Optreden Raymond van het Groenewoud in P.C. Sint-Amandus

Voor ‘Te Gek!? Open Geest’ toert Raymond van het Groenewoud langsheen 12 psychiatrische centra, waaronder ook P.C. Sint-Amandus, op zondag 10 oktober om 15.00 u! Je kan hiervoor online tickets reserveren vanaf 1 september.

Het jaarthema is depressie. Raymond heeft zelf nooit een depressie gehad, maar weet wel wat neerslachtigheid is. Dagen waarbij de ledematen als lood voelen en de kop versuft mee heult. Het gevoel is van voorbijgaande aard, maar soms zet Raymond die neerslachtigheid om in een lied.

Voor ‘ Te Gek!? Open Geest’ toert Raymond van het Groenewoud langsheen 12 psychiatrische centra, waaronder ook P.C. Sint-Amandus! Het jaarthema is depressie. Raymond heeft zelf nooit een depressie gehad, maar weet wel wat neerslachtigheid is. Dagen waarbij de ledematen als lood voelen en de kop versuft mee heult. Het gevoel is van voorbijgaande aard, maar soms zet Raymond die neerslachtigheid om in een lied. 

Een nieuwe opname van het liedje ‘Het is zo lekker (zonder zwart gemoed)’ wordt het themalied van de nieuwe Te Gek!? campagne.

Tickets: € 15,00 (reductie € 13,00) via www.beernem.be/tickets (reserveren van tickets is mogelijk vanaf 1 september!)

op zondag 10 oktober 2021
Nieuwsoverzicht