Vacature ELZ WE40: Beweegcoach

Eerstelijnszone WE40 (Beernem, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem) is op zoek naar een Bewegen Op Verwijzing-coach.

Het project ‘Bewegen op Verwijzing’ in Eerstelijnszone WE40 zoekt beweegcoaches voor gemeenten Beernem, Jabbeke, Oostkamp of Zedelgem die op zelfstandige basis aan de slag kunnen. Je kan je makkelijk binnen de gemeente(s) verplaatsen.

Eerstelijnszone WE40

Eerstelijnszone WE40 (ELZ WE40) is een eerstelijnsnetwerk waarbinnen zowel professionelen als mantelzorgers en vrijwilligers actief samenwerken. Aangestuurd door een zorgraad bundelen alle partners hun krachten om een effectieve en kwalitatieve eerstelijnszorg te realiseren waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen.

Bewegen op Verwijzing (BOV)

Het BOV-project wil de ‘zittende’ Vlaming aan het bewegen krijgen. Want meer bewegen en minder lang stilzitten is een manier om het risico op gezondheidsproblemen te verkleinen.

De arts verwijst patiënten met een verhoogd gezondheidsrisico door naar de ‘BOV-coach’. In overleg met de BOV-coach krijgt de patiënt een beweegplan op maat: van een dagelijkse fietstocht naar het werk tot een wekelijks dans- of zwemuurtje in de buurt.

Meer informatie over het project op www.bewegenopverwijzing.be.

Meer informatie

Download de vacature hieronder of kijk op www.bewegenopverwijzing.be. Heb je nog specifieke vragen, neem dan zeker contact op met Ingeborg Vanden Bussche, Ingeborg.vandenbussche@logobrugge-oostende.be of 050/32 72 95.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en eventuele voorkeur voor een gemeente vóór 1 december 2021 naar Ingeborg.vandenbussche@logobrugge-oostende.be. Sollicitatiegesprekken gaan door tijdens de week van 15 november 2021.

op woensdag 24 november 2021
Nieuwsoverzicht