Bespaar op je energiefactuur dankzij de groepsaankoop groene stroom!

Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie West-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Je energiefactuur zorgt elk jaar voor hoge kosten en het afgelopen jaar namen deze kosten fors toe. Daarom is het interessant om een zo voordelig mogelijk energiecontract af te sluiten.

Je kan gratis en volledig vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop tot en met 7 februari 2023 via www.west-vlaanderen.be/besparen of 0800 18 711. Neem je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand.

Ook ondernemers met een verbruik van maximum 50.000 kWh voor elektriciteit en 100.000 kWh voor gas kunnen deelnemen aan de groepsaankoop.

Op 24 februari 2023 krijg je een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier voor een 1-jarig energiecontract. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen. Aanvaard je het aanbod? Dan zorgt de provincie voor de overstap en de opzeg van je huidige energiecontract.

Zitdag groepsaankoop De Woonwinkel

Heb je geen toegang tot internet of lukt het niet om in te schrijven? Dan helpt De Woonwinkel je graag verder. Op dinsdag 24 januari organiseert De Woonwinkel een zitdag over de groepsaankoop. Maak vooraf je afspraak via e-mail of telefoon.

Meer info

Bij De Woonwinkel, info@dewoonwinkel.be, 050 25 01 38

op woensdag 30 november 2022
Nieuwsoverzicht