We zoeken monitoren!

Op zoek naar de leukste vakantiejob ter wereld? Jouw zoektocht stopt hier! Stel je kandidaat als monitor bij de speelpleinwerking in de zomervakantie, of in de buitenschoolse kinderopvang in de paas- of zomervakantie.

Word monitor bij Grabbelpas

We zoeken speelvogels die dit jaar minstens 16 jaar worden en spannende en fantasierijke activiteiten willen organiseren voor alle Beernemse kinderen.

Onze leidingsploeg is een enthousiaste bende. Je wordt ondersteund door onze ervaren hoofdanimatoren en door de Jeugddienst. Als moni krijg je een vrijwilligersvergoeding van € 40,00 per dag.

Solliciteren

Stel je kandidaat via het e-loket. Vanaf midden maart maken we de zomerplanning op.

Infomoment op 15 februari

Nog vragen? Kom dan op woensdag 15 februari naar het infomoment in Sportpark Drogenbrood! Je kan ons ook altijd een berichtje sturen via Facebook, of ons even mailen of bellen. De gegevens vind je hieronder!

Meer info

Jeugddienst, jeugddienst@beernem.be, 050 28 91 34

Word monitor in kinderopvang 't Knipoogje

We zijn op zoek naar monitoren om kinderen uit de peuterklas, kleuterklas en lagere school te begeleiden in de kinderopvang. We zoeken monitoren voor de paasvakantie en de zomervakantie.
 
We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen en bij voorkeur een pedagogische opleiding volgen of gevolgd hebben.
 

Solliciteren

  • Klik hier om te solliciteren als monitor in de paasvakantie.
  • Klik hier om te solliciteren als monitor in de zomervakantie.

Meer info

Dienst kinderopvang, kinderopvang@beernem.be, 050 28 91 36

op dinsdag 28 februari 2023
Nieuwsoverzicht