad 01 december
  Vanaf dinsdag 1 december kan er opnieuw gezwommen worden. Er mogen er maximum 26 personen per tijdslot komen zwemmen. Reserveer wel op voorhand je plaats. Gezinnen moeten alle personen ingeven, ook de kinderen. Privé-lessen kunnen met max. 4 personen (incl. lesgever). Wie op dinsdag 1 december nog wil komen zwemmen, kan bellen naar 050 28 91 38.
 • Sporten in sportzaal De Zande

  Sportzaal in De Zande 22 september
  Om het tekort aan plaats in sporthallen Den Akker en Drogenbrood op te vangen, werken we (opnieuw) samen met Gemeenschapsinstelling De Zande. Verenigingen kunnen er terecht in de sporthal en de danszaal, beiden voorzien van een parketvloer. Je kan de sportaccommodatie in De Zande gebruiken voor trainingen en initiaties, maar niet voor competitie.
1-6 Van 6