Vacature projectmedewerker zorgzame buurten

Het OCMW-Sociaal Huis Beernem is op zoek naar een voltijdse projectmedewerker zorgzame buurten (B1-B3). Solliciteren kan tot en met maandag 5 september.

Overal in Vlaanderen worden zorgzame buurten opgericht, ook in Beernem. Dat zijn plaatsen waar ontmoeting, burenhulp, nabije professionele hulp en een aangepaste publieke ruimte centraal staan. Zo kunnen we de krachten die een buurt bezit, gebruiken om een antwoord te bieden op de uitdagingen die er zijn.

Als projectmedewerker sta je in voor het uitwerken van de mobiele kruidenier (ontmoetingsplaats “de komkommer”) en ga je actief op zoek naar mensen die in kwetsbare situaties leven. Je bent het aanspreekpunt rond projecten i.v.m. kansarmoede. Je volgt de samenlevingsproblemen en bewaakt structurele samenwerkingen tussen internen, externen en betrokken partijen.

Dit doe je niet alleen, maar in samenwerking met de coördinator tewerkstellingsprojecten, een groep enthousiaste zorg- en welzijnspartners en vrijwilligers die deel uitmaken van dit project.

Je loon en extralegale voordelen

  • Weddeschaal B1: minimum € 2.771 bruto per maand aan loonindex september 2022.
  • Flexibele werktijdregeling met mogelijkheid tot telewerk
  • Maaltijdcheques (€ 8,00 per 7,6 uur gewerkt)
  • Fietsvergoeding woon-werkverkeer (€ 0,25 per km)
  • Gratis hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler

Solliciteren?

Solliciteren kan (bij voorkeur) online via het e-loket, klik hier om online te solliciteren.

Je kan ook een aangetekende brief (samen met je cv, motivatiebrief en een kopie van het gevraagde diploma) richten aan burgemeester Jos Sypré, Bloemendalestraat 112, 8730 Beernem.

Let er op dat je je kandidatuur uiterlijk op maandag 5 september 2022 indient.

Meer info?

Download hieronder meer info over de aanwervingsvoorwaarden, de functiebeschrijving, het loon en de selectieprocedure, of contacteer de Personeelsdienst, personeelsdienst@beernem.be, 050 28 91 29.

op woensdag 03 augustus 2022
Nieuwsoverzicht