Beernem kent hoge vaccinatiegraad

Vaccinatiecentrum De Valkaart kan hele mooie cijfers voorleggen Gemiddeld 94% van de Beernemse inwoners (12+) is tot nu toe volledig gevaccineerd. Daarmee behoren we tot de top van België. Een dikke merci aan iedereen die zich liet vaccineren en aan alle vrijwilligers en medewerkers van het vaccinatiecentrum en het callcenter!

Momenteel prikken we nog de 12-plussers en binnenkort krijgen de inwoners met immuunstoornissen een derde prik. Ze worden hiervoor binnenkort uitgenodigd. Vanaf 20 september kan je checken of je op de lijst staat. Dit kan via www.myhealthviewer.be of via www.mijngezondheid.belgie.be.

Wie nog 12 jaar wordt voor 14 oktober (13 oktober = laatste prikdag) en gevaccineerd wil worden in het vaccinatiecentrum kan hiervoor bellen naar het callcenter op 050 40 49 40.

Sluiting vaccinatiecentrum

Onze laatste prikdag is op woensdag 13 oktober. We kunnen met een goed gevoel ons vaccinatiecentrum sluiten op 15 oktober. We bereikten een hele hoge vaccinatiegraad en de werking in het vaccinatiecentrum verliep bijzonder vlot. De vele positieve reacties waren een hart onder de riem voor de vele vrijwilligers en medewerkers.

Ook na 15 oktober kan men zich nog laten vaccineren, maar op het ogenblik van het in druk gaan van dit infoblad hadden we daar nog geen concrete info over.

Downloads

op dinsdag 14 september 2021
Nieuwsoverzicht