Zomerdrink tijdens de septemberkermissen

Door corona konden we dit jaar geen traditionele Nieuwjaardrink organiseren. Omdat we het jaar niet zomaar willen laten passeren en de zomer nog niet voorbij is, organiseren we in elke deelgemeente een coronaproof ‘Zomerdrink’! Deel zeker je foto’s met #igbeernem en #zomerdrinkbeernem

Hoe gaan we te werk?

Op elke septemberkermis (Sint-Joris, Oedelem en Beernem) delen we drankbonnen uit aan onze inwoners (1 per inwoner). Met dit drankbonnetje kan je terecht bij een van de vele horecazaken die Beernem rijk is.

Geniet van een drankje terwijl je gezellig samen bent met je vrienden of familie. De kermis in het dorp is een ideale gelegenheid om samen te klinken!

Per kermis voorzien we een stand waar we de drankbonnen uitdelen. Kom dus zeker je drankbon ophalen tijdens het voorziene moment en steun onze lokale horeca.  

Septemberkermis Sint-Joris: 4-6 september

Drankbon: we delen de drankbonnen uit op zondag 5 september op het Pelderijn tussen 14.00 en 16.00 u.

Fietszoektocht

Wist je dat de verbinding tussen het fietspad van de Miseriebocht en het fietspad naar Vaart-Zuid comfortabeler en verkeersveiliger is gemaakt? Je kan nu onbezorgd langs het kanaal fietsen tussen Beernem en Sint-Joris.  Ook het fietspad in de Sint-Jorisstraat, tussen de Kauter en de Miseriestraat, is volledig vernieuwd en werd afgescheiden van de baan.  

Ontdek deze nieuwe fietspaden tijdens het kermisweekend van Sint-Joris aan de hand van een fietszoektocht. Haal een deelnameformulier bij de bar van vzw Ten Distel op het Pelderijn, doe de fietszoektocht en dien het ingevulde formulier terug in aan de bar. Je ontvangt een leuke attentie.

Septemberkermis Oedelem: 11-14 september

Drankbon: we delen de drankbonnen uit op zondag 12 september in Het Schepenhuys tussen 10.00 en 15.00 u.

Wandeling

De Oudezakstraat is volledig vernieuwd. De straat is nu een mooie, vlakke eenrichtingsstraat. Wandelen of fietsen in deze straat is een plezier geworden. Maak van het kermisweekend gebruik om eens door de Oudezakstraat te wandelen. Ontdek tegelijk enkele trage wegen rond de dorpskern. Haal de wandelroutes op in Het Schepenhuys (dienst voor Toerisme). Keuze tussen een wandeling van 2 km en 6 km.

Rozenfeesten Beernem: 24-27 september

Drankbon: we delen de drankbonnen uit tijdens de avondmarkt op vrijdag 24 september tussen 18.00 en 20.00 u op het graspleintje aan het gemeentehuis.

op vrijdag 24 september 2021
Nieuwsoverzicht