Nationale test BE-Alert op donderdag 6 oktober

Momenteel zijn er in Beernem bijna 2300 mensen ingeschreven op Be-Alert. Dit is veel, maar we willen nog meer mensen bereiken. Want BE-Alert is belangrijk! BE-Alert houdt je op de hoogte bij een noodsituatie in Beernem, bv. bij een grote brand. Via een sms, e-mail en/of een gesproken bericht krijg je info over de noodsituatie en ontvang je de nodige instructies (bv. ramen en deuren gesloten houden).

Inschrijven op BE-Alert

Om een noodbericht te ontvangen, moet je je vooraf inschrijven. Surf hiervoor naar www.be-alert.be/nl. Je kan meerdere adressen of telefoonnummers registreren. Je woont in Beernem en werkt buiten Beernem? Registreer je woon- en werkadres om op de hoogte te zijn van noodsituaties op beide plaatsen.

Nationale testdag BE-Alert

Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan zeker in tegen donderdag 6 oktober. Die dag is de nationale testdag van BE-Alert, en ook Beernem doet mee. Iedereen die ingeschreven is op BE-Alert ontvangt dan een testbericht.

Actualiseer je gegevens

Het is belangrijk dat je profiel op BE-Alert actueel is. Je kan je persoonlijke gegevens op elk moment aanvullen, wijzigen of zelfs verwijderen.

Meer info

Bij de dienst Communicatie, communicatie@beernem.be, 050 28 90 71

op donderdag 06 oktober 2022
Nieuwsoverzicht