Expo Kunst in d'Oude Kliniek - overzicht kunstenaars

Na een meer dan geslaagde expo 'Kunst in d'Oude Kliniek' met maar liefst 3300 bezoekers in 1 weekend, laten we je nog even nagenieten. We hebben de brochure waarin we de 35 Beernemse kunstenaars voorstellen, online te beschikking gesteld.

Je kan de brochure onderaan dit nieuwsbericht downloaden of doorbladeren via deze link: https://issuu.com/gemeentebeernem/docs/expo_kunst_in_d_oude_kliniek_-_overzicht_kunstenaa 

Expo Kunst in d'Oude Kliniek

De gemeenschapsinstelling De Zande in de Sint-Andreaslaan wordt vernieuwd. Vooraleer het oude gebouw te slopen, stelden we het nog 1 weekend open voor onze inwoners. Oudere inwoners weten dat het iconische gebouw sinds eind jaren 30 dienst deed als ziekenhuis en later als kraamkliniek. Heel veel Beernemnaars zijn er geboren. Er was een fototentoonstelling over de geschiedenis van de Sint-Andreaskliniek en 35 Beernemse kunstenaars palmen de kamers in met hun kunstwerken.

De expo was in samenwerking met de adviesraad Cultuur en erfgoed, Kunstwerkgroep Beernem en Gemeenschapsinstelling voor bijzondere jeugdzorg De Zande Beernem.

op maandag 27 maart 2023
Nieuwsoverzicht