Ontvang je een uitnodiging om je te laten vaccineren? Reageer dan zeker.

Alle Beernemse 65-plussers mogen de komende weken een uitnodiging verwachten om zich te laten vaccineren tegen corona. De uitnodigingen voor onze oudste inwoners zijn ondertussen de deur uit. In de uitnodiging staan twee data voor vaccinatie. Je kan deze afspraken bevestigen, wijzigen of annuleren (bv. als je al gevaccineerd bent). Het is belangrijk om zeker te reageren op de uitnodiging.

Zo kunnen we er zeker van zijn dat alle beschikbare plaatsen ingevuld worden en alle vaccins benut worden. De bevestiging kan online of je kan bellen naar ons callcenter op 050 40 49 40.

Hoge vaccinatiegraad

Vaccinatiecentrum De Valkaart kende van bij de start een hoge opkomst. Dit heeft te maken met een hoge bereidheid tot vaccinatie onder de inwoners van Beernem en Oostkamp, maar ook met een goed draaiend callcenter dat zo goed mogelijk de lege plaatsen opvult. Zo komen we tot een snellere vaccinatie en blijft geen vaccin onbenut.

De snelheid waarmee de bevolking gevaccineerd kan worden, wordt volledig bepaald door het aantal beschikbare vaccins. De medewerkers van het vaccinatiecentrum De Valkaart staan paraat om ook grote hoeveelheden vaccins vlot te kunnen verwerken.

Maar weet dat ook de volgorde van oproeping bepaald wordt door de hogere overheid. 

op zondag 31 oktober 2021
Nieuwsoverzicht