Plantjes ruilen in de zomerbar

Ontmoetingscentrum De Klaver stelt haar tuin open! Gans de zomer kan je in de tuin en in de zomerbar terecht. Er is ook een plantenruilkast waar je stekjes van plantjes kan ruilen. De tuin en de zomerbar zijn elke dag open tussen 9.00 en 17.00 u, behalve op dinsdag en in het weekend.

Beernem telt heel wat zorginstellingen. Een nieuwe samenwerking tussen verschillende partners, waaronder Beernem en Covias, wil de inwoners dichter brengen bij die instellingen.

Een eerste project is  het openstellen van de tuin van ontmoetingscentrum De Klaver, in de Stationsstraat 127. Iedereen is er welkom en kan in een ongedwongen sfeer kennis maken met de werking van Covias.

Je kan de tuin bv. gebruiken om te picknicken, je kan er een BBQ organiseren of je kan er gewoon iets komen drinken aan de zomerbar of deelnemen aan een workshop.

Wie groene vingers heeft is ook zeker welkom! Door een samenwerking met Viva SVV, De Kruiderie, BES en Velt zal er ook een heuse plantenruilkast voorzien zijn. Dit ‘stekjesplekje’ zorgt voor een lokale en duurzame manier om stekjes van planten die je teveel hebt te ruilen met een stekje dat een andere enthousiaste plantenliefhebber te ruil heeft.

Meer info

Bij de De Klaver, deklaver@covias.be

op vrijdag 25 juni 2021
Nieuwsoverzicht