Vakantiewerking 2022

De zomer komt eraan! Hoe ziet onze vakantiewerking voor de Beernemse kinderen eruit? Lees het hier!

Zomerbrochure

Je kan hieronder onze zomerbrochure downloaden, of deze online lezen via Issuu. Daarin vind je alle info die je nodig hebt. Gaat je kind naar school in Beernem, dan ontvang je binnenkort ook een brochure in de boekentas.

Kinderopvang 't Knipoogje

't Knipoogje is tijdens de zomervakantie iedere werkdag open. Kinderen van geboortejaar 2017 t.e.m. 2019 kunnen tijdens de zomervakantie een volledige dag gebruik maken van buitenschoolse Kinderopvang 't Knipoogje. Kinderen geboren van 2010 t.e.m. 2016 kunnen tijdens de voormiddag terecht in 't Knipoogje en gaan 's namiddags naar de Grabbelpas speelpleinwerking.

Om deel te nemen aan de kinderopvang, moet je op voorhand inschrijven via het Ouderportaal. Je moet inschrijven voor iedere dag die je nodig hebt. Neem contact op met de dienst Kinderopvang om een account aan te maken, als je deze nog niet hebt. De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op woensdag 25 mei om 20.00 u.

Grabbelpas speelpleinwerking

Kinderen van geboortejaar 2010 t.e.m. 2016 zijn tijdens de zomervakantie iedere werkdag 's namiddags welkom op de Grabbelpas speelpleinwerking in Beernem of Oedelem. 

Je hoeft niet op voorhand in te schrijven, maar hebt wel een account nodig op het Ouderportaal. Neem contact op met de Jeugddienst als je nog geen account hebt.

Grabbelpas Doe-dingen

Eindelijk terug van weggeweest: de Grabbelpas Doe-dingen! Op dinsdag organiseren we een uitstap voor kinderen van geboortejaar 2014 t.e.m. 2016. Op donderdag gaan de kinderen van geboortejaar 2010 t.e.m. 2013 op stap.

Inschrijven voor de Doe-dingen kan via reservaties.beernem.be. De inschrijvingen starten op 19 april, om 19.30 u voor de uitstappen op dinsdag en om 20.00 u voor de uitstappen op donderdag.

Kriebelkampen

Leuke themakampen voor de allerkleinsten. Kriebelkampen zijn er voor kinderen van geboortejaar 2016 t.e.m. 2019. Deze kampen worden georganiseerd in samenwerking met Creafant vzw. Meer info vind je hier.

T-RIT

Onze coole tienerwerking is ook opnieuw van de partij! Alle tieners van 12 t.e.m. 15 jaar zijn op maandag, woensdag en vrijdagnamiddag welkom in The Nooddle voor een chille namiddag. Verdere info volgt binnenkort: hou de website van T-RIT in de gaten!

Meer info

Meer vragen? Dan kan je ook terecht bij de Jeugddienst of de dienst Kinderopvang:

Dienst Kinderopvang, kinderopvang@beernem.be (tijdens het schooljaar) of vakantiewerking@beernem.be (tijdens de zomervakantie), 050 28 91 39

Jeugddienst, jeugddienst@beernem.be (tijdens het schooljaar) of vakantiewerking@beernem.be (tijdens de zomervakantie), 050 28 91 34

op vrijdag 01 juli 2022
Nieuwsoverzicht