Vaccinatiecentrum De Valkaart legt reservelijst aan voor 65-plussers

Ben je 65 jaar of ouder, heb je nog geen vaccinatie-uitnodiging ontvangen en wil je je laten vaccineren? Schrijf je dan in op de reservelijst van vaccinatiecentrum De Valkaart. Deze reservelijst wordt gebruikt om vlot onbenutte vaccinatie-afspraken in te vullen, bijvoorbeeld van inwoners die hun afspraak hebben geannuleerd of niet op de uitnodiging tot vaccinatie ingaan.

Als er vaccins overblijven dan moeten deze op diezelfde dag opgebruikt worden. Met de juiste contactgegevens kunnen we een vrijgekomen plaats snel invullen. Deze reservelijst is enkel voor 65-plussers (geboortejaar 1956 en vroeger) van Beernem en Oostkamp die nog geen vaccinatie-uitnodiging ontvangen hebben én binnen het halfuur in het vaccinatiecentrum geraken.

Wanneer er een vrije plaats is, word je opgebeld door een medewerker van het callcenter. Als je beschikbaar bent, mag je onmiddellijk je prik komen halen. Inschrijven op de reservelijst kan via www.beernem.be/reservelijst of www.oostkamp.be/reservelijst. Deze inschrijving geeft je geen garantie dat je opgeroepen wordt. Als er plaats vrij komt, contacteren we je via jouw ingevulde gegevens.

Ken je 65-plussers die niet digitaal zijn, help hen bij hun online inschrijving. Op die manier streven we ernaar om de meest kwetsbare groep, de 65-plussers, zo snel mogelijk te vaccineren.

65-plussers die wel al een uitnodiging ontvangen hebben, moeten hun vaccinatie-afspraken bevestigen zoals dit beschreven is in de uitnodiging. Zij moeten zich niet opgeven voor de reservelijst.

Ben je ingeschreven op de reservelijst en ontvang je pas nadien de uitnodiging van Agentschap Zorg & Gezondheid, bevestig dan zeker je vaccinatie-afspraken. Je registratie op de reservelijst vervangt niet de uitnodiging die je krijgt van het Agentschap Zorg & Gezondheid. De kans is in dat geval groot dat je geplande vaste vaccinatie-afspraak sneller plaats vindt dan dat je opgeroepen wordt vanop de reservelijst.

op maandag 22 maart 2021
Nieuwsoverzicht