Werken Scherpestraat - Update 12 september 2022

Vanaf dinsdag 13 september wordt het wegdek verder opgebroken richting Oedelem. Ook het kruispunt Berendonkstraat / Scherpestraat wordt afgesloten. De verbinding Zuiddammestraat / Beernemstraat blijft wel mogelijk via het straatje naast de elektriciteitscabine, zowel voor fietsers als voor het autoverkeer. De Berendonkstraat zal voorlopig enkel bereikbaar zijn vanuit de Akkerstraat.

De aannemer legt momenteel riolering aan ter hoogte van de Zoetebeek. Ondertussen wordt er tussen het rondpunt en het kruispunt met de Berendonkstraat / Zuiddammestraat verder gewerkt aan de bovenbouw. Deze werken schuiven steeds verder op richting Oedelem. Momenteel zijn ze vooral bezig tussen de huisnummers 26 tem 41.

Afvalophaling voor inwoners Berendonkstraat

De ophaalwagen van IVBO kan niet keren in de Berendonkstraat. Daarom vragen we aan de bewoners van de Berendonkstraat om hun afval naar het begin van de straat te brengen, hetzij kruispunt Scherpestraat, hetzij kruispunt Akkerstraat. Op beide kruispunten komt er een ophaalpunt voor IVBO. Dit wordt aangeduid met een bord ‘Ophaalpunt’.

Info over de werken?

Vragen of opmerkingen

Met vragen of opmerkingen kan je terecht bij

  • de dienst Infrastructuur, infrastructuur@beernem.be, 050 28 90 81
  • de buurtambassadeurs:
    • Vermeire Daniel Vermeire, Berendonkstraat 18, 0470 88 05 46
    • Pieter Eykelberg, zuiddammestraat 1b, 0496 56 46 45
  • Aquafin, contact@Aquafin.be, 03 450 45 45
op maandag 12 september 2022
Nieuwsoverzicht