Nieuw: UiTPAS, jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd

Koop vanaf 16 januari de UiTPAS, spaar punten en scoor voordelen. Wie het financieel moeilijk heeft, krijgt bovendien 80% korting met de UiTPAS.

UiTPAS kopen

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart waarmee je UiTPAS-punten kan sparen en korting kan krijgen bij vrijetijdsactiviteiten. Een UiTPAS kost € 5,00 en kan je vanaf 16 januari kopen in het gemeentehuis, de bib, O.C. De Kleine Beer, sporthal Drogenbrood en het Sociaal Huis. Heb je het financieel moeilijk? Dan betaal je slechts € 1,00*.

De UiTPAS is een persoonlijke kaart. Elk gezinslid kan dus een UiTPAS kopen, ook kinderen.

Wie een UiTPAS koopt, krijgt al meteen drie punten en een aantal leuke welkomstvoordelen zoals een gratis filmticket (of € 3,00 korting op voorstelling in O.C.), een totebag, een gratis deelname aan Grabbelpas Speelplein, een drankje.

Punten sparen

Telkens wanneer je aan een activiteit van een UiTPAS-partner deelneemt, kan je punten sparen. Dit hoeft niet enkel in UiTPAS Regio Brugge te zijn. Je kan ook punten sparen in andere UiTPAS-regio’s.

Punten sparen is heel eenvoudig: hou je kaart tegen de UiTPAS-zuil of scan de QR-code met de UiTPAS-app op je smartphone. Geen zuil aanwezig? Ga dan langs bij een medewerker ter plaatse om jouw punten op je kaart te laten zetten.

Momenteel kan je in UiTPAS Regio Brugge enkel punten sparen als je deelneemt aan gemeentelijke activiteiten, maar het is de bedoeling dat je ook punten zal kunnen sparen als je deelneemt aan activiteiten van sportclubs, jeugdverenigingen en socio-culturele verenigingen. Verenigingen en clubs die nu al interesse zouden tonen, mogen contact opnemen via uitpas@beernem.be

Voordelen scoren

Ruil je gespaarde punten in en geniet van voordelen zoals kortingen, gratis tickets of andere cadeaus. Jij kiest! Ontdek hier de omruilvoordelen van UiTPAS Regio Brugge.

Wist je dat je ook voordelen kan opnemen in andere UiTPAS-regio's?

*UiTPAS kansentarief: betaalbare vrije tijd voor iedereen

Iedereen heeft recht op vrije tijd. Ook als je het financieel moeilijk hebt. Met de UiTPAS kansentarief, die er helemaal hetzelfde uitziet als een gewone UiTPAS, kan je genieten van kortingen. Je kan er ook punten mee sparen en ruilen. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de UiTPAS kansentarief, ga dan langs bij het Sociaal Huis of de bib.

Voor de UiTPAS kansentarief betaal je € 1,00 en krijg je 80% korting bij alle activiteiten van de 9 deelnemende gemeenten van UiTPAS Regio Brugge (Beernem, Brugge, Jabbeke, Oostkamp, Zuienkerke, Blankenberge, Damme, Knokke-Heist en Torhout).

Enkele voorbeelden:  

  • Je zou graag jouw kind inschrijven voor een themakamp in de zomer? Dan geniet je 80% korting op het inschrijvingsgeld. 
  • Je krijgt 80% korting op alle concerten, voorstellingen en films in O.C. De Kleine Beer.
  • Je woont in Beernem en wil je graag een theatervoorstelling in Brugge bijwonen? Dan krijg je ook 80% korting op jouw toegangsticket. 

Kaart niet op zak? Spaar punten via de UiTPAS-app!

Download de UiTPAS-app in de App store en registreer je door het toevoegen van het nummer op je kaart.

Zo kan je makkelijk:

  • punten sparen
  • je puntensaldo raadplegen
  • omruilvoordelen ontdekken
  • activiteiten in de buurt zoeken

Meer info

Beernem behoort tot UiTPAS Regio Brugge en werkt samen met Brugge, Jabbeke, Oostkamp, Zuienkerke, Blankenberge, Damme, Knokke-Heist en Torhout.

Meer info kan je vinden op www.beernem.be/uitpas en www.uitpasregiobrugge.be.

Contact

UiTPAS: uitpas@beernem.be, 050 79 99 07

UiTPAS kansentarief: Sociaal Huis, sociaalhuis@beernem.be, 050 78 82 40

op maandag 16 januari 2023
Nieuwsoverzicht