Tweede boostervaccinatie voor 80-plussers van Beernem en Oostkamp

Alle inwoners vanaf de leeftijd van 80 jaar uit Oostkamp en Beernem ontvangen een uitnodiging voor een tweede boostervaccinatie in vaccinatiecentrum De Valkaart. De eerste uitnodigingen zijn ondertussen verstuurd.

Alle 80-plussers van beide gemeenten krijgen een uitnodiging voor deze tweede boostervaccinatie in De Valkaart. Iedereen ontvangt een uitnodiging per brief.

In de uitnodigingsbrief staat een voorstel van afspraak. Je kan die bevestigen, verplaatsen of annuleren. Dit kan online via de link in de uitnodigingsbrief of telefonisch via het callcenter op het nummer 050 40 49 40 tussen 9 en 12 uur. Als je vaccinatie via het woonzorgcentrum kan verlopen, mag je de afspraak in De Valkaart annuleren.

We vragen mantelzorgers, familie en vrienden van 80-plussers om mee te kijken of de uitnodiging goed ontvangen is en eventueel te helpen om de afspraak te bevestigen, verplaatsen of annuleren.

Wie zijn e-mailadres opgaf in het burgerprofiel, ontvangt ook een e-mail. Er circuleren de laatste tijd heel wat valse e-mails (phishing mails) die door oplichters worden gestuurd. Wil je helemaal op zeker spelen, wacht dan tot je ook de brief ontvangt om te reageren op de uitnodiging. Geef zeker geen persoonlijke informatie, telefoonnummers of bankgegevens door.

op dinsdag 17 mei 2022
Nieuwsoverzicht